חידונים

סקר............כולם לענות!

סקר ----- כולם לענות!!!!!!!! 1. מי הכי מצחיק בפיק אפ? 2. מי הכי חתיך(מהבנים) בפיק אפ? 3. מי הכי מהממת(מהבנות) בפיק אפ? 4. את מי הייתם רוצים שיעיפו מפיק אפ? 5. מי הכי מתאימה לאדם? LOVE YOU ALL

עוד חידון.....כולם לענות!

1. מי יותר מתאימה לשלמה-ברוריה או הלנה? 2. מי יותר מתאימה לעומר-יעל או נועה? 3. מי יותר מתאים לשירה-נדב או אדם? 4. מה יותר מתאים ללינג-להיות בת או בן? 5. אתם חושבים שיסמין צריכה דיאטה או לא? 6. אתם רוצים שרז ויעל יחזרו לסדרה? 7. איך נראה לכם שתיגמר הסדרה? יאללה כולם לענות.......................

חידוווןןן לענוווותתתת!!!!:

הנה חידון: *חובה לענות!!!.. 1. אם היית אדם (מקס) אם מי היית רוצה להיות? *שירה *יולי *אף אחת-הייתי ממשיך לחפש 2.אם היית יסי (יסמין) היית חוזר לענטבה? (גיל) *ברור! *נחשוב עליו.. *לאא..! 3.אם היית שירה היית מחליפה את האישיות שלה? *כן ברור! היא סתם מרדנית שחושבת ת'צמה *לא היא לפי דעתי מ-ו-ש-ל-מ-ת-! *לא הכל אוליי חלק!.. טוב זה הרבה מדיי לא? אם תרצו עוד תבקשו... ובינתיים תענו ואחר-כך... כנסו לקומונה שלי היא בקישור למטה ביוששש..!

linoy love ofer

New member
חידון!!!כולם לענות../images/Emo24.gif

1)איזה דמות אתם הכי אוהבים? 2)איזה דמות לא קשורה לחיים? 3)איזה שחקן הייתם רוצים שייצטרף לפיק אפ? 4)ואיזה תפקיד הייתם נותנים לו? 5)איזה זוג הכי יפה? 6)איזה זוג חייב שידוך? 7)מה לדעתכם מעיין הרוש?הומו או סטרייט? 8)יעל צריכה לחזור או רז? 9)איזה שחקן לפי דעתכם צריך דחווף לעוף מהסדרה כי הוא הורס אותה? 10)נהנתים? 11)עוד שאלונים? 12)לסיום...איך קוראים לכן ומה גילכם?

עונהההה

1. מי הכי מצחיק בפיק אפ? ברוריה ושלמה עם התמימות שלו חחח 2. מי הכי חתיך(מהבנים) בפיק אפ? ערןןןן כמובן!! (מעיין הרוש!!) 3. מי הכי מהממת(מהבנות) בפיק אפ? אין מישהי מיוחדת... 4. את מי הייתם רוצים שיעיפו מפיק אפ? כולם פסדר 5. מי הכי מתאימה לאדם? עדין לא ראיתי מישהי כזאת בסידרה אבל אם חייב חחח אז שירה

עונה

1. מי יותר מתאימה לשלמה-ברוריה או הלנה? אף אחת, שישאר לבד, הדיביל 2. מי יותר מתאימה לעומר-יעל או נועה? אם כבר נועה 3. מי יותר מתאים לשירה-נדב או אדם? נדב 4. מה יותר מתאים ללינג-להיות בת או בן? היא קוקסינל? לא הבנתי 5. אתם חושבים שיסמין צריכה דיאטה או לא? יש לה קצת טוסיק אבל עדיף מלהיות רזה מאד. 6. אתם רוצים שרז ויעל יחזרו לסדרה? רז ברור, יעל מצידי שלא תחזור לעולם 7. איך נראה לכם שתיגמר הסדרה?

שביטוש1

New member
עונה..!!

1)איזה דמות אתם הכי אוהבים? אדם, נועה, לינג, יסי, גיל 2)איזה דמות לא קשורה לחיים? עדה 3)איזה שחקן הייתם רוצים שייצטרף לפיק אפ? רן דנקר המושלם!! 4)ואיזה תפקיד הייתם נותנים לו? החבר של נועה 5)איזה זוג הכי יפה? נועה ועומר 6)איזה זוג חייב שידוך? אדם ושירה 7)מה לדעתכם מעיין הרוש?הומו או סטרייט? מעיין עצמו- סטרייט, ערן בסדרה- הומו 8)יעל צריכה לחזור או רז? רז.. 9)איזה שחקן לפי דעתכם צריך דחווף לעוף מהסדרה כי הוא הורס אותה? עדה 10)נהנתים? מאוד!! 11)עוד שאלונים? כן!! 12)לסיום...איך קוראים לכן ומה גילכם? שביט, 14

danit1234

New member
../images/Emo12.gif

1)איזה דמות אתם הכי אוהבים?ברוריה ויסי 2)איזה דמות לא קשורה לחיים?ממ אנאבל P: 3)איזה שחקן הייתם רוצים שייצטרף לפיק אפ?אין לי שמץ האמת
אולי הדס מורנו
4)ואיזה תפקיד הייתם נותנים לו?דיילת חדשה?
5)איזה זוג הכי יפה?ממ ברוריה ושלמה לומו
6)איזה זוג חייב שידוך?נועה ושירה
או שלא
7)מה לדעתכם מעיין הרוש?הומו או סטרייט?ממ בי ?
8)יעל צריכה לחזור או רז?רז יותר חמוד
9)איזה שחקן לפי דעתכם צריך דחווף לעוף מהסדרה כי הוא הורס אותה?ממ לא יודעת כולם פסדר.. 10)נהנתים?כן
11)עוד שאלונים?אולי
12)לסיום...איך קוראים לכן ומה גילכם?דנית בת 13 וקצת

עונהההההההההההההההההההההההההההההההה

1. אם היית אדם (מקס) אם מי היית רוצה להיות? *שירה
*יולי *אף אחת-הייתי ממשיך לחפש 2.אם היית יסי (יסמין) היית חוזר לענטבה? (גיל) *ברור!
איזו שאלה
הוא כל כך חמוד
$@!$@$!~%#%@%@#$@! *נחשוב עליו.. *לאא..! 3.אם היית שירה היית מחליפה את האישיות שלה? *כן ברור! היא סתם מרדנית שחושבת ת'צמה *לא היא לפי דעתי מ-ו-ש-ל-מ-ת-! *לא הכל אוליי חלק

linoy love ofer

New member
../images/Emo8.gifעונההה

1. אם היית אדם (מקס) אם מי היית רוצה להיות? *שירה-כי היא פי אלף יותר מתאימה לו... 2.אם היית יסי (יסמין) היית חוזר לענטבה? (גיל) *ברור! אוווף אני מתה כבר שיסי וגיל ישלימו...הם זוג מהמם ביחד.... 3.אם היית שירה היית מחליפה את האישיות שלה? *לא היא לפי דעתי מ-ו-ש-ל-מ-ת-! טוב זה הרבה מדיי לא? אם תרצו עוד תבקשו... ובינתיים תענו ואחר-כך... כנסו לקומונה שלי היא בקישור למטה ביוששש..! תשימו עוד?זה נגמר מהר... תעשי עוד חולה על זה!!!

linoy love ofer

New member
עונה../images/Emo24.gif

1. מי יותר מתאימה לשלמה-ברוריה או הלנה?ברוריה,למרות שהיא משגעת לו תצורה...(חחח) 2. מי יותר מתאימה לעומר-יעל או נועה?ברור שנועה.. 3. מי יותר מתאים לשירה-נדב או אדם?אדם(אררר מקס) 4. מה יותר מתאים ללינג-להיות בת או בן?בת.. 5. אתם חושבים שיסמין צריכה דיאטה או לא?לא היא מהממת 6. אתם רוצים שרז ויעל יחזרו לסדרה?רז כן יעל לא!!!! 7. איך נראה לכם שתיגמר הסדרה?לא יודעת(איפה הספולרים שצריך אותם?)

chen010189

New member
אולי תרכזו את כל החידונים יחד?

במקום לפתוח אלף חידונים, עדיף לרכז הכל בשרשור אחד

עונה עונה ע=ו=נ=ה=!=!=! חיחיחי

1. שירה 2. ברור! 3. לא הכל אוליי חלק!.. חח שאלון מגניב, תביאו עוד, איים סווווו ראדי!!!
רוני שחר

נוישש

New member
תשובות לחידון...

1. מי יותר מתאימה לשלמה-ברוריה או הלנה? ברוריה 2. מי יותר מתאימה לעומר-יעל או נועה? נועה 3. מי יותר מתאים לשירה-נדב או אדם?אדם 4. מה יותר מתאים ללינג-להיות בת או בן?בת חחחח 5. אתם חושבים שיסמין צריכה דיאטה או לא?לא נראה לי.. 6. אתם רוצים שרז ויעל יחזרו לסדרה?כן 7. איך נראה לכם שתיגמר הסדרה?אין לי מושגגגגג

שביטוש1

New member
עונה...

1. מי יותר מתאימה לשלמה-ברוריה או הלנה? אף אחת!! 2. מי יותר מתאימה לעומר-יעל או נועה? ברור שנועה!! 3. מי יותר מתאים לשירה-נדב או אדם? אדם!!! 4. מה יותר מתאים ללינג-להיות בת או בן? בת 5. אתם חושבים שיסמין צריכה דיאטה או לא? מה פתאום!! 6. אתם רוצים שרז ויעל יחזרו לסדרה? רז ברור יעל לא!! 7. איך נראה לכם שתיגמר הסדרה? לא יודעת...

למעלה