חידונים

שירשור-סקרים קצרים..שווה ביותר../images/Emo8.gif

הנה לכם סקרים להנאתכם!!!!!!!!!!! סקר 1
את מי אתם הכי אוהבים בפיק אפ
סקר 2
את מי אתם הכי שונאים בפיק אפ
סקר 3
מי הכי חתיך בפיק אפ
מהבנים סקר 4
מי הכי יפה בפיק אפ
מהבנות סקר 5
מי הכי פקצה בפיק אפ
סקר 6
מי הכי חמוד\ה ונחמד\ה בפיק אפ
סקר 7
מי הכי מצחיק\ה בפיק אפ
סקר 8
אדם-->>א.יולי ב.שירה ג.רז סקר 9
שלמה-->>א.ברוריה ב.הלנה סקר 10
מי הכי תמים ופתי בפיק אפ
(כאילו שזה לא ברור) סקר 11
מי הכי קרציה
חולה עליכם מושלמים!!!
יאלה להתחיל לשרשר תגובות....
נ.ב: שיניתי חתימה!!

עונה

הנה לכם סקרים להנאתכם!!!!!!!!!!! סקר 1 את מי אתם הכי אוהבים בפיק אפ- ברוריה פסקל סקר 2 את מי אתם הכי שונאים בפיק אפ - זאתי שהיתה בהיריון..אשתו של עומר סקר 3 מי הכי חתיך בפיק אפמהבנים - לא ראיתי הרבה פרקים סקר 4 מי הכי יפה בפיק אפמהבנות - זאתי.. נו.. בר רפאלי סקר 5 מי הכי פקצה בפיק אפ - מה זה פקצה? סקר 6 מי הכי חמוד\ה ונחמד\ה בפיק אפ-לא יודע חח אני אוהב רק את ברוריה סקר 7 מי הכי מצחיק\ה בפיק אפ-ברוריההה
|מלך| סקר 8 אדם-->>א.יולי ב.שירה ג.רז - מי זאת יולי? ושירה זאתי עם הפאה? אז יולי פחח סקר 9 שלמה-->>א.ברוריה ב.הלנה- לא יודע.. נראלי הלנה כי ברוריקה נצלנית סקר 10 מי הכי תמים ופתי בפיק אפ(כאילו שזה לא ברור)-לא יודע.. מי? סקר 11 מי הכי קרציה- אמא של ברוריה איףף איזה מסריחה היא

שביטוש1

New member
עונה!!

1. מי הכי מצחיק בפיק אפ? ברוריה (למרות שאני לא חולה עליה) 2. מי הכי חתיך(מהבנים) בפיק אפ? מקס אולארצ'יק בעלי המווושלם!! 3. מי הכי מהממת(מהבנות) בפיק אפ? בר רפאלי השווה 4. את מי הייתם רוצים שיעיפו מפיק אפ? את עדה והלהה 5. מי הכי מתאימה לאדם? אני בכבודי ובעצמי!!

עונה!

1. מי הכי מצחיק בפיק אפ? ברוריה 2. מי הכי חתיך(מהבנים) בפיק אפ? אביב אלוש ההורססססססססססססססססססס 3. מי הכי מהממת(מהבנות) בפיק אפ? בר המהממתתתתתתתתתתתת 4. את מי הייתם רוצים שיעיפו מפיק אפ? יולי 5. מי הכי מתאימה לאדם? לינג

עונה..

. מי הכי מצחיק בפיק אפ? ברור שברוריה ~!~~ המון ג'וי והאפינססס 2. מי הכי חתיך(מהבנים) בפיק אפ? לדעתי עומר 3. מי הכי מהממת(מהבנות) בפיק אפ? יסי וגם שירה 4. את מי הייתם רוצים שיעיפו מפיק אפ? יעל מעצצבנת הבחורה! וגם יולי לא מעניינת .. 5. מי הכי מתאימה לאדם? יולי שילך יחד איתה ...

למעלה