פלישה - 1X01

• פותח הנושא Ulong
  • פורסם בתאריך

Ulong

New member
../images/Emo112.gif פלישה - 1X01 ../images/Emo112.gif

הפיילוט היה מעולה - היה כל כך מותח! לא הזזתי את עצמי מהטלוויזיה לשנייה, אפילו בפרקים הטובים ביותר של אבודים לא הייתי ככה. איזה סיבוכים עם הדמויות, גרושים- גרושות פלוס ילדים ועוד נשואים שנית.. למרות שהצלחתי להרכיב את העצץ המשפחתי בסוף. השריף הזה מפחיד אותי, גם הקטע בסוף שהוא אומר למריאל שהימים הראשונים ההם הכי קשים ואח"כ מתרגלים, למה הוא התכוון? עושה רושם של יופי של סידרה אבל כמובן- אני מקווה שלא ימרחו אותנו כמו באבודים ושיתנו תשובות לפחות.

רועי123456

New member
אחלה סידרה

באמת יש להם משפחה מסובכת אבל הבנתי בסוף מי עם מי רק לא הבנתי מי זאת קירה,הבנתי שזאת הבת של טום[השריף]אבל לא הבנתי אם היא גם הבת של מריאל אוו שהאמא של קירה היא מישהי שהייתה עם טום לפני שהוא היה עם מריאל ומיראל היא האמא החורגת של קירה,מישהו יודע?

Ulong

New member
היא לא קשורה לאף אחד חוץ ממנו

היא רק סיפרה ללארקין שאמא שלה מתה בעבר.

ShaYArO

New member
אחלה סדרה../images/Emo127.gif

באמת השריף
מפחיד
נבהלתי שהאישה של השריף קבילה מכה מהמכונית הילדה מתחילה לעצבן אותי קלריטה!! קלריטה!! מה היא מצפה שהחתולה
תענה לה? חחחחח מעניין של מי הגופה אולי מה
? נראה לי השריף זה הי"בח הראשי התלהבתי עם הסמילים חחח

ShaYArO

New member
לא האישה של השריף

של הלטיני הזה התבלבלתי פרק ראשון עץ משפחה גדול סליחה ^_^

קובי221

New member
אחלה סדרה!!!

כאלו סדרות אני אוהב
. עם מתח לאורכה ולרוחבה... וזה אומר שאני מצפה להבין את המשמעויות של מה שהבנתי היום... *מחכה בקוצר רוח לפרק הבא* והסדרה נכנסה בלי כל צל של ספק לרשימת הסדרות המצומצמת המסומנות כ- 'מעקב' *ובתרגום חופשי, לא להפסיד שום פרק*.

Aviad1987

New member
גם אני התלהבתי מהפרק הראשון

כשצפיתו בו ביס סקריניג אבל כולם כבר טרחו להזהיר אותי לא להתלהב כי הסדרה מתנהלת באיטיות מיגעת אבל מצד שני היא די מוערכת אז שווה לנסות לעקוב ולקוות שמתישהו יכניסו שם קצב.

TheLost

New member
היה בסדר..

לא יריעת הפתיחה המעולה ביותר של הערוץ, לדעתי.

Aviad1987

New member
תמיד עדיף לפתוח חלש ולהתחזק

מאשר לפתוח חזק ולהיחלש :) לא שיש פה משהו חלש. כל יום חוץ מיום ראשון מפוצץ בתוכניות מעולות

TheLost

New member
לזה אני מתכוון

שבתור היום הראשון של השידורים הוא לא משהו בכלל.

Death Punk

New member
זו הילדה ממים אפלים...!

כל הפרק אני שואלת את עצמי מאיפה אני מכירה את הילדה הזאת.... ורק עכשיו כשאני רואה שוב פעם את ההקלטה אני קולטת שזו הילדה ששיחקה במים אפלים! לדעתי סידרה נחמדה אפילו יותר מעל טבעי אבל אני יראה כבר היום.....

ShaYArO

New member
גם אני זיהתי אותה משם

במים אפלים היא הייתה יותר נחמדה

Aviad1987

New member
אל תזכירו לי את מים אפלים

לא מאמין ששילמתי על הסרט הזה.

Aviad1987

New member
סרט אימה. עלק סרט, עלק אימה.

שעה וחצי מלחששים "סססססיייי". סעמק.