סופשבוע

Ice Queen 7

New member
../images/Emo113.gifסופשבוע../images/Emo183.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם

Endogenisis

New member
טרנסילבניה.

שיר/י השבוע של ווית'ין: פרוזן שיר/י השבוע לא של ווית'ין: המון X_X אלבום השבוע: אממ... משהו של רג'ינה ספקטור... מה את/ה שומע/ת עכשיו: ME דבר טוב שקרה השבוע: לא יצאתי לטיול השנתי D:, סאלי עשתה לי סטריפטיז בוידאו
דבר רע שקרה השבוע: הייתי חולה.. עכשיו גם אבל פחות. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למות אתר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=PMRKo90mPAY מאכל השבוע: בורשט
ספר השבוע: לא קראתי. סרט/סדרת השבוע: המירוץ למיליון 8. ציטוט השבוע: "את רוצה לחיות בוג'ינה שלי?"-עתליה כתגובה לאליסה שאומרת שהיא רוצה לחיות בחדר ספוגי עם חליפת משוגעים תמונת השבוע:

Amir Noy

New member
Selling England By The Pound...

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Genesis - Dancing With The Moonlit Knight Genesis - The Musical Box Dream Theater - In The Presence Of Enemies (שני החלקים.) Dream Theater - Repentance אלבום השבוע: Genesis - Selling England By The Pound Dream Theater - Systematic Chaos מה את/ה שומע/ת עכשיו: הסימפוניה ה-364 של מוצרט. דבר טוב שקרה השבוע: מתנות היומולדת, מצליחות להקל על האווירהX_X דבר רע שקרה השבוע: יומולדת! ונה שבוע לא משהו. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבור את המבחנים בצורה סבירה וסוף שבוע הבא.... אתר השבוע: - מאכל השבוע: ספר השבוע: בעל זבוב/ויליאם גולדינג סרט/סדרת השבוע: קצרים ציטוט השבוע: תמונת השבוע: -

Brombit

New member
מסכמת בפעם השלישית ../images/Emo178.gif ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Pale. הוא הזדמזם לי בראש כל כך הרבה שאני לא יכולה לשמוע אותו יותר
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין ספציפי אלבום השבוע: משאלתלילה - פעם [אחת] (בעצם הרבה יותר מפעם אחת D: ) שמעתי אותו לפני השינה וזה היה קסום
רק ב-GLS לא הצלחתי להתרכז ולהקשיב לו כמו שצריך, כי כל הזמן הציפו אותי מחשבות על האהבה המטורפת שהוא מקבל
(כולל מחשבות על כמה אנשים ספציפיים...) מה את/ה שומע/ת עכשיו: לפני כמה דקות נגמרה הדיה המחודשת של Overcome דבר טוב שקרה השבוע: תשחץ דבר רע שקרה השבוע: הפעם אני אכתוב משהו אחר מבשתי הפעמים הקודמות שסיכמתי: ביום חמישי פתחו את חדר האוכל מוקדם מהרגיל ככה שרבע שעה לפני השעה הרגילה של הפתיחה יכולתי להיכנס, ועוד בלי לעמוד בתור כמו תמיד משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיגמר גם הוא
ושאני אחליט כבר לגבי ההופעה של אפיקה... אתר השבוע: הבסיס שלי?
מאכל השבוע: 'מנה חמה' (כל אלה שמכנים אותם ככה בגלל המותג...) ספר השבוע: נה
אבל אם אני אהיה יותר גמישה, אני אפנים את העובדה שזאת הדרך הכי טובה להעביר את הזמן בזמן הבלתי נגמר שיש לי עכשיו בצבא (אבל עוד מעט זה לא יהיה ככה אז זה כבר לא בתוקף
) סרט/סדרת השבוע: "החיים זה לא הכל", סוף סוף יצא לי לראות פרק D: ציטוט השבוע: "You're gonna fall in love with me" "I'm the branch that you break"
תמונת השבוע: לא שבועית בכלל, מ-DA ותוספת- חידושים אצלי בתחום WT - הצלחתי לשמוע את 15 השניות השניות (
) של Jillian, ואח"כ גם את ה-15 הראשונות!
- בעקבות ההתלהבות פה שמעתי שוב את Towards the End. כנראה שהוא באמת ממהר לקראת הסוף, כי לא הרגשתי איך שהוא עובר
(בקיצור, נשמע מבטיח
) - Overcome שיפר בהרבה את התדמית אצלי. הבתים קסומים, הפזמון (שבגללו לא כל כך אהבתי את השיר בהתחלה) קצת מאכזב יחסית לבתים

Brombit

New member
תיקון ../images/Emo115.gif

ברור ש-TTE נשמע לי ממהר לסוף, מה ששמעתי היה חתוך

Brombit

New member
....ועל הדרך (כי עוד אין סיכום חדש)

In And Out Of Love מקום 6 במצעד של רדיו ירושלים
בבסיס כבר גרמו לי להפנים שבירושלים הדברים שונים

Brombit

New member
לא ידעתי, לא שמעתי עליו עד השיר הזה ../images/Emo69.gif

וגם אם זה לא שוני "עקרוני" (כי זה סגנון שתמיד יש ברדיו), עובדה שבתחנות ה"גדולות" השיר הזה לא נכנס למצעדים

את מכירה את המוזיקה הזאת ושמות של DJ'S?

משום מה לא ממש נראה לי. P: לא היית צריכה לשמוע עליו. אני צריכה באמת לשאול את אח שלי אם הוא מכיר אותו (הוא DJ).

Brombit

New member
אם הוא מפורסם ../images/Emo115.gif

הוא צריך להיות מוכר לא רק למי שמכיר לעומק את המוזיקה הזאת... ונראה לי שהוא לא *עד כדי כך* מפורסם, לכן אני מסיקה שיש משהו מיוחד ברדיו ירושלים.

לאו דווקא.

את טייסטו ואינפקטד מאשרום כולם מכירים, אבל אם את לא מכירה ושומעת ויודעת שמות, אין סיבה שתכירי גם DJ'S שהם מוכרים יחסית. P: (ואני כבר לא מדברת על האם רדיו ירושלים מיוחד או לא. לגבי ירושלים עצמה - ברור שהיא מיוחדת.)

Brombit

New member
תגובהתגובה ../images/Emo115.gif

1. גם אם הוא מאוד מפורסם, עדין רק תחנה אחת התייחסה אליו הפעם 2. "ברור שהיא מיוחדת" -מי אמר? (וכן, אני אומרת את זה רק כי אני עצבנית עליה מסיבות בלתי מוצדקות בעליל)

Brombit

New member
נו, אז מה? ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif

"זאת ירושלים" זה לא תשובה

למעלה