תחזיות לעתיד...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif וואו.../images/Emo58.gif

איזה קול מטריף יש לבחור הזה, איזה איכויות, כריזמה. אין מצב שקתרין מצליחה לעשות חצי מזה.^^

../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

היא בהחלט לא תגיע לאיכויות כאלה. כאחד שב-99% מהמקרים מעדיף קולות נשיים על פני גברים, זה היה פשוט ענק! בהחלט איכויות מדהימות.

ששוניקו

New member
הבחירה לטיילור היא

ככה ככה.. ניחשתי שיבחרו בשבילו בלדה. וזה היה כל כך ברור מי יבחר למי.

Veganiny J

New member
ידעתי ../images/Emo58.gif

שזה מה שיבחרו לטיילור. רנדי כזה צפוי. אבל הדבר הראשון שקפץ לי לראש אחרי ששמעתי אותו שר לראשונה (אחרי וואו) היה הדמיון לקול של ג'ו קוקר.

whatever4

New member
אממ...בחירות סבירות

את השיר של אליוט אני לא מכירה. אני חושבת שרנדי בחר דווקא שיר טוב לטיילור. שיר צפוי כזה. מסוג הבאלדות שטיילור עושה ואני חושבת שתהיה לו הופעה טובה. הבחירה של סיימון הייתה קצת בנאלית אבל כנראה שזה מתאים לקתרין. אולי, אם היא תשים את הצעקות והחיוכים שלה בצד, היא יכולה לתת הופעה מרגשת (אבל אני בספק).

אני לגמרי בעד גמר בנים

רציתי את כריס ואליוט בפינאלה.. אני מקווה שאליוט ייקח!! (אני לא סובלת קתרין, יש בה משהו כ``כ יהיר, ואני ממש אוהבת את הבלדות של טיילור!).

הממ... ../images/Emo58.gif

אני דווקא לא הרגשתי בקת'רין יהירות. אולי ההפך - משהו תמים וחמוד כזה. מלך השחצנים היה כריס לדעתי, בקושי יכולתי להסתכל עליו כשהוא שר - מבט שחצני ומתנשא, זה לפחות מה שהרגשתי כל פעם שהוא שר. בגלל זה שמחתי כשהוא עף.

Conviction

New member
המ..

לכריס יש מבט שחצני?
אני מנסה להבין למה אמרת את זה.. מה, זה בגלל שהוא מרים את הראש כזה כשהוא שר?

Conviction

New member
ממ..

המבט?.. הו, המבט.
- סליחה, ובחזרה לנושא. - המ..טוב, האמת שאני לא מבינה איך הגעת לדעה הזו, הרי הוא אמור לשחק עם המצלמה ולמשוך תשומת לב, והמבט המתוח שלו זו הדרך. אבל המ, אם אתה חושב ככה, שיבושם לך.

Lady in red2

New member
../images/Emo6.gif בדיוק ../images/Emo45.gif אם כבר קת'רין

נראית שחצנית ויהירה, כמו שאמרו כאן. כל הזמן מנסה לדפוק חיוכים, גם בשירים מלנכולים.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני לא חושבת שמישהו מהם שחצן,

וקתרין דופקת חיוכים כי א', היא לא מנסה/מצליחה להתחבר למילים של השירים שהיא שרה, וב', כי היא רוצה להיראות טוב בטלוויזיה.

MeetLofe

New member
אני בהחלט הרגשתי אצל קת'רין יהירות

ובגלל זה אולי גם לא התחברתי אליה בהתחלה בהתחלה שכולם כן התחברו כריס הוא אתם יודעים..קשוח ואפל וכנראה גם זה מה שיצר אצלי חומה מלהקשר אליו אני אוהב תמימות,חום,רגש וכל זה זה פשוט אליוט ועם השילוב של הקול אני מאווווווווההההבתתתתתתתתתתת

Conviction

New member
אחח..

קת'רין שבוע הבא הולכת הבייתה. וזה עוד דבר שאכזב אותי בעזיבה של כריס. היא גם ככה תעוף תוכנית הבאה, אבל אם כריס היה נשאר היה לו סיכוי גדול להגיע לגמר. כל העסק הזה דפוק לגמרי.
טוב, לדעתי קת'רין שבוע הבא עפה. טיילור ינצח. [אלא אם כן יהיה נס והמעריצים של אליוט יצליחו להתעלות על הSoul Patrol האלו. לא נראה לי שזה יקרה, לצערי.]

למעלה