TaLuSh the MaMuSh
New member
היה תותח לאללה, לא מתחרטת לרגע שהלכתי../images/Emo9.gif
הגעתי לידיד שלי בשבע וחצי, טיפה לפני. בדיוק הגיעו עוד שלוש חברות שלי, אז התחלנו לעשות סלט- אני חתכתי עגבניות, עוד שתיים מלפפונים ובצל, ואחת סידרה את השיפודים של הפרגיות- פרגית, עגבניה ובצל, משהו סוףףףף
סידרנו בחוץ עד שהגיעו הבנים האחרים, שניים הוציאו גיטרות וניגנו בזמן שחלק ראו טלוויזיה וחלק תיבלו את החזה עוף, שיצא ממש טעים (עם טימין, זה פשוט מעולה). התחלנו לעשות את הבשר, ישבנו ואכלנו והיה סבבה לאללה. אחרי האוכל ידיד שלי ניגן והשכנים ביקשו ממנו להגביר את הגיטרה כדי שהם ישמעו גם והוא היה בטוח שהם צוחקים איתו...אז אמרתי לו שיגביר ומה אכפת לו, והם פשוט סידרו כיסאות, ישבו והסתכלו!!! היה מגניב. אח"כ הוצאנו עוד גיטרות ואת המחשב ופשוט ישבנו וניגנו עד שנמאס לנו ושתי בנות הלכו (משהו כמו אחד וחצי), ואז נכנסנו לראות טלוויזיה. חיפשנו סרט, ובסוף ראינו שני פרקים של מ.ק. 22 ופרק אחד של סאות'פארק. התחלנו לראות סרט אחד שנתקע, ואז החלפנו אותו בעוד אחד שכולם ניקרו בו (כל זה היה בסביבות 4 וחצי). בזמן הזה ידיד שלי ואני שכבנו ביחד על ספת יחיד, כשאני כמעט נופלת והוא מחזיק את עצמו כדי שלא ידחוף אותי וניפול שנינו
זה היה מראה ממש מצחיק. אח"כ כבר התחלנו טיפה לקום כי נהיה אור בחוץ, חלק מהבנים הלכו לשחק פוטבול בחוץ, ורק אני וידיד שלי נשארנו שנינו על הספה ההיא למרות שכל שאר הספות היו פנויות!
אח"כ קמנו, ואיכשהו יצא ששוב נשכבנו ככה אבל הפעם הפוך XD היה מאגניב לאללה. בשש וחצי בערך החלטנו שאנחנו מכינים פלאפל עם צ'יפס לארוחת בוקר, ואמא של ידיד הכינה סלט כי לנו לא היה כוח והיא הייתה ממש נחמדה, ואכלנו והיה סבבה. אני נשארתי אצלו עד 9 בבוקר כי זה מתי שיכלו לקחת אותי, ויצא שלא ישנתי שניה אחת, אבל באמת שהיה שווה את זה.
הגעתי לידיד שלי בשבע וחצי, טיפה לפני. בדיוק הגיעו עוד שלוש חברות שלי, אז התחלנו לעשות סלט- אני חתכתי עגבניות, עוד שתיים מלפפונים ובצל, ואחת סידרה את השיפודים של הפרגיות- פרגית, עגבניה ובצל, משהו סוףףףף