חג שמיייייייח

../images/Emo113.gif חג שמיייייייח

כבר יש מלא סוכות בעיר. זה כזה נחמד לראות. מה אתם עושים בחג? מי עובד בחוה"מ כמוני?

ניאו30

New member
חג שמח!!!

אני נוסע מחר לטיול בצפון.מקווה שלא נפגוש בדרך את כל עם ישראל ואשתו
שיהיה לכולם חופש נעים ומהנה
ולך להבה,גם עבודה מהנה כמה שאפשר (ומה-התחיל השלג ואני לא יודע
?)

לקשמי

New member
אני עובדת בחוה"מ ../images/Emo13.gif

וקשה להאמין אבל אני ממש שמחה על כך. שמחה על כל הזדמנות להרוויח עוד כסף כדי שבקיץ אוכל לעלות על
לקורס המורים בקנדה.

reedgreenwhait

New member
חג שמח...

אני צריכה להשלים המון חומר לימוד, שאין לי סיכוי להשלים. וחוץ מזה אהנה מזה שאני לא צריכה לצאת מהבית. של מה הקיצור חוה"מ?

ניאו30

New member
מקווה שלא טועה אבל אם לא אז זה

השבוע שבין סוכות לשמחת תורה.לא החגים עצמם אלא הימים שבינהם. ולגביי חול המועד עצמו-מאוד עמוס אצלי-מפגשים,משחקים,ריקודים וראשון עד שלישי אני כנראה מגיע לפסטיבל סגול,עדיין לא בטוח אם ליומיים או שלושה.

BellA עלמה

New member
אני

נוסעת לארץ ישראל הקטנה לייד לטרון מחר וב21-25 אני יהיה בסגול מי עוד מגיע לפסטיבל? להבה?

חג סוכות שמח ../images/Emo140.gif

מבאס שאין אייקונים לחג
החג הזה נחמד, לא ממש מרגישים רוח חג, אבל אולי מחר פוגשת את הבחור החדש שהתחלתי לצאת איתו <נכון שאתם כבר לא עוקבים אחריי חחח
> ואולי סוף סוף נתקרב יותר מבחינה רגשית ולא נהיה ביישנים כל כך
- אז המצב רוח משתפר. קמתי עם מצב רוח טוב היום, אבל אני מלאת מחשבות שלא עוזבות אותי. מאוד מבולבלת ממשהו.

מה אני עושה בחג?

להבה,יש מצב לעוד שירשור רעיונות? צוחקת...אני כנראה אנוח מהמנוחה שנמשכת כבר שנה. וואלה,חייבת למצוא תוכנית...אה,צריכה להתחיל טיפול בקפלן,איזה כיף! :/ האמת,זה קרוב לקניון רחובות,אולי אפרגן לעצמי סרט? אולי :)

את רוצה עוד שרשור - תפתחי ../images/Emo13.gif

את חברה בפורום הזה, ויכולה לפתוח שרשורים בעצמך

למעלה