הממ יש לי כמה דברים להגיד.
דבר ראשון - בקשר לניסויים, את לא חייבת לעשות אותם, את יכולה לדבר עם המורה ועם המנהל והם יוותרו לך על זה, הם לא יכולים להכריח אותך לעשות את זה. דבר שני - הרופא טעה, את לא צריכה לאכול בשר כדי לקבל את הויטמינים הדרושים. כל מה שאת צריכה לעשות זה לאכול נכון, לכן את לא תתעלפי ולא יחסר לך שום דבר. להפוך לצמחונית(או טבעונית) זה לא פשוט לוותר על בשר, צריך להרכיב תפריט נכון שנותן לך את כל הויטמינים והמינרלים שהגוף צריך. את יכולה להגיד לאמאשלך שגם אנשים שאוכלים בשר, יש להם חוסר בויטמינים, מהסיבה הפשוטה, שהרבה אנשים לא יכולים לספוג B12 מהקיבה- לכן מומלץ להם לקחת טבליות מציצה מתחת ללשון, כי שם זה נספג ישירות לדם. (אמא שלי אוכלת בשר מושבעת ויש לה חוסר ע-נ-ק-י בB12, אני לא אוכלת בשר המון שני, ואין לי חוסר בB12 ואף פעם לא לקחתי טבליה. כדאי לקנות באמת את הויטמינים שחסרים לך - אגב מומלץ לעשות בדיקת דם כל חצי שנה, כדי לראות מה מצב גופך (גם למי שאוכל בשר זה מומלץ..). עשית בדיקת דם? אם כן, תלכי עם הבדיקות דם האלו לתזונאית שתומכת בצמחונות (ולא אחת שתגיד לך "טוב אז תאלכי מה שאת רגילה לאכול") ובעזרת הבדיקות דם היא תדע להרכיב לך תפריט שישלים לך את החסר. אם תצטרכי עזרה/עצה, את מוזמנת לפנות אליי אני אשמח לעזור. וכמו שאיילת אמרה, תלכי לפורום צמחונות וטבעונות ותתיעצי איתם איזו תזונאית תומכת בצמחונות יש באיזור מגוריי. את גם יכולה להכנס לפורום זכויות בעלי חיים, בכדי להתייעץ מה אפשר לעשות בקשר לניסויים שיש בבית ספרך. אני גאה שהחלטת להיות צמחונות.
ודבר שלישי, מצטערת, אין לי מידע. בהצלחה