zulli

New member
../images/Emo32.gif

מישהו יודע לאן נעלה גב' סוף עונה??? היא לא עונה לי....
אם את כאן באיזור תודיעי לי אם קיבלת את המייל... חוץ מזה אני חייבת לעדכן ולומר שיוז'י הוא הצב הכי שובב בעולם זה הצב היחיד שנהנה לרוץ מרתונים, לטפס על גדירות ולהתהפך על הגב.. אני אצלם ואשים תמונות, למות ממנו...

WTR

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

לא חוקי ולא מוסרי להחזיק צבים זוהי חיה מוגנת.

zulli

New member
יש לי רישיון מיוחד להחזקת צב

בגלל שאני עובדת איתו :) חוץ מזה יש לו כאן אחלה בית - והוא יוצא לטייל בחוץ

The Reuty

New member
ואת חושבת שזה שיש לך רשיון

הופך את זה לבסדר? לא. וזה שאת עובדת איתו הופך את זה לבסדר? לא. צב זו חיה מוגנת שחיה אך ורק בטבע, וזו הסיבה שזה לא חוקי להחזיק אותה בבית. זה לא הופך את זה למוסרי שיש לך רישיון/שאת עובדת איתו, זה הופך את זה ליותר אכזרי, כי את רק מנצלת אותו.

היי זולי ../images/Emo24.gif

אני כאן ועניתי לך כבר פעמיים, לא קיבלת את המסרים שלי??????
ולא, לא קיבלתי את המייל

zulli

New member
מוזר כי שלחתי אח"כ

שוב. תסתכלי שנייה במסרים... \ננסה בדרך אחרת!

חומר למחשבה...

שאנחנו צמחונים ואוכלים ירקות פירות ועוד.... לא בא לכם הקטע שאנחנו אוכלים להם את כל האוכל?.... יענו נגיד ארנב...מה הוא אוכל? גזר,חסה,כרוב ושאר ירקות... אם כל העולם יהיה צמחוני לא יהיה להם אוכל יהיה להם את האוכל היבש הזה שבטוח גם אותו נואכל חח.... לא יודעת אבל לפעמים אני חושבת על זה וזה מוזר...

WTR

New member
אם כולם היו צמחוטבעונים

עדיין לא היה מחסור בעולם. לא רק זה, אלאל שאף פעם לא נגיע למצב של מחסור בצמחים. (אלא אם כן נמשיך להרוס את העולם כמו שאנחנו עושים היום.. אבל בצורה טבעית, לא נגיע למחסור).

WTR

New member
הסבר מפורט יותר.. כי מקודם לא

היה לי זמן
תעשיית הבשר צורכת מים וקרקע בכמויות הגדולות פי כמה מהדרוש לייצור מזון צמחי, והרבה מעבר ליכולת ההתחדשות של הסביבה (כלומר - אם לא היו אוכלים בשר, היה דווקא יותר מהצומח בעולם). הזבל של מיליארדי החיות במשקים מזהם את הקרקע והמים ותורם לתופעה של גשם חומצי. גז המתאן הנוצר במערכת העיכול של פרות הוא מהגורמים להתפרקות האוזון באטמוספירה. באמריקה הדרומית הרצון להרחיב את שטחי המרעה לבקר הוא הגורם המרכזי לכריתת יערות הגשם, שהינם חיוניים ליציבות המערכת האקולוגית העולמית, ומהווים משכן לאינספור חיות בר.

Sweet Fantasy

New member
וכמו איילת

בערך, אני חושבת שעם כל בצע האדם, עוד כמה עשרות\מאות שנים ממילא לא ישארו חיות בטבע
והאדם כבר ממילא מגדל את כל הירקות באופן מלאכותי.. אני לא אתפלא אם גם נתחיל לאכול אוכל משפורפרות כמו האסטרונאוטים

N a d a v 1 6

New member
יאוו שינוי בתוכניות!!!

אוקיי אני עובר בסוף ינואר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאוווווווו אני בשוקקקק.......... בית חדש הכל ח-ד-ש! :) יש לחמוסים שם חדר ענקי וממוגנן כולי מאושרררררררררררררררררררררררר

mikonww

New member
מזל טוב

כן כן אני יודע מיכל זה שייך ל
או בעברית לתרנגול

Sweet Fantasy

New member
נכון אבל אתה ענית תגובה

וזאת לא אשמתך שהיא לא באוף.. הכל בגלל נדב!@!!! KILL HIM!!!!!
סתם

למעלה