ברררר....

PurpleFilth

New member
../images/Emo113.gif ברררר....

אז... מתחיל להיות קר. ומסתבר שרובנו לא בקטע של ללבוש פרווה... ולהגיד ת'אמת, מחוך זה לא הדבר הכי מחמם בעולם. אז שרשור פתרונות יצירתיים לחורף? נגיד, לקחת גרביונים ישנים, לגזור את המפשעה ואת הבהונות, וללבוש כמו חולצה? פריטי חורף אהובים? מה דעתכם?

Blade Of Fire

New member
גלימות!!

גלימות גלימות גלימות גלימות גלימות!!! בואו נחזיר את הגלימות לאופהנ!!
*שותק*

גלימות זה הדבר הכי שולט שקיים.

. אני עכשיו בשלבי שכנוע לאמא שלי שגלימה זה חשוב וחיוני ושהיא צריכה לקנות לי אחת. [כי אני מרוששת, מה
] הוו גלימות

newfoundgirlie

New member
גם אני חושבת ככה

גלימות זה יפה ואם הן מיוצרות מבד עבה הן יכולות גם להיות נורא מחממות ומתאימות לחורף.... אבל להסתובב איתן ברחוב? לא נראה לי נוח במיוחד.. במיוחד ללכת לבי"ס איתן - לא מסתדר עם התיק o_O

Blade Of Fire

New member
מי דיבר על בצפר?

למה כל החיים זה בצפר? ראי- גלימות הן מאוד נוחות להסתובב איתן... ובמיוחד בת"א שמלאה באנשים מוזרים
אמנם עד עכשיו לא יצא לי ללבוש אחת כי היה קיץ וכאלו.. אבל עכשיו, בחורף, אני הולך ללבוש אחת שאני אקנה או היום (כרגע בשיעור מחשבים..) או בשלב יותר מאוחר בשבוע... וגם פאווריסט פנטזיונר שכמוני פשוט חייב גלימה.. כאילו יש אחת אבל היא לא מחממת בגרוש.. גלימת מסעות שכאלו... וצריך גלימת חורף... כן.. אני אסיים את ההרצאה על גלימות עכשיו

newfoundgirlie

New member
סלח לי ומחל לי

על שדיברתי על בי"ס... אבל אם כבר אתה מרצה על גלימות - איפה מוכרים?

Blade Of Fire

New member
בעיקר עושים....:)

הגלימה הנוכחית שלי הגיעה מידידה שלי.... בעיקרון יש שתי דרכים נוספות: הדרך היצירתית- יש ברמת גן (אבל אני בטוח שבעוד מיליון מקומות) שתי תופרות שאוהבות לתפור גם בגדים מיוחדים. קונים בד, הן לוקחות מידות ובאיזה 80 ש"ח יש גלימה. הדרך היקרה- דנה מקבלת כל איזה שבועיים משלוח של גלימות. המחיר זה בערך 200 ש"ח... בוולווט יש כמה גלימות אבל, כמובן, יותר יקרות-יותר מ700 ש"ח.... וזהו.

PurpleFilth

New member
גלימה ללא תופרות - עשו זאת כך

1. הולכים לחנות בדים 2. בוחרים בד סופר-מגניב, ודווקא כן עדיף עבה וכבד ומתנפנף (מישהו אמר קטיפה?), באורך פי 2 מהרוחב. 3. גוזרים חצי עיגול, שהרדיוס שלו הוא בערך גובה הכתפיים שלכם (קחו בחשבון עקבים). 4. מתעטפים ומוסיפים סיכה אלגנטית. עכשיו אתם נראים כאילו לא היה לכם כח לצאת משמיכה, אז פשוט לקחתם אותה איתכם. אבל בסטייל.

ToryMaster

New member
ביצפר אולי לא

בעיקר לא אם הולכים עם תיק גב, אבל לכל מקום אחר זה ממש ממש נורא נוח. עם תיק צד זה הולך מעולה, וזה מחמם נורא, וזה נוח, ואם בא לך לנמנם יש לך שמיכה בהיישג יד.

../images/Emo6.gif

LOL!! אל תיעלב עידן... ואם אתה קונה את הגלימה מדנה- אז זה שווה! יש לה גלימות יפות.

Shusho

New member
ליייי../images/Emo7.gif

אבל יש לי מלא דברים מחר. תדחה את זה לחמישי!

למעלה