סכמ"ש ^^

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif סכמ"ש ^^

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
ספר טוב:
סדרה טובה:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא: שיהיה שבוע מקסים לכולם!

Ayelet 363

New member
מסכמת סכמ"ש חופר

משהו כיפי: חפירה. - יום רביעי פשוט טס! טס! - קניתי שני ספרים על אגדות המלך ארתור. דיי יקר אבל אני מתלהבת בטירוף. -הדבר הגדול: יש לבאפי קומיקס בשם Angel & Faith. אז כמה שפתטי לשלוח טוויט למפורסם שלא מכירים (Christos Gage)- אני לא מכירה כי אני לא קוראת את הקומיקסים של באפי, למרות שהייתי רוצה... הוא עשה לייב צ'אט על זה בטוויטר והסתקרנתי אז שאלתי משהו שקשור לדמויות (משהו שכן הרגשתי קשורה אליו והתעניינתי בו מספיק כדיי שזה לא יהיה רק לסמן V). הוא ענה לי לשאלה שלי. ואז ראיתי שכריזמה קרפנטר עונה על המון שאלות של מעריצים... אז ניסיתי למצוא משהו מספיק חכם כדיי לא להספים אותה, והיא ענתה לי! שלושה מהאנשים המקצועיים שקשורים לבאפי ענו לי. שניים באותו יום. מכריסטוס לא הכי התלהבתי, אבל כשאלייזה דושקו וכריזמה קרפנטר הגיבו ל- רעדתי! ועכשיו הייתי גם דיי מוכנה לזה, כשכתבתי לאלייזה דושקו זה היה סוג של בטעות (רציתי לספר על פרוייקט יום ההולדת שלה, למקרה שמישהו יתעניין.... מי שיכול לעזור. הייתי חדשה בטוויטר ולא ידעתי שהיא תוכל לראות את זה ושהיא תענה "you rock! x"). משהו מעצבן: חפירה. החברה הכי טובה שלי מהבסיס התשחררה. ואני בן אדם שמתקשה לשמור על קשר (מקווה להשתפר). נהיינו קרובות בזמן ממש קצר. וגם עוד התשחררו, ואני עצובה שבקושי יצא לי להכיר אותם. ואתמול היה לי ממש לחץ, ממש זוועה... בלי קשר לזה שכואב לי לאכול או לדבר, וכל זה ביחד... היה ממש עומס והתמודדתי עם רובו לבד, אפילו שיש עוד מישהו שעובד איתי. משהו מצחיק: אני שאלתי את כריזמה קרפנטר מה היא הייתה עושה אם היא לא הייתה נהיית שחקנית, אז מישהו שאל אותה עם היא אוהבת את הסדרה פרינג' ואז כתב לשתינו שהוא שאל את זה כי השאלה שלי גרמה לו לחשוב על יקומים מקבילים. עשה לי חשק לראות את הסדרה הזו.
משהו טעים: שישי בערב שבוע שעבר- טעמתי סושי ופרוזן יוגורט לראשונה. משהו חדש: בגדים שההורים הביאו לי משווייץ, "אגדות אבירי השולחן העגול" א+ב. סרט טוב: ראיתי ממש מעט מהם הפעם, אבל הארי פוטר 3 ואוצר לאומי 2: ספר הסודות. שיר טוב: גלי קאסט, דארן כריס
, וויקד והרבה שירים סטארקיד. יותר ארוך מהרשימה הארוכה הרגילה... ובעיקר Defying Gravity ו- For Good שאני חופרת עליהם בדרך כלל. ספר טוב: "אגדות אבירי השולחן העגול"- אם כי הוא מומלץ לדעתי רק למי שבאמת מתעניין באגדות האלה. כרגע אני יחסית בתחילת חלק א' ואני כבר אוהבת את זה מאוד, אבל לי יש fetish הזוי לאגדות המלך ארתור... סדרה טובה: יומני הערפד ואחים ואחיות. ראיתי רק חלקים קצרים אבל גלי. היום הכי הכי: אתמול. התחיל רע ורוב הזמן היה רע, אבל הסוף היה טוטאלי אוסאם. וגם היום הכי פחות טוב שלי- רביעי- היה מאוד כיף, אבל בעיקר מעצבן. בילוי השבוע: הזכרתי את זה בסכמ"ש הקודם אבל אז זה היה רק בתכנון- יאצית עם חברות ואכלנו סושי ופרוזן יוגורט... ציטוט השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: החברה הכי טובה שלי מהבסיס (טוב, לשעבר.... היא השתחררה), כריסטוס גייג' וכריזמה קרפנטר. פירגון ו למישהו מהפורום: בעיקר לך על ההשקעה. ולכל מי שכותב פה אפילו שריק. איך עבר עלי השבוע: חלק ממש רע, אבל נגמר בכיף. תכניות לשבוע הבא: לגלוש באינרנט, אולי להמשיך את מה שהתחלתי לכתוב על הארי פוטר והמלך ארתור (מתוך שיעמום והתמכרות אני כותבת על קוי הדימיון ביניהם. לא מקורי, אני יודעת... אבל אני מכורה גם לאגדות המלך ארתור, לא רק אוהבת הארי פוטר... אז כיף לקשר ביניהם. בכלל- יש לי שריטה כזו שאני אוהבת לקשר בין דברים שונים שאני אוהבת).

elad218

New member
../images/Emo45.gif אני מת על המלך ארתור

ועל ימי הביניים באנגליה אופן כללי. גם למי שהוא לא פריק של התקופה, הפארודיה של מונטי פיית'ון על המלך ארתור ואבירי השולחן העגול – אחד הדברים המצחיקים אי פעם. מומלץ. http://www.youtube.com/watch?v=rAaWvVFERVA

Ayelet 363

New member
תודה על הקישור

לא הסטייל שלי ממש, אבל נחמד (חח לפני מעט זמן כתבתי תגובה דומה להודעה במקום אחר
). ד"א- הספר, עד כמה שנראה לי כרגע, לא מתרכז ממש במלך ארתור עצמו... הוא מתרכז בהרבה סיפורים שקשורים לדמויות מאגדות המלך ארתור. הוא לא ממש מושלם אבל הוא מעניין אותי. איזה כיף, בזמן האחרון אני מוצאת עוד ועד שאוהבים את אגדות המלך ארתור. הייתי בטוחה שאני לבד...
מגניב שגם אתה אוהב את זה.

Ayelet 363

New member
וגם אני אוהבת את ימי הביניים באנגליה באופן

כללי. ובכלל מתעניינת בימי הביינים...

elad218

New member
עכשיו שמתי לב

שהייתי ממש לא ברור. זה לא מערכון, אלא סצנה מתוך סרט שהוא פארודיה על המלך ארתור והתקופה שנקרא Monty Python and the Holy Grail. זה שונה מהפארודיות של היום - הומור בריטי, המון נונסנס. אני אוהב את זה. גם Men In Tights של מל ברוקס פארודיה ממש חביבה על ימי הביניים, עם פוקוס על רובין הוד. בדיוק ראיתי אותה שוב לפני כמה ימים והיה כיף לאללה. http://www.youtube.com/watch?v=AcvDgZI91SU

Ayelet 363

New member
חשבתי שזה משהו כזה

כי ידעתי שיש למונטי פיית'ון משהו שקשור למלך ארתור וחשבתי שזה סרט... ראיתי פעם מזמן חלק (נראה לי שזה היה רק חלק) מ- Men In Tight. לפני שנים... עוד לפני שהתחלתי לאהוב את ימי הביניים (והסיפור של רובין הוד מקום שני אצלי אחרי המלך ארתור). אני אצפה בזה בקרוב (כרגע, כמו בהרבה פעמים אחרות שאני רוצה לצפות במשהו- יש לי רעש בבית... ><). תודה רבה על הקישור.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo45.gif מונטי פייטון ../images/Emo23.gif

גאונים!!!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif Words of love you

משהו כיפי: פאזל ביטלס אל תוך הלילה. משהו מעצבן: עייפות מזעזעת. משהו מצחיק: הסרטון החדש של צ'ארלי (ובריילי, שהיא עצובה). משהו טעים: מילקשייק שוקולד! משהו חדש: צמיד מגניבי כזה. סרט טוב: הארי פוטר האחרון... אה. שיר טוב: כל הסאונדטרק של וורדס אוף לאב. ספר טוב: משחקי הכס, כן. סדרה טובה: קאסל, אוף, בא לי. היום הכי הכי: רביעי. בילוי השבוע: יומיים עם סנאיתוש. ציטוט השבוע: דניאל: "יואווווווו את חמודה" אני: "באמת? <:" דניאל: "לא, שיקרתי" האדם שעשה לי את השבוע: החתיכים שלי. D: פירגון ו
למישהו מהפורום: לחדשים, נחמד שיש פה אנשים חיים. איך עבר עלי השבוע: לא רע בכלל דווקא תכניות לשבוע הבא: חזרות, בצפר, חיים.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif את רואה גם קאסל?!

את פולשת למחשבות שלי, הצילו. כולנו עייפים, כולנו.

Ayelet 363

New member
אה, אופס התכוונתי ספר לא סדרה

אבל שקלתי לראות קאסל, בגלל ניית'ן פיליון (אני גם מאוד רוצה לנסות את הסדרה הישנה פיירפליי בכיכובו, אבל פחות בגללו... בעיקר בגלל ג'וס ווידון).

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif תראי!

באמת שזאת אחת הסדרות. אבל אל תתני להתחלה המוזרה להרתיע - זה נהיה ממש טוב באמצע עונה 2 כזה.

Ayelet 363

New member
טוףף ../images/Emo13.gif

אם כי יש רשימת המתנה ארוכה (כן, של סדרות
).

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אין יותר מותח מלחכות לחצי השני של פרק

בסדרת מתח כזאת, במיוחד כשהמתח הוא בד"כ לא על המקרה אלא על הדמויות. אני יודעת שכשיורים בדמות או מנסים להטביע אותה או להכניס אותה למקפיא והיא כמעט מתה בדרך מסתורית כלשהי כשברור מאליו שהיא לא תמות זה דיי ליים, אבל עדיין. צופי קאסל הותיקים ואלה שמצטרפים עכשיו לעולם לא יהיו אותו הדבר, רק בגלל שהם לא מחכים בין עונה 2-3 ובין 3-4 (שזה עכשיו חח). זה פשוט לא אותו דבר! בכל מקרה, תראי ואל תגבשי את דעתך על זה עד פרקים 16-17 של עונה 2 ואפילו הסיום שלה.

למעלה