תחזיות לעתיד...

Veganiny J

New member
עד שראיתי את../images/Emo58.gif

ההדחה, הייתי משוכנעת שכריס ינצח (אחרי השעמום המזוויע של עונה 4 אני כבר לא בוטחת באמריקאים), ורק קיוויתי שטיילור ימשיך עד הגמר. עכשיו? אני מאמינה ומקווה שטיילור ינצח, ושזה יתפוצץ לסיימון המניאק ושאר המלעיזים של טיילור בפרצוף.

dsneddon

New member
כולם היו משוכנעים

שכריס ינצח. ועכשיו כשהוא עף, אני חושב שאליוט צריך לנצח. קתרין במקום השני.

LuLiLoPiLaTo1

New member
אתם יודעים אם זה ישודר בשידור חי ב-

ערוץ E? כי אני זוכרת שהגמר עם פנטזיה שודר בשידור חי אם אני לא טועה.. תודה מראש:) ואם מישהו יכול לומר תאריך +שעה
תודהה

SHTRUDIDI

New member
לגביי הגמר

למיטב ידיעתי הגמר עם פנטזיה לא היה בלייב ואז גם השידורים בסטאר וורלד היו בפיגור של שלושה שבועות מארה"ב. הגמר בשנה שעברה כן שודר בלייב אם אני זוכרת נכון, זה היה ב3 לפנות בוקר. שידורים נוספים היו לפי השעות של השידורים הרגילים. השנה אני מניחה שזה גם יהיה בלייב בסטאר וורלד.אבל בטח נדע בקרוב כי יתחילו הפרומואים.

Fairywitch

New member
אני מקווה שקתרין וטייור יגיעו לגמר,

ושקתרין תזכה. היא הייתה אצלי כמעט צמודה לכריס מבחינת ההעדפות שלי. אליוט מושי, מוכשר וזמר נהדר- אבל אני תמיד שוכחת את הופעות שלו, וחסרה לו קצת personality, לדעתי, מכדי להיות כוכב.

ofrasch1

New member
../images/Emo58.gif ספויילר רציני לתוכנית הבאה

חברתי סרפד מפורום אחר מצאה באינטרנט את המידע הבא (מקווה שזה נכון ולא רק שמועות). מי שלא רוצה לדעת שימנע מקריאה כי זה ספויילר: "בתוכנית הבאה כל מתמודד ישיר 3 שירים - שיר אחד שהוא בחר, אחד שבחר אחד השופטים ואחד שבחר האמן האורח. אלה בחירות השופטים: קתרין מקפי - סיימון בחר בשבילה והשיר שהוא בחר הוא Somewhere Over the Rainbow . של ג'ודי גארלנד. סיימון היה שופט בתחרות שירה בריטית The X Factor והמנצח של אחת העונות, שיין וורד, שר את זה בגמר. סיימון מעולם לא התלהב ממישהו כמו שהתלהב משיין ומהביצוע שלו. טיילור היקס - רנדי בחר בשבילו והשיר שהוא בחר הוא You Are So Beautiful To Me של ג'ו קוקר. אליוט ימין - פאולה בחרה בשבילו את What You Won't Do For Love של בובי קולדוול.

MeetLofe

New member
הבחירה של אליוט בטוח נכונה

הרגע ראיתי קטע וידאו שמאמת את זה ורציתי לפתוח הודעה אני אשים תכף בשרשור חדש כמה קטעי וידאו של אליוט

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif נחמד, נחמד מאוד.

השיר שסיימון בחר עבור קתרין יכול להתאים לה מאוד, אם היא לא תעשה את זה בומבסטי.

MeetLofe

New member
נכון../images/Emo58.gif

שפשוט תלך על העדין,השקט,שלא תדחוף יותר מדי וזה יכול להתאים עליה את השיר של אליוט אני לא מכיר אבל אני מנסה להוריד איתו [אני מקווה שמחר בבוקר הוא ירד כי אני לא יכול שהאימיול פתוח שאני על המחשב] וטיילור oh man אני לא יודע...P:

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

אם זה השיר שאני חושבת שזה (אני חושבת שטופאק סימפל אותו פעם
) אז אני מכירה את הפזמון.
אני מקווה שזה שיר עם מספיק נוכחות, הרי זה ברור שאליוט יבצע אותו נפלא. מה שנשאר עכשיו זה שיר מספיק טוב, עם מספיק Umph, שבאמת יוציא ממנו את הטוב יותר. ומבינה אותך, עם האימיול.

ofrasch1

New member
לגבי השיר הזה, תראו את הקטע הבא|ספו

כאמור, כנראה שסיימון בחר בשיר הזה כי כש הוא היה שופט בתחרות שירה בריטית The X Factor והמנצח של אחת העונות, שיין וורד, שר את זה בגמר. אם אתם רוצים לראות את סיימון באמת מתרשם ממשהו, תראו את זה:

MeetLofe

New member
פאק

תראו איך הוא מבצע את זה דרקנס והיה לי את ההופעה הזאת במחשב ועכשיו הבנתי שזה הוא הוא גם חתיךP:

Lady in red2

New member
הוא באמת חתיך ושר יפה

אבל עוד לא ראיתי מועמד שמגיע לאיכויות הקול של כריס. פשוט אין מילים... אצלי במשפחה כבר ראו אותו מופיע בתוכנית ואף אחד מהם לא אוהב רוק, אבל הם ממש נדהמו מאיך שהוא שר. גם כשסיפרתי להם שכריס הודח הם התעצבנו כמוני.

למעלה