אני בצבאאאאאאא
S Saint Marco New member 27/4/07 #22 אהובה!! גם אני ממשרציתי, אבל אין מה לעשות.... ואני עוד סוגר שבת שבוע הבא..
ל ל י ג ל ו ש י New member 27/4/07 #23 דווקא בל"ג בעומר? אוףףףףףףףףףףףף..... אני כ"כ מתגעגעת!!!!!!!!!!
D DxJx GADRIEL New member 27/4/07 #21 אבל אבל אבל תהיה מדורה מדורה? ותהיה מוזיקה? (ממורמרים עם גיטרה ששרים לא נחשב מוזיקה)
K kuper7 New member 28/4/07 #31 מאמי אתה בא? אני זוכר שבשנה שעברה הבאת לי ת'שרשרת עם החרב. ובאת איתי לעשות פיפי ליד המסעדה האתיופית. אימאאאאא היה כייייף!!! דבר איתי. 3>.
מאמי אתה בא? אני זוכר שבשנה שעברה הבאת לי ת'שרשרת עם החרב. ובאת איתי לעשות פיפי ליד המסעדה האתיופית. אימאאאאא היה כייייף!!! דבר איתי. 3>.
ד דין הפנתר New member 29/4/07 #66 אאוץ' דאמט ישר מתחת לחגורה... דאמט איתך ממש דאמ רציני יאללה יאללה... הממ לך תכין נקניקיה ותדחוף לאזור הבתולים שלך או משו שכזה... >< דאמט!
אאוץ' דאמט ישר מתחת לחגורה... דאמט איתך ממש דאמ רציני יאללה יאללה... הממ לך תכין נקניקיה ותדחוף לאזור הבתולים שלך או משו שכזה... >< דאמט!
ד דין הפנתר New member 28/4/07 #45 ../images/Emo116.gif תמיד יש את אליאור למנגל ../images/Emo13.gif רק מה ששנה שעברה רוב הבשר מצא את דרכו לגחלים... אני מתכוון ממש לגחלים...
../images/Emo116.gif תמיד יש את אליאור למנגל ../images/Emo13.gif רק מה ששנה שעברה רוב הבשר מצא את דרכו לגחלים... אני מתכוון ממש לגחלים...
כ כiכב ijפל New member 28/4/07 #57 ../images/Emo41.gif בעקרון יש מדורה של האגודה ואיגי כמו שיש את המסיבות שלנו.. אבל זו בחירה שלכם לאן ללכת.
../images/Emo41.gif בעקרון יש מדורה של האגודה ואיגי כמו שיש את המסיבות שלנו.. אבל זו בחירה שלכם לאן ללכת.
E eliormagick New member 28/4/07 #27 אני מביא גחלים ואל תשכחו בבקשה להביא דברים זה חשוב! ורצוי בשר וחטיפים ושתיה
K kuper7 New member 28/4/07 #29 יאאאאאאא!! אני זוכר ששנה שעברה מינגלת!!! הכי מצחיק שלא זכור לי שראיתי אנשים אוכלים בשר.. =] אני מקווה שעברת הכשרה כלשהי. בכל מקרה אני צימחוני ככה שלא אכפת לי.
יאאאאאאא!! אני זוכר ששנה שעברה מינגלת!!! הכי מצחיק שלא זכור לי שראיתי אנשים אוכלים בשר.. =] אני מקווה שעברת הכשרה כלשהי. בכל מקרה אני צימחוני ככה שלא אכפת לי.