חידונים

עונה!

1)איזה דמות אתם הכי אוהבים? גיל ענתבי השווהההההההה 2)איזה דמות לא קשורה לחיים? יולי 3)איזה שחקן הייתם רוצים שייצטרף לפיק אפ? יהודה לוי 4)ואיזה תפקיד הייתם נותנים לו? חבר של גיל 5)איזה זוג הכי יפה? יסי וגיל המהממיםםםםםםםםםםם 6)איזה זוג חייב שידוך? עדה וחיים אבן 7)מה לדעתכם מעיין הרוש?הומו או סטרייט? הומו 8)יעל צריכה לחזור או רז? רז ברורררררררררר 9)איזה שחקן לפי דעתכם צריך דחווף לעוף מהסדרה כי הוא הורס אותה? יולי 10)נהנתים? נחמד 11)עוד שאלונים? למה לא? 12)לסיום...איך קוראים לכן ומה גילכם? דנה בת 53 חחחחחחחחחחחחח

שביטוש1

New member
עונה..!!

1. אם היית אדם (מקס) עם מי היית רוצה להיות? עם שירה למרות שיולי יפהפייה. (ואם אפשר אז להיות איתי... חחח) 2. אם היית יסי היית חוזרת לאנטבה? ברור!! (איזה שאלה???) 3. אם היית שירה היית מחליפה את האישיות שלה? לא הכל, חלק, היא לא מושלמת (כי אפח'ד לא מושלם חוץ ממני חח סתאאאם) אבל היא בסדר, אין הרבה מה לשנות.

שביטוש1

New member
תיקון.. (כמעט כל פעם אני עושה תיקו

תיקון חח) 1. אם היית מקס... תשובה עם שירה למרות שיולי יפהפייה. (ואם אפשר אז שיהיה איתי... חחח)

שמשיתה

New member
גם אני עונהההההההההה!

1.ברוריה 2.אנטבה השווה והפצצה ברוררררררררררררררררררררררררררררר 3.נועה 4.יולי 5.יולי

יעל 55

New member
תשובות...

1. ברוריה (כאילו דההה
) 2. כנ"ל 3. יחיאל אלקבץ 4. ברררר 5. רז

יעל 55

New member
*תיקון* *תיקון*

משום מה התבלבלתי קצת בתשובות אז הינה תיקון: 1. ברוריה 2. יחיאל 3. בר 4. הלנה 5. רז

kontho

New member
עונה... =)

1. הכי מצחיק זה ערן (מעין הרוש) החתיך!!!
2. הכי חתיך מהבנים זה מקס אולארצ'יק (אדם) הכוסון שילי!!!
3. הכי כוסית זו נועה ( בר רפאלי ) למרות שאני מתה על שירה!!!
4. הייתי רוצה שיעיפו את הלנה הרוסיה המכוערת הזאת!!!
5. אדם הכי מתאים לרז!!! איזה מ.י.ן
שאלה זאת בכלל... סתם חח או שירה הכוסית... אבל רק בגלל שהוא מת עליה..!!
מקס אתה ה-
שלי!!

lotan369

New member
עונהההה

1. מי הכי מצחיק בפיק אפ?ברוריההה 2. מי הכי חתיך(מהבנים) בפיק אפ?,מקס(אדם),מעיין(ערן),ואביבוש ההורססס(גיל) 3. מי הכי מהממת(מהבנות) בפיק אפ?לפי דעתי למרות כל התגובות של כולם יסי מהממתתתת חולה עלייהההה 4. את מי הייתם רוצים שיעיפו מפיק אפ?אני לא נגד אפ'חד אבל השחקן הפחות עושה ת'סדרה זה שלמצו'ק :/ 5. מי הכי מתאימה לאדם?זה ברור שרזזזז =]]

SexiT 4 EveR

New member
עונה!

1. מי הכי מצחיק בפיק אפ?ברוריהה
2. מי הכי חתיך(מהבנים) בפיק אפ?מקס,אביב ומעיין
3. מי הכי מהממת(מהבנות) בפיק אפ?בר 4. את מי הייתם רוצים שיעיפו מפיק אפ?הלנה 5. מי הכי מתאימה לאדם?רז

MoRanSex

New member
עונה

1. מי הכי מצחיק בפיק אפ? עדל'ה פסקל
2. מי הכי חתיך(מהבנים) בפיק אפ? אביב אלוש הפצצצצצצצ
צצצצהההההה 3. מי הכי מהממת(מהבנות) בפיק אפ? בר רפאלי
4. את מי הייתם רוצים שיעיפו מפיק אפ? אף אחד!
5. מי הכי מתאימה לאדם? שירה

תשובות יש לייי..

1. מי הכי מצחיק בפיק אפ? ברוריה וה-"פאן" שלה חח.. 2. מי הכי חתיך(מהבנים) בפיק אפ? אדם כיאילו דדההה... 3. מי הכי מהממת(מהבנות) בפיק אפ? בר רפאלי זה ברור... 4. את מי הייתם רוצים שיעיפו מפיק אפ? או את עדה או את הלנה 5. מי הכי מתאימה לאדם? לדעתי אממ.. יולי.. נראה לי טוב ביוששש.. עדן.

moton

New member
../images/Emo26.gif

1. מי הכי מצחיק בפיק אפ? ברוריהההה 2. מי הכי חתיך(מהבנים) בפיק אפ?
שלומו לומו? 3. מי הכי מהממת(מהבנות) בפיק אפ? יסיייי 4. את מי הייתם רוצים שיעיפו מפיק אפ? את יעל, אבל היא כבר עפה 5. מי הכי מתאימה לאדם? לינג

עונה

1. מי הכי מצחיק בפיק אפ? ברוריה כמובן 2. מי הכי חתיך(מהבנים) בפיק אפ? רז 3. מי הכי מהממת(מהבנות) בפיק אפ? בר 4. את מי הייתם רוצים שיעיפו מפיק אפ? את יעל, לא סובלת את הדמות הזו 5. מי הכי מתאימה לאדם? לינג

linoy love ofer

New member
עונה../images/Emo8.gif

1. מי הכי מצחיק בפיק אפ?ברור שברוריה...היא קורעת... 2. מי הכי חתיך(מהבנים) בפיק אפ?ברור שמקס אולרצ'יק 3. מי הכי מהממת(מהבנות) בפיק אפ?יסי(יסמין) 4. את מי הייתם רוצים שיעיפו מפיק אפ?אמ...את יולי היא לא קשורה לחיים 5. מי הכי מתאימה לאדם?אני

למעלה