ל"ג בעומר

היה תותח לאללה, לא מתחרטת לרגע שהלכתי../images/Emo9.gif

הגעתי לידיד שלי בשבע וחצי, טיפה לפני. בדיוק הגיעו עוד שלוש חברות שלי, אז התחלנו לעשות סלט- אני חתכתי עגבניות, עוד שתיים מלפפונים ובצל, ואחת סידרה את השיפודים של הפרגיות- פרגית, עגבניה ובצל, משהו סוףףףף
סידרנו בחוץ עד שהגיעו הבנים האחרים, שניים הוציאו גיטרות וניגנו בזמן שחלק ראו טלוויזיה וחלק תיבלו את החזה עוף, שיצא ממש טעים (עם טימין, זה פשוט מעולה). התחלנו לעשות את הבשר, ישבנו ואכלנו והיה סבבה לאללה. אחרי האוכל ידיד שלי ניגן והשכנים ביקשו ממנו להגביר את הגיטרה כדי שהם ישמעו גם והוא היה בטוח שהם צוחקים איתו...אז אמרתי לו שיגביר ומה אכפת לו, והם פשוט סידרו כיסאות, ישבו והסתכלו!!! היה מגניב. אח"כ הוצאנו עוד גיטרות ואת המחשב ופשוט ישבנו וניגנו עד שנמאס לנו ושתי בנות הלכו (משהו כמו אחד וחצי), ואז נכנסנו לראות טלוויזיה. חיפשנו סרט, ובסוף ראינו שני פרקים של מ.ק. 22 ופרק אחד של סאות'פארק. התחלנו לראות סרט אחד שנתקע, ואז החלפנו אותו בעוד אחד שכולם ניקרו בו (כל זה היה בסביבות 4 וחצי). בזמן הזה ידיד שלי ואני שכבנו ביחד על ספת יחיד, כשאני כמעט נופלת והוא מחזיק את עצמו כדי שלא ידחוף אותי וניפול שנינו
זה היה מראה ממש מצחיק. אח"כ כבר התחלנו טיפה לקום כי נהיה אור בחוץ, חלק מהבנים הלכו לשחק פוטבול בחוץ, ורק אני וידיד שלי נשארנו שנינו על הספה ההיא למרות שכל שאר הספות היו פנויות!
אח"כ קמנו, ואיכשהו יצא ששוב נשכבנו ככה אבל הפעם הפוך XD היה מאגניב לאללה. בשש וחצי בערך החלטנו שאנחנו מכינים פלאפל עם צ'יפס לארוחת בוקר, ואמא של ידיד הכינה סלט כי לנו לא היה כוח והיא הייתה ממש נחמדה, ואכלנו והיה סבבה. אני נשארתי אצלו עד 9 בבוקר כי זה מתי שיכלו לקחת אותי, ויצא שלא ישנתי שניה אחת, אבל באמת שהיה שווה את זה.

Snow fairy

New member
לא משהו מיוחד../images/Emo3.gif

עברתי בין מדורות והיה ממש כיף כי זה אנשים שאני אוהבת אבל בשלב מסויים אני וניצן התיישבנו בצד ופשוט נרדמתי אז כבר הלכתי הביתה לישון

היה כיף :)

במקום לנסוע עם חבר שלי להשתכר עם חברים שלו בנס ציונה (איפה?)... הלכתי למדורה של הקן עד 11 וחצי ככה, היה מאוד נחמד וכיפי ובשרי
(צ'ורייייייייייסווס...
) ומשם נסעתי למדורה של הכיתה בחור בקצה של העולם ליד אצטדיון ר"ג, גם שם היה חביב.

בואנה היה אחד החזקים

יצאתי ככה ב-12 אחרי שראיתי את הסרט הזה בערוץ 10. וואי הוא ממש טוב.. הלכנו ברגל כמה בנות לטכניון ושמה הייתה המדורה.. היו עוגות ובלונים וחצי מהעולם ואשתו ושרו לי והיה כיף:] ישבנו עם גיטרות וזה, ושרנו מלא שירים [פאק אני זוכרת את כל המילים של אהבת פועלי בניין
] ומידי פעם יצאתי לסיבוב ככה עם אנשים וריכלנו והיה מצחיק אח"כ פרשתי עם הבנים הצידה ועזרתי להם להכין על האש:p פאק איזה אנטריקוט דפקתי ב5 לפנות בוקר
זזנו הביתה ב-6 ככה ובאמת שהיה אחד הטובים אה, וחייבים להפסיק לקרוא לי ביינום, זה מעצבן;[

LadyFlame123

New member
בהתחלה היה די חרא, אח"כ כבר היה כיף../images/Emo13.gif

קודם כל ישבנו איזה 3 שעות אצל סימונה, כמו תמיד
. במדורה היה נסיון לאחד אנשים לא כ"כ קשורים או אנשים שהיו מסוכסכים, אז מן הסתם בהתחלה כולם היו בקבוצות הקטנות שלהם והיה די חרא. אז בהתחלה פשוט עשינו מלא סיבובים.פעם למדורה אחרת, פעם סתם לדבר, ועוד פעם למדורה אחרת...וכו'. בגלל כל הסיבובים פספסנו קצת את האוכל, אבל אז מי שהכין קרא לי במיוחד שאני אבחר מה אני רוצה:]. ואז כבר התחיל להיות יותר טוב. אנשים באו לבדר אותנו והיה ממש כיף ומצחיק
. ואז כבר ישבנו כולם מול המדורה, נשרפנו למוות, אבל היה כיף. בדרך גם הלכנו לישון אחד על השני וקמנו כשכבר היה אור. הבנים רצו להכנס לים על הבוקר
אבל אנחנו פרשנו טיפה יותר מוקדם.. ההליכה הביתה הייתה ארוכה רצח. והיה לי כזהההה ריח של מנגל
. וכזה שיער ג'יפתי
. אבל מסתבר שחושבים שאני יפה גם במצב הזה
. זהו. קמתי באחת
. הייתי מעדיפה כבר לישון פחות, שונאת לקום כ"כ מאוחר. וגם אחרי המקלחת יש לי ריח של מנגל קצת בשיער
.

קמתי לפני חצי שעה../images/Emo110.gif

היה ממממששששששש כיףףף:]] יצאנו ב12 בערך ממודיעין
הגענו לפלמחים ב1 וחצי כי הייתה תאונה בדרך.. עשינו מדורה ממש קרוב לים והיה ממש כיף:] שתיתי מלא בירה ונזכרתי להיות שיכורה כשהלכנו חח מזל שישנתי באוטובוס..חח כל הזמן באו מלא אנשים למדורה שלנו כי היה קר והיה נחמד:] ויאללה נראלי שאני אשתוק עכשיו..חח

קמתי לפני שעה

היה אתמול באמת מגניב... ועכשיו מתחילים להתכונן למתכונת במתמטיקה שרק נס יציל אותי

וואי,איזו מדורה אדירה!

היה הכי תותח בעולם.נסענו לחוף מציצים,אני ומעיין,פרסנו סדין על החול,וחיכינו לחבר'ה שיגיעו. בסופו של דבר,אחרי איזה שעה ועשרים ככה כולם כבר היו נוכחים.והיה פשוט אדיר. בהתחלה היה חבל,כי הפקחים הבניזונות לא נתנו לעשות מדורות.אבל זה רק השתפר. בזמן שנוי ואון עשו תחרות מי מצליח להדליק את המנגל קודם,כשנוי הפסיד בענק,כולם שיחקו כדורגל פריסטייל,שכלל ציד ראשים ממוקד היטב ע"י איתמר.כ"כ המון בשר,היה לנו,זה אדיר. חחח,באיזה 3-4 בבוקר ככה אני והוא פצחנו בהרס שיטתי של קלאסיקות מכל הזמנים,כמו גירסאת דאב לסטיירווי טו הבן,גרסאת פולק לקומפטורבלי נאמב,וגירסאת הבי פרוגרסיב מטאל לבלוז כנעני!זה היה חזק. אחרי שהתקפלנו משם,עשינו כמיטב המסורת והלכנו לאכול ארוחת בוקר בAM:pM-כלומר,קונים בקבוקים גדולים של מוקה ושוקו,וזורמים עם כל מיני סוגים של עוגיות ולחמים.*שמניםםםםםםםםםם*

© h i l a ©

New member
היה כיף :)

וטעים ^^ אחי במחסום סופה או איך שיקראו לזה, אבל הוא בסדר והוא לא היה שם באותה שעה

L i O r K u S h

New member
היו קטעים נחמדים...../images/Emo189.gif

אבל דיי הייתי מבואסת... בהתחלה היה בכלל משעמם כי היו חבורות לא קשורות ממש אז אני ואנה הלכנו לסיבוב וקצת התבלבלנו בדרך חזרה
הייתה אחלה שיחה בסיבוב הזה
אח"כ חזרנו ושוב היה מאעפן..ולא יודעת מה נסגר עם האוכל. אני אישית לא אכלתי בשר בכלל אתמול..רק רבע פיתה. ואז באישהו שלב ירדתי לחוף עם יוסי...סוףסוף הצלחתי להגיד הכל...לא יאומן
אם זה עזר נדע בהמשך... היה קטע שהלכנו לשבת על בחוף מתחת לסככה איזשהי וזה היה נחמד כזה. הכי כיף היה כשאני ואנה ישבנו בצד ופתאום מלא אנשים התאספו והם היו ממש מצחיקים
והיה נחמד לישון ליד המדורה עד הבוקר רק שהרגשתי שאני אשכרה עולה באש
חזרתי הביתה וישר התקלחתי. עכשיו מסדרים את המקלחת אז אני אצטרך לבוא אל אנשים עם שמפו ולבקש שיתנו לי להתקלח אצלהם
ישנתי מ7 בערך עד 16:55 חחחחח אני מסוגלת לישון מלאאאא

Under the GUN

New member
היה בנזונה

ב11 הלכתי למדורה, והיו שם כבר איזה 15 ילדים ישבנו שם, היה כל הזמן ממש מצחיק אבל לא הייתה שתיה, אז כמה אנשים הלכו לחפש את הבנדאם שאמור לקנות להם שתיה בנתיים נשארנו איזה 7 ילדים במדורה ושיעמם לנו, אז הם התחילו לבדוק אם דברים מתפוצצים כשזורקים אותם למדורה
אז בהתחלה זה היה בקבוק ספרייט חצי ריק אחרי זה בקבוק קולה מלא אחרי זה 5 ילדים השתינו לתוך בקבוק נסטי וזרקו אותו אחרי זה זרקנו דאודורנט זה היה כ"כ אדיררררררר אחרי זה זרקנו עוד אחד, והיה פיצוץ עצום פשוט היינו עוד קצת שם, ובגלל שהאנשים עדיין לא חזרו אז הלכתי עם עוד אחד לבית שלי להביא נרגילה, ועברנו אצלו והבאנו עוד 6 דאודורנטים חזרנו, ואז כבר האנשים ההם הגיעו עם 2 בקבוקי וודקה והם אמרו שזה כל השתיה שיש אז אחד שתה פשוט מלאאאאאאא והשתכר מהתחת.. אני לא שתיתי בכלל (בעיות כבד
) ישבנו עוד קצת, ואז שרפנו 3 דאודורנטים, ואז עוד 3 דאודורנטים, ואז פתחנו נרגילה היינו שם עד איזה 4 ואז הלכנו לבצפר כיבנו את המדורה והלכנו לבצפר, ישבנו שם עם נרגילה עד איזה 5 ואז נכנסו לתוך האולם ספורט, גם שם עישנו ואז ב10 ל6 ככה התפזרנו הביתה הסרטונים של הדאודורנטים במדורה - במקרוב ביוטיוב

לא להיט בכללללללללללל

קבענו ב9 בשבט ומשמה התחלנו ללכת ואז אמרו הולכים לרמות ואז אמרנו לא בואו לגן העיר ואז החליטו שאין מקום,ואז רבנו ואז הלכנו לכיוון גן העיר ואז התקשרו ואמרו שאין מקום בגן העיר ואז הלכנו לרמות ולא היה שמה כמעט אנשים היינו מבודדים זה היה מעאפן כולם שתו והיו שיכורים מסריחים ומגעילים ולא היה כיף בכלללללל. ומשמה הלכתי עם ילדה לגן העיר ששמה היו רוב החברים והיה שמה ריקקקקקקקק ואז הסתובבנו בין כולם ואז נשארתי עם חברות וכמה י"ב והיה מצחיק,וב5 הגעתי הביתה.

giraffeeeee

New member
לילה מטורף בנווה חיים עם קוש../images/Emo23.gif

אספנו את קוש ברבע לשבע ונסענו לחדרה, אמא עצרה לנו בקניון, קניתי לקוש משקפיי שמש בחמישים שקל והיא קנתה לעצמה בארבע שקל. "מי קונה משקפיי שמש בחושך?!" אחרי סיבוב בקניון הלכנו לגן יהושוע לראות את אמא מופיעה, האנשים הראשונים ששאלנו אותן איפה הגן במקרה גם הלכו לשם. הייתה הופעה נחמדת. חיכינו לחברה של קוש, היי ביי זריז והלכנו לכיוון הקניון לתפוס טרמפים לנווה חיים. פתאום ליני הופיעה משום מקום עם החבר שלה שהיה ממש נחמד והחליט לקחת אותנו טרמפ לנווה חיים. רבע שעה חיכינו לידיד של קוש, מסתבר שהחבר שהוא הביא כדי שלא אהיה לבד הוא בעצם מישהו שהכרתי בסילבסטר כשעבד במקדו. משם התגלגלנו לבית של הידיד של קוש, ישבנו לדבר קצת וקוש הלכה לידיד אחר שלה. בינתיים הידיד של קוש וידיד שלי הלכנו לבזק למדורה עם כל החברים שלהם בערך. סתם ישבנו שם איזה שעתיים והיה ממש מצחיק, ואז ידיד שלי החליט לקחת אותי לטיול בנווה חיים
חזרנו למדורה ישבנו עוד איזה שעה ומשהו ואז הוא רצה שאבוא איתו להגיד לחבר שלו שלום, אז הלכנו ופגשנו חברים שלו שאחד מהם היה ממש מפגר כי הוא צחק מכל מילה, ממש התפוצץ מצחוק. הגענו למדורה אחרת ישבנו קצת שם והחלטנו שהולכים לחכות לחבר שלו ליד הבית שלו. קיצר נכנסו לגינה והבן אדם טחון רצח, אמרתי לו "וואי למה בניתם פה איזו בריכה?" "לא תיכננו את זה" ופתאום ראיתי בריכה ענקית בגינה. יצאנו חזרה לרחוב וחברים שלו באו וסופסוף גם החבר שלו, קוש הייתה קצת עצבנית היא נשארה במדורה. החלטנו ידיד שלי ואני שאני נשארת לישון אצלו כי כבר ארבע בבוקר. נרדמתי בארבע וחצי כשהוא חזר למדורה להביא לקוש כסף כדי שתיתן לידיד שלה על הדלק, הוא החזיר אותה הביתה. קמנו בשבע בבוקר, והוא הלך לישון באיזה חמש. בצהריים הלכנו לקניון והוא הזמין אותי לבית קפה ואחר כך גם ליווה אותי לתחנה המרכזית וגם שילם על האוטובוס.

kelly7i

New member
על האש צימחוני../images/Emo26.gifשליטה!DD:

התארגנו כמה חברות לעשות על האש צימחוני [ששנים אני מנסה לקבוע איתםXD] הבאנו מנגל, המבורגר צמחוני, נקניקיות צמחוניות, נגיעות גבינה וברוקולי[XD], שניצל דק[צמחוני], עוד כמה שטויות, קולה, וכמובן חומוס ופיתות. היה הכי טעים בעולם!!
אין על פיתה עם חומוס, המבורגר צמחוני וקטשופ! השילוב המנצחD: והשניצל דק על האש כל כך שווה
ובכללי היה כל כך מצחיקXD אחרי זה הלכנו לחברה שעשו שם על האש רגיל, אח שלה נתן לי מוטיבציה ללמוד בס
ואז כולם הלכו להסתובב במדורות, אז אני וחברה שלי דברנו עם האח של חברה אחרת[שהלכה כבר] והוא הראה כל מיני דברים בגיטרה וקיצר נסחפנו, ועד שנזכרנו לרדת ראינו שלא חיכו לנו.
[טוב נו, התקשרו 100 פעם כדי להגיד לנו לרדת
] אז עשינו סיבובים במדורות, פגשנו אנשים, ניסינו לעשות תמונות באוויר של אמצע קפיצה. אבל משומה יצאתי כמו צפרדע
אז מחקתי את כולם [נקווה שזה כולם=0 ] . אוף אני ממש עייפה, גם שאני עייפה אני חופרת? זה כבר תופעת טבע. אני רק יגיד שבסופו של דבר נשארנו כמה אנשים, מצאנו מדורה של עוד כמה אנשים מהשכבה+ , התנחלנו שם כי היה לנו קר, ואז ההתנחלות המשיכה כי פשוט לא היה איפה להיות. ובסוף חזרתי הביתה באיזה 4 ורבע. אז אני משארת שבאיזה 4 וחצי-5 הייתי במיטה. קמתי היום ב-4,4 וחצי, אחרי שאבא שלי כל שניה דופק לי על הדלת ואומר לי לקום. ובשביל מה? מה מפריע להם שאני יושנת?! >< "קלייי קומי!! כבר 4!!" "'קלייי קומי!! כבר אחרי 4!!" יום ראשון בגרות בערבית! אני מתה מעייפות! מה אני עושה פה! למה אני חופרת! למה יש פה סימני קריאה! אז אני הולכת לישון! אה!

dcohn

New member
שניצל תירס על מנגל זה הכי שליטה!

אם כבר צמחוני וזה...

למעלה