נהריה 11/1/07

gman3

New member
נהריה -11.1.07

אחרי 3 שנים שחונות סוף סוף אזכה לתענוג שבלראות את עמיר מופיע.אני מאמין שיהיה נהדר ואני מבטיח להביא רשמים(ואולי גם תמונות אם המצלמה שלי תמצא). ד"א יש עוד אנשים שמגיעים?

u d i s h

New member
חזרתי עכשיו מההופעה בנהריה

היה מדהים..רק הערה קטנה לעמיר ולצוות...הסאונד היה טעון שיפור לא שמעו כלי הקשה בכלל וכלים נבלעו מפעם לפעם אבל הייתה הופעה מדהימה ..עמיר בין היחידים בארץ שמנגן מוסיקה עם עומק על הבמה

ההופעה בנהריה הייתה פשוט ענקית!!!!!

הייתי בהופעה בנהריה והיא הייתה פשוט ענקית..עמיר אתה זמר גדול וגם אחיך אבי זמר ענקי.....אין עליכם......

lironzo

New member
תמונות מההופעה בנהריה

פעם ראשונה שלי בהופעה של עמיר, אחרי שחיכיתי כל כך הרבה זמן, והיה שווה לחכות. הופעה מ ד ה י מ ה, כל כך מרגשת ואינטימית משהו. נפגשתי למספר דקות עם עמיר לאחר ההופעה, הדבר הכי בולט אצלו זה הצניעות שלו, כמה צניעות אצל כזה ענק, פשוט מדהים. אני אשרשר תמונות בהדרגה, תהנו

המורחק1

New member
ההופעה

לאחר ציפיה של חודשיים מאז קניתי את הכרטיסים וציפייה של שנים שעמיר יחזור להופיע אתמול הגיע הרגע הגדול ועמיר הופיע בנהריה לעיני אולם מלא ההופעה היתה פשוט מדהימה, התמוגגנו מרוב הנאה עמיר ואבי היו גדולים ואיתם גם כל הנגנים שרוצים את הצלחת ההופעה ממש כאילו ההופעה שלהם ,הם כמו משפחה:נדב ביטון המצויין ,כמו גם אסף אטדגי,שמוליק דניאל והשאר הדובדבן שבקצפת היה הפגישה עם כולם מאחורי הקלעים , קיבלו אותנו באהבה , הצטלמנו , חתמו לנו על דיסקים והכל תוך כדי צינעות מופלאה, אנשים מדהימים ופשוטים עמיר אפילו הבטיח לי לצפות במצגת שנתתי לו לזכרו של בן דודי ובה שירים של עמיר, באותה הזדמנות קנינו גם את הגירסה החדשה של הדיסקים , רק את ו אותו מקום אותה הרוח ולבסוף נשארנו עם טעם של עוד וזו תהיה שיחת השבוע תמונות בקרוב

rumeio

New member
המופע בנהריה היה מדהים

אני הייתי בבאר שבע וכנראה שעמיר הרבה יותר התרגש שם כי האיכויות הקוליות שלו יצאו בשפע במופע הזה ואחרי זה נפגשתי עם הבן אדם המדהים הזה ופשוט לא יכלתי להגיד כלום מרוב התרגשות כולי רעדתי רק לעמוד ליד עוצמה של בן אדם כזה ובסוף הוא גם ברך אותי איזה איש טוב

מי מהם ורד? ../images/Emo2.gif

החתיך היחידי שאני רואה בתמונה.....תפוס כבר
, טוב נו, לירון - גם לך לא חסר (אני מקווה שאתה יודע שאני מתבדחת....... שב"ש לך ולכולם

גרציה פ

New member
וואלה חבר'ה איזה כייף לשמוע...

שנהנתם, מגיע גם לכם שם בצפון להנות מהזמיר הדרומי, מחמם ת'לב.

sampler

New member
גם אני הייתי..היה חזקקקק!!!!!

והסאונד היה מצויין...ישבתי במיקום הכי טוב לשמוע והוא היה מצויין .. טבעי שברגע שיש סולו גיטרה הוא יבלע תדרים מסויימים ואז המשולש נשמע חלש ..אבל לזה לקרוא שנבלעו כלים? ממש לא

ענן 9

New member
טוב,,,

לא צריך להסחף יותר מידי גם רן אלירן היה זמר טוב פעם

למעלה