מסכמת סכמ"ש חופר
משהו כיפי: חפירה. - יום רביעי פשוט טס! טס! - קניתי שני ספרים על אגדות המלך ארתור. דיי יקר אבל אני מתלהבת בטירוף. -הדבר הגדול: יש לבאפי קומיקס בשם Angel & Faith. אז כמה שפתטי לשלוח טוויט למפורסם שלא מכירים (Christos Gage)- אני לא מכירה כי אני לא קוראת את הקומיקסים של באפי, למרות שהייתי רוצה... הוא עשה לייב צ'אט על זה בטוויטר והסתקרנתי אז שאלתי משהו שקשור לדמויות (משהו שכן הרגשתי קשורה אליו והתעניינתי בו מספיק כדיי שזה לא יהיה רק לסמן V). הוא ענה לי לשאלה שלי. ואז ראיתי שכריזמה קרפנטר עונה על המון שאלות של מעריצים... אז ניסיתי למצוא משהו מספיק חכם כדיי לא להספים אותה, והיא ענתה לי! שלושה מהאנשים המקצועיים שקשורים לבאפי ענו לי. שניים באותו יום. מכריסטוס לא הכי התלהבתי, אבל כשאלייזה דושקו וכריזמה קרפנטר הגיבו ל- רעדתי! ועכשיו הייתי גם דיי מוכנה לזה, כשכתבתי לאלייזה דושקו זה היה סוג של בטעות (רציתי לספר על פרוייקט יום ההולדת שלה, למקרה שמישהו יתעניין.... מי שיכול לעזור. הייתי חדשה בטוויטר ולא ידעתי שהיא תוכל לראות את זה ושהיא תענה "you rock! x"). משהו מעצבן: חפירה. החברה הכי טובה שלי מהבסיס התשחררה. ואני בן אדם שמתקשה לשמור על קשר (מקווה להשתפר). נהיינו קרובות בזמן ממש קצר. וגם עוד התשחררו, ואני עצובה שבקושי יצא לי להכיר אותם. ואתמול היה לי ממש לחץ, ממש זוועה... בלי קשר לזה שכואב לי לאכול או לדבר, וכל זה ביחד... היה ממש עומס והתמודדתי עם רובו לבד, אפילו שיש עוד מישהו שעובד איתי. משהו מצחיק: אני שאלתי את כריזמה קרפנטר מה היא הייתה עושה אם היא לא הייתה נהיית שחקנית, אז מישהו שאל אותה עם היא אוהבת את הסדרה פרינג' ואז כתב לשתינו שהוא שאל את זה כי השאלה שלי גרמה לו לחשוב על יקומים מקבילים. עשה לי חשק לראות את הסדרה הזו.
משהו טעים: שישי בערב שבוע שעבר- טעמתי סושי ופרוזן יוגורט לראשונה. משהו חדש: בגדים שההורים הביאו לי משווייץ, "אגדות אבירי השולחן העגול" א+ב. סרט טוב: ראיתי ממש מעט מהם הפעם, אבל הארי פוטר 3 ואוצר לאומי 2: ספר הסודות. שיר טוב: גלי קאסט, דארן כריס
, וויקד והרבה שירים סטארקיד. יותר ארוך מהרשימה הארוכה הרגילה... ובעיקר Defying Gravity ו- For Good שאני חופרת עליהם בדרך כלל. ספר טוב: "אגדות אבירי השולחן העגול"- אם כי הוא מומלץ לדעתי רק למי שבאמת מתעניין באגדות האלה. כרגע אני יחסית בתחילת חלק א' ואני כבר אוהבת את זה מאוד, אבל לי יש fetish הזוי לאגדות המלך ארתור... סדרה טובה: יומני הערפד ואחים ואחיות. ראיתי רק חלקים קצרים אבל גלי. היום הכי הכי: אתמול. התחיל רע ורוב הזמן היה רע, אבל הסוף היה טוטאלי אוסאם. וגם היום הכי פחות טוב שלי- רביעי- היה מאוד כיף, אבל בעיקר מעצבן. בילוי השבוע: הזכרתי את זה בסכמ"ש הקודם אבל אז זה היה רק בתכנון- יאצית עם חברות ואכלנו סושי ופרוזן יוגורט... ציטוט השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: החברה הכי טובה שלי מהבסיס (טוב, לשעבר.... היא השתחררה), כריסטוס גייג' וכריזמה קרפנטר. פירגון ו למישהו מהפורום: בעיקר לך על ההשקעה. ולכל מי שכותב פה אפילו שריק. איך עבר עלי השבוע: חלק ממש רע, אבל נגמר בכיף. תכניות לשבוע הבא: לגלוש באינרנט, אולי להמשיך את מה שהתחלתי לכתוב על הארי פוטר והמלך ארתור (מתוך שיעמום והתמכרות אני כותבת על קוי הדימיון ביניהם. לא מקורי, אני יודעת... אבל אני מכורה גם לאגדות המלך ארתור, לא רק אוהבת הארי פוטר... אז כיף לקשר ביניהם. בכלל- יש לי שריטה כזו שאני אוהבת לקשר בין דברים שונים שאני אוהבת).