בוקר טוב לכם

d u c k y

New member
../images/Emo113.gifבוקר טוב לכם

אין לי כ לחשב את השעה אצלכם, אבל אני מניחה שהבוקר כבר שם... אצלנו עדיין לילה ואני עובדת - כמה כיף... אבל מחר יום ראשון, משמע, חופש... למנוחה ולנחלה יום נעים... אגב, סתם בשביל המידע - מינוס עשר מעלות פה!
בשמש!!! אני לא מבינה איך אילתית כמוני עוד שורדת פה...

yuvalb9

New member
בוקר מעולה לכולכם!

ועד יום אחד אחרון של חופש עד שאצטרך להתייצב ביחידה... אז כדאי להנות ממנו... החלטתי שעלי לקנות בגדים. משום מה (ואני תולה את האשמה בקונספירציה בין אמא שלי ואחיותי) נעלמו כל הבגדים שלי, ונותרתי עם 3 זוגות מכנסיים. ונ"ב... אני ממש אוהב את המזג אוויר של החודש האחרון, גם כשישנתי באוהל. יובל

maayan15

New member
../images/Emo42.gifבוקר סביר -

למה סביר -?...כי הוא לא רע אבל אני לא מוצאת בו שומדבר טוב... ואני צריכה לנהל שיחה רצינית עם מישהו ואני מקווה שאני לא אשתפן ברגע האחרון, תחזיקו לי אצבעות. המשך בוקר טוב (יותר) לכולם

zimes

New member
בוקר הזוי

שוב התעוררתי למיטה ריקה, לגלות שבעלי יצא כבר לעבודה, בלי להזהיר אותי שהוא מתכוון לצאת כ"כ מוקדם. (בטח אמר לי את זה כשהייתי באינטרנט
). מחר בחינה. אתמול עברתי על חצי מהחומר. אני מקווה שהיום יספיק לי לחצי השני.

Dor K

New member
בוקר מזעזע משעשע ועצבני

השעה שש בבוקר. כל העולם ואישתו עוד חורפים. לפתע, אזעקה היסטרית. מה זה רעש נוראי, כל השכונה התעוררה. התעוררנו בבהלה, חשבנו לרגע? מפגיזים אותנו? אה, זאת לא אזעקה כזאת. אני קם, הולך לראות מה קורה, יצאתי מהבית, ואני שומע מישהי דופקת בהיסטריה על הדלת במעלית יחד עם הצילצול הצורם הזה, וצורחת ובוכה בטירוף, ואני מה זה נבהלתי, אני מנסה להרגיע אותה והיא מה זה צורחת! בקושי הצלחתי להבין מי היא בכלל. השכנה שלי. אישה בת 65 בערך. ואני שומע פתאום יללות מלמטה ואז הבנתי מה היא צועקת לי. ירדתי לקומה הראשונה וחטפתי שוק. הכלב שלה, תלוי מתיקרת המעלית עם החגורה על הצוואר, עוד רגע נחנק למוות. המטומטמת נכנסה למעלית עם החגורה והכלב נשאר בחוץ. כשהיא עלתה למעלה, היא לא שמה לב שהיא לא נמצאת עם הכלב וסחבה אותו עם המעלית עד שהחוט נתקע. בריצה מטורפת עליתי הביתה, הבאתי מספריים וגזרתי את החגורה והכלב שלה ניצל. הוא בטראומה, אבל הוטרינר אומר שהוא יהיה בסדר. עכשיו, אני עולה למעלה לדבר איתה ולהגיד לה שהכלב שלה בסדר, והיא לא מקשיבה לי אפילו, ותקלטו, כל הזמן הזה היא לא מפסיקה ללחוץ על האזעקה! אני לא מצליח להבין מילה ממה שהיא אומרת, זה מפוצץ לי את הראש, אני צועק לה שתפסיק והיא ממשיכה לבכות בטירוף שיוציאו אותה משם ומה עם מושי שלה ורק שלא יחנק לה. באיזשהו שלב זה הפך להיות ממש מצחיק. כל השכנים כבר התעוררו לגמרי, כולנו עמדנו בחוץ מנסים להרגיע אותה שהזמנו מכבי אש, ושתכף יוציאו אותה, והיא עדיין עם האזעקה הזאת. בסוף ניתקנו לה את החשמל של המעלית, אז נכבה לה האור והאזעקה. ואז היא פרצה בצרחות האמיתיות... מסתבר שאלו היו צרחות סרק
"אני נשרפת!! אני נשרפת!!" ופשוט ישבנו שם והתגלגלנו על הריצפה מרוב צחוק. רק פחדנו שלא תחטוף שבץ עד שיגיעו להוציא אותה משם. עכשיו היא בהתאוששות. ואני עכשיו צריך ללכת לעשות משהו איכסה. אוף.

dana2909

New member
יו דורק´ה

בזה הרגע הפכת להיות ליקיר מושי!!
זכית לכס כבוד בממלכת אנג´י!! כן ירבו כמוך! באמת כל הכבוד..

מיטללל

New member
../images/Emo47.gif אה כן. אתה גם גיבור. שכחתי

סגרתם לה את החשמל ?! אבל באמת כל הכבוד.

מיטללל

New member
חחח

(טוב. אהמ לא מצחיק) אני מנסה להיזכר אם פעם אני נתקעתי במעלית. אני רק זוכרת שלפני הרבה זמן אני וחברה שלי עלינו על המעלית, שכחנו ללחוץ על הקומה המבוקשת, ופשוט המשכנו לדבר, ואז המנוע כבה והאור נסגר ושתינו נלחצנו קלות. היא חשבה על ללחוץ על אחת הקומות. אבל היא תמיד הייתה גאונה. אז התחלנו לקחת את אחותי ואנשים מיוחדים שקפצו לביקור, וניסינו לעבוד עליהם במה שאז נחשב כ"תכסיס". ולמרות זאת, כל פעם שהאור כבה, הלב דפק. אז כן להיתקע במעלית אמור להיות מפחיד. בעיקר שאת מבוגרת, ואת בטוחה שהכלב שלך נחנק! אבל, סגרתם לה את החשמל?!
(לא מגיבה) וזה טבעי שהיא לא הקשיבה לכם. ככה זה לרוב במצבי לחץ. ורק עכשיו קלטתי מה קרא לכלב, מסכן! תעדכן אותנו בנוגע להתאוששות של שניהם. אבל נו, לפחות היה לך בוקר מעניין
בהצלחה בדבר האיכסה. אחזיק גם לך אצבעות.
(אייקון מעצבן, אבל התרגלתי גם אליו). ספר לי אחר כך איך היה ואם המסר נעבר כראוי.

זיו25

New member
בן אדם! כל הכבוד!

אין מילים בפי! (בעצם יש, כרגע אמרתי...) כתבתי עליך גם אצלי בפורום (ואני לא אגיד שזה בעלי חיים וחיות בית, אחרת אפי תגיד שאני דוחף אותו לכל מקום) בברכה, זיו.

לילךLilach

New member
וואו ,כל הכבוד על התושיה ../images/Emo45.gif

זה יכול היה להסתיים אחרת לולא התגובה המהירה שלך. פשוט סיפור מדהים ,מזל שהגבת מהר והצלת את הכלב. מגיעים לך המון
.

נו באמת. אני מ-י-ו-ז-ע-ת!

שמעתם את דורק´ה, עכשיו תשמעו אותי. מכיוון שמאז שחזרתי בית ראש הממשלה בשיפוצים, אני משכירה דירה בבניין של דורק´ה . היום בבוקר חזרתי עם מושי שלי הביתה, ונכנסנו למעלית (פלא טכנולוגי בפני עצמו, אבל אני אחסוך את זה ממכם הפעם). עוד לא הבנתי למה אצל דורק´ה הדלתות נסגרות אחת מכל צד כמו שני סכינים. מה היה רע לשים דלת אחת נורמלית, כמו ברוב המעליות שהיו פעם? איפה הייתי? כן. אני נכנסת למעלית ומסתכלת על המראה (קניתי קרם חדש כי המוכרת בחנות אמרה לי שזה בדיוק מה שאני צריכה. מכיוון שזה כסף של מדינה, קניתי. גם ככה זה היה במבצע - רביעי בחינם). איפה הייתי? כן. אני מסתכלת על הקרם ועל עור הפנים שלי, ומסתבר שמושי שלי הסתכל על משהו אחר לגמרי. הכלבה של השכנים. היא, מה אומר לכם - כלבה! מקשקשת מולו בזנב והוא לא חשב פעמיים , ורץ לכיוונה. אני באמת צריכה לבדוק אם משפחת זונשטיין עשתה לכלב שלהם רשיון מוביל, כי לא ראיתי שום דבר על הקולר. איפה הייתי? כן. מושי שלי רץ והדלתות נסגרות, ולפני שהבנתי מה קרה, המעלית התחילה לעלות למעלה. זה היה מפתיע, כי אני לא לחצתי שום דבר, אבל אני מניחה שזה היה השכן מקומה רביעית , מר זוספלד , שאתמול בלילה לא הפסיק להתכווח עם אישתו ובגללו לא ישנתי כל הלילה. איפה הייתי? כן. מושי המסכן היה תלוי בין שמיים למעלית, ואני התחלתי לצעוק כי נשארתי עם הרצועה, וזה מיד עשה לי רע, כי לפני כמה שנים נקרעה לי רצועה בברך ואני זוכרת כמה זה כואב. עברתי טיפולים, וניתוח. היה ממש כואב ותקופת אישפוז ארוכה. איפה הייתי? כן. דורק´ה החביב באמת הציל הכלב שלי, והוא קרע לו הרצועה. הוא לא סיפר לכם שאחר כך הוא קיבל מגולדה צעקות, והלך לקנות למושי שלה רצועה חדשה. דווקא רצועה יפה עם פסים אדומים איפה הייתי? כן. דורק´ה כתב למה צעקתי. אני צעקתי בהתחלה כי כלב שלי צעק, ואני צעקתי לו בחזרה. ואז, היה צלצולים כמו של אזעקה, ואני חשבתי כולם הולכים למקלט ומשאירים אותי במעלית. אז אני צועקת, צועקת, ואזעקה צועקת. ואז פתאום ראיתי מכבי אש, מה קוראים באנגלית פייר מן, ואני מהתרגשות שהם באו ואין אזעקה, מתחילה לצעוק אני נשרפת, אני נשרפת. איפה הייתי? כן. ואז הוציאו אותי, ולקחו אותי ומושי לבדיקות . היה לנו תור מראש ולא נדחפנו. ואז ישבנו עם דורק´ה לכוס תה ולימון. דורק´ה, כמה דברים לי אליך. אני לא בת 65, אבל תודה שאתה גורם לי להרגיש צעירה כל כך. ודבר שני, אני רוצה לאות תודה להזמין אותך אליי לעוגיות אתה תאכל עוגיות, מושי שלי יאכל לך את הצורה.

../images/Emo5.gifמסכן הכלב

נורא מוזר לי שפתאום כשיש לי כלב משלי כל סיפור שיש בו כלב נהיה הרבה יותר נוגע ללב.... http://photos.walla.co.il/shavi1 המף....כל הכבוד על ההצלה...
גדול ו
גדולה

mto

New member
כבר לא בוקר, אפילו עוד מעט ערב.

מה שאני הכי אוהב בחיים שלנו זה איך, תמיד ישנו החבר הזה שמעיז לקום מוקדם ולחשוב - בתמימות כביכול שגם אתה ער !!!!!!! אז בשעה תשע וחצי בבוקר אני נאלץ להתעורר למזמורי הפלאפון שלי, שאם לא עונים\מנתקים\זורקים על הריצפה הוא לא מפסיק לצלצל ובכל רם ואיום, עניתי לו אני לא זוכר מה דיברנו אבל זה לא נורא, אחרי זה חזרתי לישון. ושוב - רק הערה קטנה - אני שונא מרכזייה בטלפון , האינטרקום מצלצל כל הטלפונים בבית מצלצלים . שעה מאוחר יותר , הגנן !!! בא לחפש את אבא , עכשיו, נראה לו הגיוני ??? אני פאקינג ישן, טוב לא עניתי לו, חוזר לישון, אחרי חצי שעה שוב האינטרקום קוטע את השינה שלי, עניתי תוך כדי מילמולים אחדים, בסוף הבהרתי לגנן ( תוך כדי צעקות ) שאבא לא בבית ! והוא הלך. וזהו פחות או יותר חזרתי לישון עד לפני 50 דקות. חיים טובים ? לא נראה לי.

למעלה