משחק

../images/Emo68.gif../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif

אש אהבתי
פשי הגדול
מים רבים, אפילו ים לא יצליחו לכבות אף פעם את אש האהבה שלי אלייך, נערה איך זה הולך? תקשיבו מים רבים, אפילו ים לא יצליחו לכבות אף פעם את אש אהבתי אלייך גם אם ינסו בכל כוחם אוי אהובתי, אילולא היית לצידי הלוואי היו הם מורידים אותי אהובתי, אילולא היית לצידי הלוואי היו הם, שימו לב כן, הם יודעים שפישי גבר של אישה אחת לא הולך עם אחרות, אין לו filthy מהצד כי המבט שבאישוניו זו את את הפרח בגני, מלכה רבת מעמד את בלעדייך, אהובה, אני אובד שהאדמה שלרגליה עומד תיפתח מתחתיי ותבלע אותי חי אם אדע שלא תהיי את שוב בין זרועותיי אוי אהובתי, אילולא היית לצידי הלוואי היו הם מורידים אותי אהובתי, אילולא היית לצידי הלוואי היי, שימו לב כי... לא איכפת לי מה אביך אומר או מה יגיד כל אחד אחר אף אחת לא גורמת לי כך להרגיש איך כל גופי בוער בואי נתחיל שאני ואת שוכבים זה מול זו צד לצד ולא אחביא את רגשותיי נדרתי כי שלך אני לעד מים רבים, אפילו ים לא יצליחו לכבות אף פעם את אש אהבתי אלייך גם אם ינסו בכל כוחם אוי אהובתי, אילולא היית לצידי הלוואי היו הם מורידים אותי אהובתי, אילולא היית לצידי הלוואי היו הם נפטרים ממני כי לנשיקותייך מכור אני ולמגעך לליטופים מירכייך ועד צווארך והבנות מה אומרות לפישי? אתה שולט חזק ויציב, ממש מתאים בהחלט כל אחת מהן רוצה את מה שיש לי לתת אהובה, אם אלך איתן גדול יהיה החטא הרי זה מבטך תמיד אותי מהפנט הכאב שבליבי, לא אוכל עוד לשאת אם תצאי מחיי לא אוכל להיות חי אם אדע שלא תהיי את שוב בין זרועותיי אהובתי, אילולא היית לצידי הלוואי היו הם מורידים אותי אהובתי, אילולא היית לצידי הלוואי היו הם נפטרים ממני מים רבים, אפילו ים לא יצליחו לכבות אף פעם את אש אהבתי אלייך גם אם ינסו בכל כוחם אין לך מושג מה את בשבילי, ילדה (אש בוערת) אין לך מושג (אש בוערת) כמה שינסו לא יצליחו (אש בוערת) את ואני ביחד לנצח בלעדייך, אהובה, אני אובד (כן, כן) בואי נתחיל שאני ואת שוכבים זה מול זו צד לצד ולא אחביא את רגשותיי נדרתי כי שלך אני לעד אוי אהובתי, אילולא היית לצידי הלוואי היו הם מורידים אותי אהובתי, אילולא היית לצידי הלוואי היו, אי, שימו לב אם רובה לבוא, אפילו אלף כדורים בגופי גם אם ישימו רעל בפי או גם אקדח אפילו לשמים אצרח מאילו אם לא יצליחו אף פעם בחיים לגרום לליבי לשכוח כי לא קיים כוח בעולם שיוכל ילדה, הגעת אלי מהשמים אל על הגדולה והטובה שבכל אהבותיי הטעם לחיי ולא אוכל להיות חי אם אדע שלא תהיי את שוב בין זרועותיי אוי אהובתי, אילולא היית לצידי הלוואי היו הם מורידים אותי אהובתי, אילולא היית לצידי הלוואי היו הם נפטרים

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

אתה אס
חן סימון
אתה מדליק אותי עליך בדרך מגניבה אני רואה בתוך עיניך מה זאת אהבה אתה נותן לי להרגיש איתך כמו מלכה והופך את העולם רק בשביל עוד נשיקה מזמן לי חוויות בלי הפסקה אתה אס אתה אס לחיי אתה נכנס אוהב ומפנק אותי רגיש ומחוספס אס, אתה אס שעושה ממש קירקס בקלות לנשמתי אתה נכנס יש בך כזה מן יופי שאין לאף אחד ורואים שגם האופי משהו מיוחד אתה שר לי שוב בפלאפון you are my love שעצוב עושה שטויות ומצחיק אותי אותי כל כך ושולף עוד להטוט שלא אשכח

../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif

אתה הורס
דנה אינטרנשיונל
כמה זמן תתפעל מעצמך במראה כמו נסיך מצרים כמה זמן תראה לעצמך כמו מלאך שבא מהשמיים כמו זמן עוד תספר לעצמך איך הפכת אותי למלכה כמה זמן עוד תגיד לעצמך בלעדיך אני אבודה עכשיו אתה הורס תוקע בי מבט כועס רק כי אמרתישתיפול רק כי ידעתי שתתחיל לזחול כמה זמן תגיד לעצמך אני יותר חכם ממנה כמה זמן תשקר לעצמך שיום אחד תחזיר אותי הנה כמה זמן תמכור לעצמך סיםורים על החיים הטובים כמה זמן עוד יעבור לפני שאתה תבין עכשיו אתה הורס תוקע בי מבט כועס רק כי אמרתישתיפול רק כי ידעתי שתתחיל לזחול

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo68.gif

בדרך למעלה
שרון ליפשיץ
ריקי לא ילדה עובדת עד הערב חברים שלה אומרים שהיא יפה הולכת עם ההוא, שיש לו חנות קטנה היא רוצה לעבור לעיר הגדולה ריקי יש לה את פרינס וגם את דיוויד בואי על חולצת טריקו וגם בתוך הראש יוצאת בערב לרקוד ואין לה מצב רוח לא רוצה חתונה, אומרת מראש עוד אגיע למעלה אני בטוחה-בחיי יש לי כח ללכת אני מוכרחה-כל חיי היא יושבת לבד על המיטה בחדר מציירת תמונה של איך שיהיה עוד מעט הוא בא הכל נראה בסדר מתפנקת לה, על ספל קפה הוא נוגע בה קורא לה "ילדה שלי" הוא אוהב אותה, אצלו היא מלכה בכל תנועה שלה פשוט מטריפה אותו אבל ריקי שלו רחוק עם עצמה עוד אגיע למעלה אני בטוחה-בחיי יש לי כח ללכת אני מוכרחה-כל חיי ריקי לא ילדה עובדת עד הערב חברים שלה אומרים שהיא יפה הולכת עם ההוא, שיש לו חנות קטנה היא רוצה לעבור לעיר הגדולה

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo68.gif

בואי מתוקה
קובי פרץ
את באהבה אותי שורפת מרחוק עוקצת את חיי רומזת לי שאת אוהבת אבל חומקת מידיי כן או לא אף פעם לא אומרת כל הזמן עונה לי באולי בואי מתוקה, מה את מחכה בואי ותהיי לי למלכה את אומרת שיהיה בסדר אבל לא רואה אותי מסנטימטר אני לא יכול יותר לחיות בשקט בואי בואי בואי את אומרת שיהיה בסדר אבל לא רואה אותי מסנטימטר אני לא יכול יותר לחיות בשקט בואי בואי מתוקה כמה זה כואב את לא תופסת אי אפשר אפילו להסביר כשאת אלי לא מתייחסת אותי לוקחת כמו אויר תאמיני מותק כבר נמאס לי לדבר אלייך כמו אל קיר בואי מתוקה, מה את מחכה בואי ותהיי לי למלכה את אומרת שיהיה בסדר אבל לא רואה אותי מסנטימטר אני לא יכול יותר לחיות בשקט בואי בואי בואי את אומרת שיהיה בסדר אבל לא רואה אותי מסנטימטר אני לא יכול יותר לחיות בשקט בואי בואי מתוקה

../images/Emo68.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo68.gif

בלדת הכוורת
חווה אלברשטיין
בחומה של חמת-צהריים רחים מתנדנד כל זכור-הדבורים על פרחים. הם הוזים, הם נמים: לב אדיר, לב רחב, מסביב מנגינה, הד שירת הזהב: בממלכת דונג, בקרית שעווה שם נרדמת מלכה בחלום תאווה. המלכה צעירה. בכל הוד יפעתה, המלכה מחכה לחתן חופתה, ליחיד מרבבה המלכה מחכה, קטיפה של זהב פרוותה הרכה. לה עיניים-אורות, היא דקת הגיזרה, לה נוצות הדורות, הן עוטרות לנזרה. בכוורת כולה אין כמוה יפה, הכוורת כחולה, ריחנית וכשופה, רפודה בצללים כעין עינבר, אם יש בה אור חמה שתעה, אור חמה שנישבה. היא אך פעם תצא מחביון ארמונה, היא אך פעם תעוף בהדר גאונה. היא אך פעם תאהב בנפשה ומאודה, היא אך פעם דודיה תתן לדודה, אהבה צעירה, אהבה נעלה, אך רק פעם יחבוק לה חבוק בעלה. כן, רק פעם אחת! אך גם היא בשעתה תגמיאנו את כל אהבת חיתה, את כולה... את כולה על אישה ותהומה, ואך לו תעגן עד אחרון אור יומה. אין שנית כמיתקה, אין שנית כאישה! בחייו ימהרנה והיתה לו אשה. יחבקנה אך פעם בשיחה מתיקה: "אהבתיך" ויגווע במיתת נשיקה. אין ביקום, אין דומה לאותה אהבה! אין יפה, אין שני כדגול מרבבה! "הללו הגיבור שככה לה אהב, כבודו גם נגיד בשירה של זהב"

../images/Emo68.gif

גבר נבגד
אבי ביטר
נתתי לך מלב אוהב מה שרצית היית מלכה בניתי לך בית שלם וכל מה שנפשך חשקה שיחקת אותה אישה טובה מה לי עשית כפויית טובה את מבלה עם גבר זר איך זה ליבך כל כך אכזר שרפתי לי את הלב אישה ואת הנשמה אין בעולם מילה שתביא לי נחמה השפלת אותי אישה רמסת גם את כבודי ואיך יכולת אישה לבוא למיטתי אוף אוף אוףף הבאתי לך אל המיטה קפה שחור כמו שאהבת היית יפה כמו נסיכה קניתי לך מה שחשקת שיחקת אותה אישה טובה מה לי עשית כפויית טובה את מבלה עם גבר זר איך זה ליבך כל כך אכזר

../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

דיילת באלעל
שייגעצ
את בוכה מכל מילה שיש לי משפילה את המבט ואני מזמן לא אלביס פרסלי וגם את מזמן לא את מי אמר למי בדיוק מתי ולמה מנסה להיזכר חיוכים בבוקר ודמעות בלילה יום ראשון עבר מהר רוצה לנסוע לחו"ל אז ניפגש בעיקול, בעיקול ואת תהיי דיילת באל-על והטייס של המטוס יתקע לך אגודל וזה עצוב ששוכחים את מי שלא נוסע במחלקת עסקים את אומרת שאני כבר לא מספיק טוב שמגיע לך יותר איך תמיד רצית להיות מלכה ואיך נשארת ליצן חצר רוצה לנסוע לחו"ל אז תשלחי לי גלויה ובול ואת תהיי דיילת באל-על והטייס של המטוס יתקע לך אגודל וזה עצוב ששוכחים את מי שלא נוסע במחלקת עסקים אני ארכב על אופניים עד יומי האחרון ואם זה לא נראה לך, עלי על אווירון

../images/Emo68.gifכבר הצפתי תשרשור לגמרי../images/Emo3.gif

דרך אחר דרך
מזי כהן
כואבת לי הדרך רק תמונות של אכזבה נמשכת זוגות של פנסים חולפים בתוך האפלה למה קל לרוץ במקומות בהם קשה ללכת אולי רק כך מבקשים בחשכה את מה שלי אבד נושרת לי הדעת כמו קירות מתקפלים לרוח נסחפת לתוכם רק בשביל להרגיש לבד נחשפת לפניהם כמו עץ שלא רוצה שלכת בשביל לדעת לאהוב צריך לסבול להיות לבד דרך אחר דרך ללא מוצא הרבה בגדים למלך המלכה בוכה קמטים של אור שורטים באפלה וגעגועים לחום העיקר זה לעבור את היום בשלום מילים ריקות עפות כמו ציפורים לשקט איך בחדר לעצמי אספר מה לי לא קרה נוגעת בגופי שפצוע מנשיכות של ארס נאספת אל האור שיחכה בסוף המנהרה דרך אחר דרך ללא מוצא הרבה בגדים למלך המלכה בוכה קמטים של אור שורטים באפלה וגעגועים לחום. דרך אחר דרך ללא מוצא אין בגדים למלך המלכה בובה

אביחי 33

New member
לא....

אני העלתי תמונות של אגם ושינתי כותרות והוא הציף אותי על הצפת השרת... לא שווה להסתכן

../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo3.gif

האישה בשחור
ריקי גל
אני לא מאמינה שאני שמה שיר שלה
הומים צהריים על עיר ומלואה שעושה הכנות לקרבה ובאה היא טרודה ונחפזת, עיר עסוקה עוד מעט ותגיע, שבת המלכה אוטובוסים גדושים, חנויות עמוסות מי שטרם הספיק, עוד יכול לנסות והעיר אז תחדל לסאון ולסחור לאן את הולכת, אישה בשחור בשווקים עוד קוראים הרוכלים לך בקול למלא בסלים מן הטוב והזול ואפשר עוד לצאת ואפשר עוד לבחור לאן את הולכת, אישה בשחור בבתי הקפה הגולשים אל הים מדפי העיתון הם נושאים מבטם פרחחי הרחוב אחרייך שרים נהגי מוניות לך קוראים וצופרים בהמון הגועש את חלפת לבדך, מי יושיט לך ידו מי תתני לו ידך מי יבוא לקראתך וחיוך בעיניו מי ידע להגיד אם שלום לך עכשיו בבתי הקפה הגולשים אל הים מדפי העיתון הם נושאים מבטם פרחחי הרחוב אחרייך שרים נהגי מוניות לך קוראים וצופרים וחומדים את חלקת צווארך הצחור לאן את הולכת, אישה בשחור

אמממ אחרוןן כי אני לא רוצה להחסם../images/Emo3.gif

הוא אהב נשים רבות
ירדנה ארזי
הוא אהב נשים רבות וגם אותך הוא היה צייד עצוב ביער הוא כישף אותך אל חלומו את היית מלכה והוא עוד נער כן, את היית מלכה והוא עוד נער בלילות דיבר איתך דברים והיום מחק את דיבריו את היית חיית געגועים הוא היה שבוי בהרהוריו כן, הוא היה שבוי בהרהוריו הו, הו, הו, הו מילים רבות נותרו לא אמורות הו, הו, הו, הו, והימים שתקו, שתקו את הלילות הוא ליטף אותך ברוך ובחוזקה הוא לימד אצלך שמחה וצער היה לו מן מפתח אל ליבך כל דלת הוא פתח אצלך כל שער כן, כל דלת הוא פתח, כל שער עכשיו את מתנהלת לאיטך גופך עוד מבקש את מגעו הו משהו חוזר ומתעקש בליבך תמיד רואה אותו היום זורח קומי התלבשי עולם שלם עוד מייחל אלייך אם תפתחי מעט את סגור ליבך יפול אפיים ארצה לרגליך כן, ייפול ארצה לרגליך.

חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח אני רואה אתה שומע תמיקס שעשית לה כל היום
ואם שכחת.. יש משפט שאומר
"לפעמים חלומות מתגשמים"

למעלה