ל"ג בעומר

Broken sound

New member
נעה הכינה את העוגיות שלך.

היה כ"כ טעים,וכ"כ הזכיר אותך. חשבתי עלייך מלא,ואני בטוחה שגם כולם. אנחנו אוהבים ומתגעגעים פה בארץ.

Broken sound

New member
למרות שמעייני לא הייתי,וגם הבנות מירושלים....

היה מושלם.כ"כ כיף. כמה שטויות! כמה צחוקים. בסוף נשארנו ברעות.והוצאנו את המירב. אני מרוצה. ישלי מצברוח ממש טוב בימים האחרונים. אני מאושרת ממש. עכשיו יצאתי מהמקלחת. אני אלך לישון אז בוקר טוב לכולם.

MoonyAvFreak

New member
יפה שלי

ככ טוב לי לשמוע שטוב לך. את לאדעת כמה זה משמח אותי ועושה לי את היום
עוד 32 ימים ואני שם! :)

Anni Lupu

New member
היה נחמד מאוד:)

בסוף אני, דורין, ועוד שלושה הלכנו לבית של ילדה אחת ונשארנו שם עד הזריחה. אני בסוף נשארתי שם עד תשע.

dcohn

New member
היא ממש מש ממש טוב.

אז עשינו בשכונה שלי מה שגרם לי ללכת הלוך חזור מהמדורה הביתה וחזרה ככה אלף פעמים
והיה ממש מלא אוכל וגם טעים, וגם מדורה שהבייביסיטר ארגנה לי ת'קרשים..
והיה ממש כיף! ממש ממש! כשכולם התפזרו בסביבות 4 קצת לפני התארגנו והלכנו עד לבית שלי לשים את כל הדברים ואז הלכנו למירב:] נשארנו שם עד 5 ומשהו ככה והלכנו.. עכשיו התעוררתי... למה אני לא יודעת לישון כמו שצריך?:[ בקיצור, היה הכי כיף בעולם!

R a n d a l l

New member
../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה למועדון. כי חמש שעות שינה זה מה שהולך היום!

זונע

New member
היה מנגל סבבה

חברה שלי הייתה אצלי לפני, והיא קנתה לי תדבר הכי חמוד בעולם...קופסה בצורת לב עם מלא לבבות משוקולד...ובוקסר של הפועל!
איזה מלכה אחר כך הלכנו למנגל בשכונה שלי ובאו איזה 20 אנשים...היה אוכל טעים נרגילה בירה...כל מה שצריך.

B a m b o o k

New member
ואא היה לי ל"ג בעומר מוצלח../images/Emo9.gif

בהתחלה היה מעצבן, כי יש לי חברות מעצבנות. אל אז התמתן והיה לי הכי כיף ומצחיק בעולם עם דני
כפרעליה
אם היא לא הייתה איתי, הייתי מתה משיעמום. אז היינו במדרוה של החברות עד 2 וחצי, ושתינו וצחקנו והכנו פיתות בטאבון (שדרך אגב יצאו מצוינות!) ואז הלכנו לנווה נוי למדורה של החברים השמנים ועשינו טיול לילי בהרים והיה משעשע לי עד מאוד. הגענו לשם והיה משעמם, אז חזרנו לנווה זאב
והיה לי עוד מצחיק. נשארנו שם עד 5 וחצי, אחרי שכל הבנות הלכו ואז בדרך הביתה לא הרגשנו עייפות אז אמרנו שנלך למזרקה ונבדוק את המתקנים של הכושר החדשים (שמו שם מן מתקנים כאלה לעשות כושר וזה אחד החזקים
), עד שהרגשנו עייפות וחזרנו הביתה. דני

למעלה