לבד ובדד

../images/Emo113.gifלבד ובדד../images/Emo66.gif

האם אתם הולכים למקומות בילוי לבד לפעמים
מה דעתכם על כך
אני שמה לב משבוע לשבוע שאנשים ממש בשוק לראות אותי יושבת עם הלפטופ בבית קפה, לבד. בהתחלה מודה שנרתעתי מזה ולא הרגשתי נעים, קצת התפדחתי אבל וואלה -זה חלק מהיום החופשי שלי, וזקוקה לזה-מעין זמן איכות עם עצמי, שבורחת מהמטלות בבית, ויושבת וגולשת להנאתי, או אפילו עובדת על המחשב (מדפיסה, מכינה דברים לגן) בלי לחץ, בסבבה, ברוגע שלי...
.

mayane21

New member
מזדהה איתך../images/Emo140.gif

גם אני לפעמים לוקחת לי פסק זמן וקצת אויר לנשימה, יוצאת למשל לת"א לבד... מסתובבת לי עם כוס קפה חם וטעים
, עושה שופינג... וכדומה. העיקר לנקות קצת את הראש מענייני היום יום/ לחץ של הלימודים וכו'.....

efriend

New member
כן

אני אפילו יכול ללכת לבד לסרט אם אף אחד לא רוצה לבוא איתי. וגם אני יושב לפעמים לבד בבית הקפה ליד הבית שלי. אנשים מתיחסים לזה באימה, ומאוד פוחדים שיראו אותם לבד. אבל אני חי לבד, וטוב לי ככה, וכיוון שאין לי זוגיות, לא תמיד אני אמצא עם מי ללכת. בהתחלה זה קשה, ויש איזו תחושה שאנשים מסתכלים, אבל עם הזמן אני מרגיש יותר ויותר טוב עם זה. ואני מחזיר מבט לאותם אנשים, שיש בהם כאלה שלא יעיזו ללכת לבד לבית קפה או להצגה כדי שלא יראו אותם לבד, ויעדיפו לא ללכת בכלל או ללכת עם אנשים שהם לא ממש אוהבים....

תלוי איזה מקומות בילוי

בדר"כ אני הולכת לבד להצגות או ערבי שירה בציבור, למרות שהיה נחמד אם היה לי עם מי ללכת, אבל כרגע זה לא המצב. בבתי קפה לא כל כך נעים לי לשבת לבד, אם אני יושבת לבד במקום שקשור לאוכל זה בדר"כ מקום קצת פחות "מפואר" מבית קפה, כמו למשל פיצריה/גלידריה או סתם איזה קפיטריה.

פלוקה

New member
אני בדיוק מנסה להגיע להחלטה בנושא

נתקלתי במקום המציע שיעורי יוגה
ואף אחד מקרובי לא בעניין בא לי להתנסות, אבל קצת מוזר לי ללכת לבד...(אם יש כאן מישהו שזה נשמע לו מעניין ורוצה ללכת אשמח
) אני די מתחבטת עם עצמי האם ללכת לבד. דווקא אנשים היושבים לבד עם לפטופ זה לא מחזה נדיר-אני מניחה שאת לא מאזור תל-אביב...

forgetmenot17

New member
גם אני

התחלתי יוגה, בערך לפני חודש. ואני חייבת להגיד לך שבתור מי שתמיד מרגישה לא במקום, זה הכי לא מפריע בעולם ללכת לבד. הכל כל כך רגוע ושליו, וכל אחד עם עצמו אבל האווירה בכל זאת נינוחה נורא. ובאמת זו סיטואציה נורא שלמה כזו (אפילו בסוף כל שיעור אומרים תודה על התרגול המשותף). בקיצור, לכי. אולי אפילו עדיף לבד :) ויוגה זה מושלם

פלוקה

New member
תודה על "הדחיפה"

לצערי אני טיפוס די קפוא
אני צריכה להשקיע הרבה אנרגיה כדי לזיז דברים בחיים שלי אני מקווה ללכת לשם בתחילת השבוע

למעלה