מסכמת בפעם השלישית ../images/Emo178.gif ../images/Emo115.gif
שיר/י השבוע של ווית'ין: Pale. הוא הזדמזם לי בראש כל כך הרבה שאני לא יכולה לשמוע אותו יותר
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין ספציפי אלבום השבוע: משאלתלילה - פעם [אחת] (בעצם הרבה יותר מפעם אחת D: ) שמעתי אותו לפני השינה וזה היה קסום
רק ב-GLS לא הצלחתי להתרכז ולהקשיב לו כמו שצריך, כי כל הזמן הציפו אותי מחשבות על האהבה המטורפת שהוא מקבל
(כולל מחשבות על כמה אנשים ספציפיים...) מה את/ה שומע/ת עכשיו: לפני כמה דקות נגמרה הדיה המחודשת של Overcome דבר טוב שקרה השבוע: תשחץ דבר רע שקרה השבוע: הפעם אני אכתוב משהו אחר מבשתי הפעמים הקודמות שסיכמתי: ביום חמישי פתחו את חדר האוכל מוקדם מהרגיל ככה שרבע שעה לפני השעה הרגילה של הפתיחה יכולתי להיכנס, ועוד בלי לעמוד בתור כמו תמיד משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיגמר גם הוא
ושאני אחליט כבר לגבי ההופעה של אפיקה... אתר השבוע: הבסיס שלי?
מאכל השבוע: 'מנה חמה' (כל אלה שמכנים אותם ככה בגלל המותג...) ספר השבוע: נה
אבל אם אני אהיה יותר גמישה, אני אפנים את העובדה שזאת הדרך הכי טובה להעביר את הזמן בזמן הבלתי נגמר שיש לי עכשיו בצבא (אבל עוד מעט זה לא יהיה ככה אז זה כבר לא בתוקף
) סרט/סדרת השבוע: "החיים זה לא הכל", סוף סוף יצא לי לראות פרק D: ציטוט השבוע: "You're gonna fall in love with me" "I'm the branch that you break"
תמונת השבוע: לא שבועית בכלל, מ-DA ותוספת- חידושים אצלי בתחום WT - הצלחתי לשמוע את 15 השניות השניות (
) של Jillian, ואח"כ גם את ה-15 הראשונות!
- בעקבות ההתלהבות פה שמעתי שוב את Towards the End. כנראה שהוא באמת ממהר לקראת הסוף, כי לא הרגשתי איך שהוא עובר
(בקיצור, נשמע מבטיח
) - Overcome שיפר בהרבה את התדמית אצלי. הבתים קסומים, הפזמון (שבגללו לא כל כך אהבתי את השיר בהתחלה) קצת מאכזב יחסית לבתים