פלישה - 1X01

• פותח הנושא Ulong
  • פורסם בתאריך

TheLost

New member
למה דווקא אחלה סרט

כאילו, חוץ מזה שהוא לא מפחיד וכאלה

Aviad1987

New member
והוא לקח ממני דקות יקרות מהחיים שלי

שלא יוחזרו לעולם.

fifaclub

New member
הפיילוט היה נחמד

לא יותר מזה.. נמלטים עדיין הסדרה הכי טובה בטלוויזיה אח"כ אבודים, רומא וכו'.. אני מקווה שהפרק הבא של פלישה יהיה טוב אם הוא יהיה טוב ומותח מספיק אני יוריד את שאר הפרקים מהאינטרנט..

Aviad1987

New member
יש סדרות הרבה יותר טובות

מאבודים ורומא. עם כל הכבוד להייפ (המוגזם, אוהו, כמה מוגזם) כמו משפחה בהפרעה, איש משפחה, הסופרנוס, הפמליה, ועוד לא מעט.

TheLost

New member
אבל אבודים אוכלת את כל אלה

לא משנה אם יש אנשים שחושבים שהיא איטית, לא משנה אם היא באמת איטית. היא הרבה יותר מיוחדת מכל אלה, היא הרבה יותר מדוברת מכל אלה, וזה מה שחשוב בסופו של דבר. לא שזה חלילה משנה כי החל ממחר היא משודרת בערוץ 10.

Aviad1987

New member
כל אחד וטעמו

אני לא לא אוהב את הסדרה כי היא איטית אלא כי היא גרועה. חירטוט אמריקאי טיפוסי שהוערך יתר על המידה ומחוררת תסריטאית מכל הכיוונים. מבחינתי כל הסדרות שכתבתי לוקחות אותה בהליכה (ומיוחדת? פחח, תעשה לי טובה) ובלי להסתכל אחורה כדי לראות אותה מתבוססת בדמה.

Aviad1987

New member
אה, אוי

עכשיו ראיתי שכתבת שהכי חשוב לך שהיא יותר מדוברת מכל הנ"ל. תאכלס זה עצוב
חבל שסדרות גאוניות (ויותר מגאוניות) כמו הסופרנוס, משפחה בהפרעה והפמליה לא מוערכות אצלך רק כי הן לא כאלה מדוברות כמו לוסט. טוב, העולם רדוד אין מה לדבר.

TheLost

New member
זה מה זה לא העניין

אתה לא קונה סדרות שהן לא מדוברות, כי- במה זה יעזור לך לקידום ויחסי ציבור? וחוצמיזה שלוסט מדוברת כל כך בצדק. וזה כבר כן, עניין של טעם.

Aviad1987

New member
זפזפ ליס פלוס

אני בטוח שאת שמות חצי מהסדרות קשה לך לבטא.

אתה.. מגזים.../images/Emo4.gif

אם אבודים הייתה משודרת ב-yes, אתה היית רק משבח אותה כל היום ואומר כמה שהיא דרמה משובחת. ונכון שהיא של ההוטניקים, אבל היא כן דרמה מאוד משובחת, לא משנה כמה היא איטית. היא סדרת מתח נורא מקורית, וזהו. ועכשיו היא בערוץ 10! חהחהחה. אז למי אכפת.

Aviad1987

New member
שוב - עניין של טעם.

אתה כנראה לא מכיר אותי כי לא הייתה, ואין לי בעיה, לשבח את ורוניקה מארס שהיא סדרה מדהימה וגם היא לוקחת את אבודים בקלי קלות (ואותה שיבחתי אחרי שסיימתי לראות את כל העונה וזה קרה הרבה הרבה לפני שהודיעו שערוץ 10 רכש אותה). כמו שאמרת - אבודים עולה בערוץ 10 וגם זה לא מזיז לי (לא - השם ישמור - אני לא מתכוון לצפות בה), ולא כי כבר ראיתי את הפרקים האלה אלא כי יש לי דברים אחרים לעשות בזמן הזה מאשר לצפות בסדרה שהדבר האחרון שהיא מעוררת אצלי הוא עניין כלשהו. ג'וני, אפשר לקרא לך ג'וני? התרגל לסדרה, הוא אוהב אותה בתור תופעה ולא בתור סדרת טלוויזיה בגלל זה אני מניח שאין לו בעיה להמשיך לעקוב ולהיות פנאט גם כשהסדרה מתנדנדת על חבל דק כמו שקורה עכשיו. גם המקוריות שלה נתונה בספק, אגב

הממ.. טוב, ורוניקה מארס לא חוכמה../images/Emo13.gif

בכל מקרה, עם כמה שעניינים פשוט לא זזים בסדרה הזאת, היא לא סתם זכתה באמי ובגלובוסים מוזהבים, ובמי יודע מה עוד. העונה הראשונה שלה ממש טובה, בחצי הראשון. השנייה פחות. היא גם יותר טובה מ"פלישה", שממש לא מעניינת. ("אמא, את מריחה שונה!", ושלא לדבר על הילדה המעצבנת הזאת).

Aviad1987

New member
אשמתי שזאת הסדרה הטובה היחידה

שיש להוט (*ולערוץ 10*)? בכל מקרה, לא דיברתי על פלישה בכלל. ובשבילי היא כן זכתה סתם באמי ובגלובוסים מוזהבים, בדיוק כמו שבית הבובות סתם זכו בעמ"י או שמיליון דולר בייבי סתם זכתה באוסקר. הערכה רבה לטקסים האלה אין לי. או במילים אחרות: בניגוד לאמריקקים לי הם לא יקבעו את סדר היום הטלוויזיוני כי א. אני לא כזה מושפע מהטקסים המעפנים האלה. ב. אני לא חי בבועה. החצי הראשון של העונה אחלה, זה מה שמגיע אחריו - עד עצם היום הזה - שהופך אותה לסדרה מסריחה מפה ועד האי המצ'וקמק בהוואי עליו מצלמים אותה.

אז זהו, תודה! ../images/Emo13.gif

"החצי הראשון של העונה הראשונה אחלה". זה היה לי חשוב לשמוע את זה, כדי לדעת שעוד פעם היה בך ניצוץ שאהב את הסדרה. כי מפרק 14 של הסדרה אני פשוט לא סבלתי אותה. היא נהייתה נמרחת ומעצבנת (כי ABC לחצו על הכותבים למשוך את הסודות, ולמשוך, ולמשוך, למרות שהם בכלל רצו לגלות חלק מהסודות כבר בפרק 10). בגלל ש-ABC לחצו עליהם כ"כ, אחד הכותבים הראשיים של הסדרה (דיוויד פיורי, כתב גם את "באפי" ו"אנג'ל", פשוט כותב מצויין) פשוט התפטר ואמר שהוא לא יכול לעבוד ככה עם הפלישות שלהם לכתיבה. וזהו.

Aviad1987

New member
בעניין 'הסודות'

לא נראה לי שהסדרה תגיע לקתרזיס בכלל. אין מצב שהתסריטאים יודעים איך לצאת מכל הסיבוכים שהם עשו שם. אבל בסדר, לי זה לא משנה
ומבחינתי היא הדרדרה בפרק 12 בערך. אבל מספיק קרוב..

TheLost

New member
על מה אתה מדבר?

לוסט היא סדרה שונה. כי כבר היה לנו אנטומיה של גריי, גם היה לנו OC או מגרש ביתי, היה לנו כל דבר כבר פעם. אבל לוסט היא סדרה שונה שהיא לא כמו כל דבר והיא המציאה כמה דברים מחדש ולא סתם היא גאונות ולא סתם היא זכתה בפרסים כי היא מקורית, והיא מרתקת ומותחת, ולא משנה כמה היא נמתחת, רוצים לגלות תשובות. ונכון שהעונה השנייה היא לא הכי משהו אבל יש שיפור וגם העונה השנייה של ה-OC הייתה לא משהו.

Aviad1987

New member
מיותר לציין שאני לא מסכים עם

כל מה שנכתב למעלה אבל להתווכח איתך זה בזבוז זמן כי כמו שציינתי אתה סוג של מורעל, אולי על גבול האובססיה (לא בצורה רעה, זה קורה לכולם) אז היגיון לא מדבר וגם טעם פה הוא לא ממש טעם. אבל רק בקצרה: אני יכול להביא לך עוד חצי שניה רעיון מקורי להפליא אבל מכאן עד להפוך אותו ואת סיפור המסגרת שלו לסדרת טלוויזיה שהיא יותר מפיקציה של ביקורות, יחסי ציבור ורייטינג (אין שום קשר לאיכות, אם ניסית לקשור בין הפרמטרים) זה קצת יותר קשה וכאן JJ או בשמו השני - חתיכת הזוי שלא יודע לקשור שתי קצוות עלילה - כשל.

user888

New member
פלישה../images/Emo112.gif

למרות כל הביקורות שהן לא משהו
אהבתי את הפרק הראשון ואני כמעט בטוחה שהשריף עוזר ליב"חים לפלוש לכדוה"א ושהם התחילו להשתלט על האמא של הילדה או שהשתלטו עליה....

אלמה 3

New member
סדרה יפה מאוד!!

אני בדרך כלל לא רואה סדרות כאלו אבל אמרתי הפיילוט נראה יפה ואמרתי שניתן הזדמנות ובהחלט הפרק הראשון מאוד יפה ומסקרן. השריף הזה איזה מפחיד..נראה לי הוא קשור לחייזרים האלה סדרה מותחת ומעניינת שווה ביותר!

למעלה