נהריה 11/1/07

ו ר ד ב

New member
../images/Emo113.gifנהריה 11/1/07../images/Emo113.gif

אני רציתי חופש, אז רציתי הופעה....
(אתי תשירי איתי!) רשמים, תמונות - נא לשרשר לכאן

הגשמתי חלום הנהריה

אתמול בפעם הראשונה בחיי הייתי בהופעה של עמיר בניון אני מעריץ את עמיר שנים וממש מטורף עליו, אחי וגיסתי עשו לי ולחברה שלי הפתעה וקנו לנו כרטיסים, חברה שלי לא אהבה את האומנות של עמיר ולאחר ההופעה המדהימה היא אמרה לי משפט פשוט "אמיר אהובי עכשיו אני מבינה למה את מעריץ את עמיר בניון ללא ספק ועכשיו אני בטוחה הוא האומן הגדול בארץ", מעולם לא נהניתי מהופעה כמו שנהניתי אתמול, פעם ראשונה שהייתי פשוט מהופנט ממש, אני מתחתן ב-14.6 והשיר שבחרנו כשיר סלואו בחתונה הוא "יש לי חלום" אז מה שנותר לי להגיד לעמיר ולכל הצוות אתם מדהימים ולעמיר שתדע שלדעתי את האומן הכי טוב שהיה בארץ מאז ומעולם ולרוני ארוסתי משהו "יש לי חלום ובו את ואני מתחת לחופה עומדים" רוני אני אוהב אותך, ודבר אחרון ורד תמשיכי להפעיל את הפורום הנפלא הזה ואשמח לשמוע תגובות מכולם, מת עליכם אמיר(אבל לא עמיר הגדול מכולם).

gman3

New member
תענוג..

לפני ההופעה לא הייתי בטוח שאני מתכוון ללכת להופעה ביגור עוד כחודש...בכל זאת 120 שקל זה פחות או יותר שליש ממה שאני מרוויח בימים אלו בחודש וזה סכום לא מבוטל.אבל עכשיו אני בטוח שזה שווה כל אגורה כי התחושות ועונג שיצאתי שקיבלתי מלראות את ההופעה של עמיר לא ניתנים לתמחור. אפילו שהייתי צריך לראות את ההופעה על מדי ב' דבר שהיה ניגוד די גמור לשאר הצופים שבוא בימטב ביגדיהם אבל כל זה הוא הבל הבלים ברגע שעמיר פותח את הפה וביחד עם צוות נגנים מעולה(לא ידעתי שאבי נגן גיטרה כזה מוכשר) מפיקים מוזיקה שמיימית שאי אפשר למצוא בשום מקום אחר. לא אתאר את ההופעה כי לבטח הייתם כבר בכמה הופעות ואתם מכירים אילו שירים מבוצעים.הייתי רק אומר שמלבד ההדרן(שבו יש את "כשאת עצובה" ונצחת איתי הכל" המוכרים) השיר המרגש ביותר היה "בת מלך" שאותו עמיר הקדיש לכל האמהות ובזמן הביצוע אני ספרתי לפחות 5 נשים שהזילו דמעה רק ברדיוס הקרוב אלי-מרגש ביותר. בנוגע להגברה,איני מומחה גדול אבל הייתה פשלה אחת גדולה בשיר "על המדרכה" כמדומני(או שיר קיצבי אחר) שבו צד אחד של רמקולים(שלצערי היה הצד שלי) פשוט הפסיק לפעול לכמעט דקה - דבר שהיה צריך להמנע. היה חסר לי אמיר שסהאר אמן החליל שבסיבוב הקודם הופיע עם עמיר ועזר להעביר את הצליל המזרחי-ערבי שעמיר כה מצטיין בו. חבל שעמיר לא מדבר יותר במהלך ההופעה,הקהל שבא להופעה היה מכל הגילאים ולפי דעתי רוב הקהל מכיר אולי 10 שירים של עמיר כך שהקדמה לשירים הייתה עוזרת להכניס אותם לאווירה דבר שבאמת קרה בשירים שהוא הקדים כמה מילים לשיר.כמו כן עמיר ואבי על במה אחת ואין ביצוע של "את אינך" דרושה ועדת חקירה :) ,בכלל לעמיר יש הרבה מספיק להיטים בשביל למלא הופעה בנוסף לשירים מהדיסק החדש אני לא מסכים עם הבחירה שלו דווקא בשירים היותר אלמוניים כמו "על המדרכה" ו"ללכת לשם" שאולי לי ולכם כמעריצים אדוקים מוכרים אבל 90% מהקהל לא מכיר אותם דבר שפוגע בטיב ההופעה. שיא הערב היה דווקא לא שיר אלא בחור שהחליט לנצל את הבמה והקדים לשיר "יש לי חלום" הצעת נישואין מרגשת(שאפילו עמיר אמר שהוא היה מתחתן איתו עם כזו הצעה) לחברתו שנענתה בחיוב- שיהיה במזל. בשורה התחתונה בדרך חזרה נהגתי כמו מטורף בגלל האובר אנדרנלין שהיה לי בדם(אם ראיתם משהו עוקף אותך מימין בדרך חזרה על החיפה-עכו נעים להכיר) דבר שאומר עד כמה נהנתי וההופעה הייתה טובה(ודברים קצת פחות טובים על היכולת שלי לנהוג)

גרציה פ

New member
אתה בטוח שעמיר שר את "על המדרכה"?

כי אם כן, אז זכיתם!! שיר מדהים!! עד עכשיו הוא לא שר את השיר הזה באף הופעה, מעניין!

gman3

New member
טעות טעה טעינו...

עמיר ביצע את "עולם גדול" אני תמיד מתבלבל בינהם...חח סורי... ועל המדרכה באמת שיר ענק...

11/07 זה תאריך משמעותי עבורי....

ואני בטוחה שההופעה היתה מדהימה, הרגשתי את עמיר בבית שלי, קמתי בהרגשה נפלאה כאילו הייתי שם, אני לא מקנאה באלו שכן היו, להיפך כיף לי שהיה להם כיף ואני שמחה שגם הם זכו להתענג על עמיר, אבי, אסף, שמוליק, איתן, נדב, ויצמן וחליבלב...
, אם עמיר קורא לפעמים פה, אני מקווה שהוא קורא את מה שאני כותבת - עמיר היית מדהים, בלי להיות שם הרי ברור שהיית מדהים כאילו, יש פעם שהוא לא מדהים? גם אם הוא טיפה חולה/צרוד הוא נשמע מדהיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים וכולם נהדרים, אבי מהמם, איתן מקסים, אסף נשמה, מדהים, מתוק, מאמי וחמוד, נדב וההתלהבות שלו על הפסנתר פשוט מחמם את הלב, ויצמן והנגינה שלו מדהים, דרור גדול מהחיים ושמוליק? אין הרבה מה לומר עליו - מתוק, חמוד ומאמי ועמיר??? הגדול מכולם, ענק, מתוק, חמוד, מאמי, מקסים מדהים וזה עדיין לא מספיק, אז הכי חשוב שנהניתם ול"קנאים", לא נורא, תהיינה עוד הופעות וגם אתם תהנו ממנו, אז ניפגש
ושתהיה לכולנו שבת שלום, שבת חמימה ונעימה

חינאור

New member
לעמיר

יש לי בקשה קצת לא שגרתית אבל יש לי בראש תמונה מדהימה יותר נכון ביצוע של שלוש זמרים מדהימים שלכל אחד יש את הסילסולים שלו ולהכניס את כולם בביצוע אחד בהופעה הבאה בבאר שבע אני מתכוון ב23 הרי ידוע שאבי שר עם עמיר ביחד ואבא מקסים תמיד יושב בקהל עמיר אולי תעלה אותו פעם אחת לשיר אחד של של שלושתכם ??? זה יהיה אחד הביצועים היפים ביותר שאוכל לשמוע בחיי.....מה שמעניין שלעמיר ואבי ומקסים יש את אותו יחוד מדהים בקול ולכל אחד סילסולים בצורה שונה זה יעשה לשיר שהם יבחרו צורה מדהימה לדעתי.....אז תחשבו על זה.....חד פעמי...

חינאור

New member
חשבתי גם

על שיר בשביל הדואט שלכם ביחד הכי מתאים זה את אינך אבי יתחיל עמיר יעלה ומקסים יתן את הצד המרוקאי של השיר....וואלה יהיה פצצה....

אנונמני

New member
אה,רק אם אבא שלך זמר אתה יכול להיות

זמר? פשוט לא ידעתי שהוא שר בעברו..

חינאור

New member
ברור שלא....אבל

עמיר לא למד שום פיתוח קול מקצועי ובוא לא נדבר על הקול כי זה הכישרון זה מה שהותבע בו מלידתו אלא על הרמת ביצוע שמשתלב עם זה ברמה כזאת זה לא דבר שבא בכזאת טבעיות אני מאמין שאבא מקסין כיוון ועזר , וכן מקסים זמר מדהים לפי מה שאמא שלי כל הזמן אומרת ואם בא לך לשמוע אותו בקטנה אתה מוזמן אני ישלח לך קטע קטן....

איזה שווה היההה

יאוו אמאא היה אחדד השוויםםםם הוא כזה חמוודד... היה קטע שהוא כזהלא שר אז אחי הגדול צעק לבנדוד שלי אשרייך איציקקק אז עמיר אמר אשרייכם אתם...איזה כייףף..והיה אחד הציע נישואין לחברה שלו..היה ממש סוףףףףף

למעלה