WIP!

Serf SaN

New member
../images/Emo113.gif WIP! ../images/Emo113.gif

קדימה אנשים, עדכונים :0

innocence

New member
זה כאילו קראת את מחשבותי @_@

נשבעת לך שבאתי לפתוח שרשור כזה. בכל מקרה, זה כמובן לקוספליי של פורים.. הנה אני בביתו של אייל עובדת על השבלונה המהממת שהוא צייר לי. אין ספק, הדרך הבטוחה ביותר לעבוד עם סכין יפני היא על הרגל שלך:)

innocence

New member
ומתחילה להעתיק לבד...

זה הולך לקחת שנים.. לגזור הכל.. לצייר על הבד האדום.. להדביק במקומות הנכונים.. מה עשיתי לעצמי? ;_;

innocence

New member
זה עוד לא מוכן..

קודם נראה שזה יוצא נורמלי ואז נדבר XDD

וואו !!

גאיה, איזה יופי ;; אהבתי ממש!!! את אחריזה צובעת את זה בצבע בד? O:

innocence

New member
לא לא לא!!

ממש לא. אני לא עושה הדפס או ציור, אני מכינה טקסטורה. הבד שעליו אני מציירת הוא סוג של זמש שחור, שאותו אני גוזרת ואדביק מאוחר יותר על הבד האדום של הקימונו כדי ליצור טקסטורה כמו של קטיפה מובלטת. ותודה^^

innocence

New member
אכן מופרעת..

רק עכשיו מבינה את כובד המשקל של מה שבחרתי לעשות...

akane

New member
מצטרפת -וווואוווווו!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את לא נורמאלית *O* זה יראה מדהים! ח"ח גם לאייל על השבלונה היפה והמדוייקת

innocence

New member
אני מאוד מקווה שזה יראה יפה כמו שאני מקווה..

וכן, אייל מוכשר נורא ומצייר נורא יפה. הוא רק הסתכל וצייר מהראש לפי הדוגמא, ויצא לו כל כך יפה *_*

innocence

New member
אני שמחה להודיע שסיימתי לגזור פרח שלם!

וזה לקח לי רק שעה וחצי:(((((((((

innocence

New member
לא פחות מ8 ;_;

ומאז עוד כואב לי האגודל מהמספריים הטירוף:((

string chan

New member
לכבוד זה שלא עשיתי כלום ../images/Emo6.gif

נשים את מה שכן עשיתי לפני זה. בשבת ישבתי לעשות תיקונים. בהתחלה רציתי להצר את זה, כדי שזה ישב יותר גבוה ויראה יותר קצר. ראיתי שאני לא מצליחה לעשות את זה יפה וויתרתי. תפרתי מחדש את הרוכסן (ככה שעכשיו הוא ממש יפה
) ואז ישבתי לפרום את הפס הכחול. לקח לי יותר משעה לדעתי, לא משנה שראיתי טלויזיה תוך כדי. ובדיוק כשסיימתי הגיעו אורחים, אז מאז זה זרוק לי פה על השולחן מאחורי המכונה, עדיין פרום, מחכה לתשומת לב. חוץ מזה, בלי קשר, לקחתי לאמא את ה... מקל של היאה הישן (מדהים הזבל שאני מוצאת במחסן, ואף אחד אפילו לא יודע על קיומו) ו... לאדעת, נכין ממנו משהו. רציתי מקל כזה בשביל להכין את השרביט של סיילור מון (*גיקית מהאו שוג'ו מפגרת*) אבל הוא ארוך מדי ואני לא סגורה על איך לחתוך אותו כי הוא ממש קשה.... אז נראה. לסיילור מון יש הרבה שרביטים (; *טרול* ומצטערת על הטשטוש. ><" *כולשלת בלצלם את עצמה*

למעלה