נו באמת. אני מ-י-ו-ז-ע-ת!
שמעתם את דורק´ה, עכשיו תשמעו אותי. מכיוון שמאז שחזרתי בית ראש הממשלה בשיפוצים, אני משכירה דירה בבניין של דורק´ה . היום בבוקר חזרתי עם מושי שלי הביתה, ונכנסנו למעלית (פלא טכנולוגי בפני עצמו, אבל אני אחסוך את זה ממכם הפעם). עוד לא הבנתי למה אצל דורק´ה הדלתות נסגרות אחת מכל צד כמו שני סכינים. מה היה רע לשים דלת אחת נורמלית, כמו ברוב המעליות שהיו פעם? איפה הייתי? כן. אני נכנסת למעלית ומסתכלת על המראה (קניתי קרם חדש כי המוכרת בחנות אמרה לי שזה בדיוק מה שאני צריכה. מכיוון שזה כסף של מדינה, קניתי. גם ככה זה היה במבצע - רביעי בחינם). איפה הייתי? כן. אני מסתכלת על הקרם ועל עור הפנים שלי, ומסתבר שמושי שלי הסתכל על משהו אחר לגמרי. הכלבה של השכנים. היא, מה אומר לכם - כלבה! מקשקשת מולו בזנב והוא לא חשב פעמיים , ורץ לכיוונה. אני באמת צריכה לבדוק אם משפחת זונשטיין עשתה לכלב שלהם רשיון מוביל, כי לא ראיתי שום דבר על הקולר. איפה הייתי? כן. מושי שלי רץ והדלתות נסגרות, ולפני שהבנתי מה קרה, המעלית התחילה לעלות למעלה. זה היה מפתיע, כי אני לא לחצתי שום דבר, אבל אני מניחה שזה היה השכן מקומה רביעית , מר זוספלד , שאתמול בלילה לא הפסיק להתכווח עם אישתו ובגללו לא ישנתי כל הלילה. איפה הייתי? כן. מושי המסכן היה תלוי בין שמיים למעלית, ואני התחלתי לצעוק כי נשארתי עם הרצועה, וזה מיד עשה לי רע, כי לפני כמה שנים נקרעה לי רצועה בברך ואני זוכרת כמה זה כואב. עברתי טיפולים, וניתוח. היה ממש כואב ותקופת אישפוז ארוכה. איפה הייתי? כן. דורק´ה החביב באמת הציל הכלב שלי, והוא קרע לו הרצועה. הוא לא סיפר לכם שאחר כך הוא קיבל מגולדה צעקות, והלך לקנות למושי שלה רצועה חדשה. דווקא רצועה יפה עם פסים אדומים איפה הייתי? כן. דורק´ה כתב למה צעקתי. אני צעקתי בהתחלה כי כלב שלי צעק, ואני צעקתי לו בחזרה. ואז, היה צלצולים כמו של אזעקה, ואני חשבתי כולם הולכים למקלט ומשאירים אותי במעלית. אז אני צועקת, צועקת, ואזעקה צועקת. ואז פתאום ראיתי מכבי אש, מה קוראים באנגלית פייר מן, ואני מהתרגשות שהם באו ואין אזעקה, מתחילה לצעוק אני נשרפת, אני נשרפת. איפה הייתי? כן. ואז הוציאו אותי, ולקחו אותי ומושי לבדיקות . היה לנו תור מראש ולא נדחפנו. ואז ישבנו עם דורק´ה לכוס תה ולימון. דורק´ה, כמה דברים לי אליך. אני לא בת 65, אבל תודה שאתה גורם לי להרגיש צעירה כל כך. ודבר שני, אני רוצה לאות תודה להזמין אותך אליי לעוגיות אתה תאכל עוגיות, מושי שלי יאכל לך את הצורה.