בוקר טוב לכם

Dor K

New member
סגרנו את החשמל

לא יכולנו לשמוע מה היא אמרה, היא לא עזבה את לחצן האזעקה.

De-Panther

New member
בוקר עם הרגשה של פנתר לכולכם!!../images/Emo42.gif

התעוררתי חזרתי לישון התעוררתי הרגשתי עירני איכשה והתארגנתי הגעתי לאוטובוס הגענו לבית הספר בגלל שהרבה הלכו לגדנע היום היה חשוב לכל מי שנשאר להיפרד מהם... ואיכשהו יצא שבקושי היתייחסו אליי... וככה זה היה בסופו של דבר במשך כל היום... היה שעתיים ביולוגיה... דווקא דיברתי עם חבר שמזמן לא יצא לי לדבר איתו... ואז הייתה הפסק והלכתי מהר ליועצת בגלל איבחונים... ואז היה שעור אנגלית ואז בהפסקה השניה הלכתי שוב פעם ליועצת כי דיברנו שאני אפגש איתה בהפסקה הגדולה שהיא השניה... וכל ההפסקה התבזבזה והיא לא באה... ואז היה שעור היסטוריה שגרם לי להירדם... ואז עברתי בהפסקה שאחרי היסטוריה איפה שהיועצת אמורה להיות והיא לא הייתה... ואז היה שעור מתמטיקה שישנתי בו אבל הבנתי סוף סוף מה זה נגזרת ואז עוד הפסקה ושוב פעם עברתי אצל היועצת שלא הייתה ואז עוד שעור היסטוריה מרדים ואז עוד שעור מתמטיקה אבל הפעם... הרגשתי מוזר... הרגשה כזו שאני לא מתאים למקום הזה של מה אני עושה פה בכלל?? של אני צריך להיות בחוץ!! במקום משוחרר!! במקום חופשי!! אני צריך חופש ולא רק מלימודים!! חופש מהשיגרה המעצבנת... חופש בטבע... חופש במקומות יפים ונעימים... ויש בארץ כאלו
ואז חשבתי על הטיול שאני כל כך רוצה לעשות בארץ ושאני אעשה אותו לבד אם לא תיהיה ברירה!! הרגשתי כמו מישהו שזקוק לטבע... וככה נשארתי כל השעור... וזו שביום חמישי אמרה לי שיש לי קול חמוד אמרה לי שאני חמוד קצת לפני שנגמר השעור... כניראה בגלל איך שנראתי מסטול... ואז נגמר השעור... ואז חיכיתי לאוטובוס כי לא באו מספיק אוטובוסים... ואז כשהגיע האוטובוס החלקתי על הכביש בגלל שהוא היה משופשף וחלק כזה וגם הנעליים שלי כבר שחוקות... ועשיתי גילגול כזה כדי שאני לא אפצע יותר מידיי... אבל הידיים שלי גם קצת נפצעו... אפילו היד האכולה...(שמשום מה מחזיקה מעמד יותר טוב משאר הגוף שלי... חוצמחלק אחד...
) ואז מצאתי איפשהו מקום באוטובוס... נסיעה משעממת... בסוף התערבתי בשיחה של שתי בנות שהתווכחו איך זה שאפשר להתחתן בגיל 20... איך אנשים עושים את זה... אחים שלהן שמתנהגים כמו קטנים למרות שהם עברו את גיל 20... וכו וכו... ואז הגעתי הביתה דיברתי עם אבא שלי והוא אמר לי שהיועצת חיפשה אותי ולא מצאה אותי... עלק חיפשה אותי... כנראה שכחה ממני אבל הייתה חייבת להתקשר כדי שיחשבו שהיא הייתה בסדר ואני לא הייתי בסדר... ואז הפעלתי את המחשב רציתי לכתוב הודעה על זה שאני רוצה כבר לעשות טיול בארץ... בסוף לא היה זמן... התחיל בייבלייד והיה ממש פרק יפה... אין לי כוח לכתוב תקציר כנסו אל BEYBLADE.COM אז אחרי הפרק היפה הזה עליתי למחשב והגבתי לדברים שהיו לי מאוד דחופים... ואז אני ואבא שלי נסענו לטיפול שלי לגב... ואז היה את הטיפול... ואז הוא נגמר ונסענו לבית של אמא שלי!! כל כך התגעגעתי אליה ואל רמבו שלי!! רמבו ישר קפץ עלי ונבח וקישקש בזנב שחסר לו
(חתכו לו אותו כשהוא היה קטן וככה קיבלנו אותו... אבל יש עדיין חתיכה קטנה וחמודה ממנו
) והיא נתנה לי כובע שהיא קנתה לי
ואז היא הביאה לי אוכל לדרך... וגם פיצוחים אבל כל כך הרבה אני לא חשבתי שאני אספיק לגמור בדרך וממילא יש בבית כאן... אז לא לקחתי את זה... ואז אבא שלי הסיע אותי לחברים שלו... איזשהו חבר כנסת לשעבר מהליכוד ואישתו שהיא ידידה טובה של אבא שלי... אז אבא שלי דיבר איתם קצת והידידה של אבא שלי שהיא אומנית הראתה איזושהי שרשרת שהיא עשתה והיא אמרה שהיא מתחילה להכין כאלה... אחרי זה ביקשתי ממנה שתכין לי אחת... אז אמרתי איזה אני רוצה ואז הכנו ביחד והיה נחמד... יצא כמו שרציתי
ואז נסענו חזרה הביתה... ומאז אני כאן משגע לאנשים את השכל על הטיול... ואז החלטתי שהגיע הזמן לכתוב הודעה בפורומפי... בקרוב צילו של השרשרת שלי
יום נחמד

De-Panther

New member
הא! הכיצד את אוכלת מהצד תגידי הא הא

הכיצד את אוכלת מהצד... 9 חודשים ונולד לנו בן קטן ויפה ודומה לשכן אז באו חברים וקרובי משפחה הפנתי אותם לדירה הסמוכה תגידי הא הא הכיצד...

maayan15

New member
אווו...מתה על השיר הזה...

סתם לפרוטוקול- עדיין לא קראתי..אני עסוקה מדיי...

De-Panther

New member
אני וחבר שלי בדרך כלל שרים את זה...

בהפסקות או שעורים משעממים

De-Panther

New member
ועכשיו זהירות... המצלמה מצמיחה לי..

כלמיני נקודות חן שלא קיימות

למעלה