סופשבוע

Brombit

New member
אני יודעת ../images/Emo9.gif ../images/Emo115.gif

אני סתם שונאת קונצנזוסים

טוב, אח שלי מכיר אותו ואפילו היה בהופעה שלו

באילת. הוא גם אמר שאין&אאוט אוף לאב היה בדיסקים של האוטו במשך איזה מיליון שנה, ולא ידעתי
(טוב, בזמן האחרון שמעתי שם את אבריבאדי'ז פול P:)

Ice Queen 7

New member
../images/Emo1.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Draconian - Heaven Laid in Tears (Angels' Lament) Nightwish - Nemo Nightwish - Ghost Love Score אלבום השבוע: Once מה את/ה שומע/ת עכשיו: In Perfect Harmony ~נרדמת~ דבר טוב שקרה השבוע: כלום איכסה פיכסה דבר רע שקרה השבוע: לא יודעת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לנסוע לקורל D: אתר השבוע: http://il.youtube.com/watch?v=HMyn7ZqkTlY - סרטון ממש (ממש ממש) טוב שעשו לשר הטבעות, עם GLS ברקע מאכל השבוע: סושי
ספר השבוע: הבושם סרט/סדרת השבוע: גם הבושם. סרט טוב אבל הספר הרבה יותר (וזה דווקא לא תמיד ככה, בשר הטבעות למשל) ציטוט השבוע: כל הועידה שהייתי בה עכשיו, זה יותר מדי XD תמונת השבוע: אין

Endogenisis

New member
סליחה עלע, אני במצב כפית תמידי.

זה היה מצב סיר! זה המצב הכי פסיכי. מצב כפית אצל בנאדם נורמלי נקרא אצלי מצב קערה!|פנינה2

זה היה שבוע מהיר:S

שיר/י השבוע של ווית'ין: הממ אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: עדיף שאני לא אכתוב
אבל בעיקר שירי זבל. אה וגם דיליין חח. אלבום השבוע: delain-lucidity מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: מסיבת יום הולדת ממש טובה של חברה טובה
דבר רע שקרה השבוע: שנפסקה בברוטאליות ע"י המשטרה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הממ לא יודע אתר השבוע: פייסבוק
גם אני נכנעתי לזה=/. מי שרוצה להוסיף- naor shalom מאכל השבוע: פיצה ספר השבוע: 1984 סרט/סדרת השבוע:ביג בראת'ק ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: גם אין
שבוע נעים לכולם

Ice Queen 7

New member
לא נכון

אני שנאתי פייסבוק ואז היה לי אחד ועדיין שנאתי אותו. עכשיו הוא מחוק אבל האתר הזה מפגר ואי אפשר למחוק לגמרי >_>

אוף די ../images/Emo7.gif

יש סיכוםשבועי פה, בנייטוויש ובשתי הקומונות שלי. נמאס
כנסו לנייטוויש לראות את שלי אם בא לכם. :{ יש שם תמונה יפה. :{

Ice Queen 7

New member
ולרצוח את המחשב? למה?

גם יכולת לענות פה לפני שענית בנייטוויש
למה את מעדיפה אותם

קצת בדיליי..../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מלא של נייטוויש אלבום השבוע: Wishmaster וOceanborn מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: הוא היה ממש נחמד+מסיבהD: ו..יש לי כרטיס לאפיקה!! דבר רע שקרה השבוע: 28 בפיזיקה, 67 בביולוגיה, 62 בהיסטוריה.. :/ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אולי ההורים טסים לחו"ל אתר השבוע: פייסבוק
מאכל השבוע: שוקולד וסושי ספר השבוע: דרקונים של דמדומי הסתיו סרט/סדרת השבוע: מחשבות פליליות ונמלטים
ציטוט השבוע: לא זוכרת תמונת השבוע:

למעלה