סכמ"ש!

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
../images/Emo112.gif סכמ"ש! ../images/Emo112.gif

ותגידו תודה לנעמה, כי אני שכחתי מזה לגמרי...
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - הפדיחה השבועית שלי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - התחדשתי ב: - הדבר שהכי הפתיע אותי: - התאכזבתי בגלל: - התעצבנתי בגלל: - בכיתי בגלל: - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות:
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן.

סופ"ש בסימן חברי!../images/Emo13.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה:אתמול
- הדבר שהכי הצחיק אותי:חברים מהעבודה
- הרגשתי טוב עם עצמי כי:נפתחתי יותר לדברים חדשים
- הפדיחה השבועית שלי:
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש:Oh How The Years Go By - Amy Grant - הספר הכי טוב שקראתי:
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי:LAW AND ORDER :SVU - הדבר הכי טעים שאכלתי:על האש אתמול
- התחדשתי ב:
- הדבר שהכי הפתיע אותי:
- התאכזבתי בגלל:
- התעצבנתי בגלל:בעבודה
- בכיתי בגלל:
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי:
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי:
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:חברים מהעבודה לשם שינוי
ניר ונעמונת כרגיל
- רציתי להגיד תודה ל:כנ"ל - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:שיהיה שבוע רגוע בעבודה (בספק
) ובשורות טובות
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי:שלשום עם רגב
- באיזו רמה אני היום:101 - כמה רמות עליתי:1 - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):וואי עכשיו לא חסר לי קווסטים מעיקים... רק שאם אתחיל לרשום איזה לא אסיים
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:ZUMBI LUPIN! - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי:עם רגב
(ונירו
) - מכרתי:
- קניתי:
- מצאתי:ג'אנק שמצא את עצמו נזכר/נמכר לNPC תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:
- אסיים את הקווסטים:
- אתחדש ב:
- שונות:
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:יהיה סופ"ש נהדר

תודה עידן../images/Emo9.gif

השבוע בחיים: היום הכי כיפי היה: בינתיים היום
ואני מניחה שזה יישאר ככה
הדבר שהכי הצחיק אותי: חבר שלי
הרגשתי טוב עם עצמי כי: עשיתי קניות טובות
הפדיחה השבועית שלי: לא זכורה לי אחת השיר שעדיין מתנגן לי בראש: לא כרגע
הספר הכי טוב שקראתי:
הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: נכון לשבוע זה קוגר טאון
הדבר הכי טעים שאכלתי:
התחדשתי ב: בגדים ונעליים
הדבר שהכי הפתיע אותי: אשכרה מצאתי נעליים
התאכזבתי בגלל: לא זכורה לי אכזבה מיוחדת התעצבנתי בגלל: היה יום אחד ממש דפוק
בכיתי בגלל: עצבים
ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: באותו יום זה היה can anything else go wrong
הדבר הכי מיוחד שקרה לי: אני וחבר שלי סגרנו חופשה באילת
האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: ניר, בתאלה וחבר שלי
רציתי להגיד תודה ל: להם למעלה^
משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיעבור מהר כי אני רוצה כבר להיות באילת
השבוע במשחק: השבוע לא יצא לי לשחק, אולי מחר
תחזית לשבוע הבא: נראה אם ייצא לי
אעלה לרמה: 101...
אסיים את הקווסטים: עדיין יש לי עוד 5 למדליה
אתחדש ב: שום דבר F3 שונות: יש משהו ממש, אבל ממש מעניין, בפאץ' החדש
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ב-14 לחודש אני טסה לאילת
אין לי כאן תמונה, אני אצל חבר שלי

../images/Emo209.gifמסכמת שבועיים?

השבוע בחיים: הממ, במקרה הזה אני אעשה כבר שבועיים - היום הכי כיפי היה: היה לי ממש כיף באורווה ביום שלישי D: - הדבר שהכי הצחיק אותי: הפרק ששידרו בסופ"ש של קליבלנד XD - הרגשתי טוב עם עצמי כי: אני הולכת ומשתפרת בפיתוח קול
והצלחתי לצייר יד די טובה, ובעבודה על הדיוקן העצמי באקריל הולך לי טוב וגם ביכולות צילום שלי אני משתפרת P: - הפדיחה השבועית שלי: במשמרת באורווה אחרי שהברשתי סוסה אחת והכל הלך לי חלק ובלי בעיות, מסתבר שהשארתי את התא שלה פתוח ><" בזמן שהיא יצאהנ הייתי בחוץ והובלתי סוסה אחרת למרעה אחר, והש"ש אמר לי שמזל שהוא הספיק לתפוס אותה לפני שמשו היה קורה זאתת באמת פאדיחה ><" - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: לד זפלין - בלאק דוג - הספר הכי טוב שקראתי: התחלתי לקרוא ספר אחד שאני כרגע ממש נהנית ממנו - איך נעשיתי טיפש/מרטן פאז' - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: לא יצא לי לראות כמעט, חות מאיש משפחה קליבלנד ואיך פגשתי את אמא - הדבר הכי טעים שאכלתי: מרק. היום *-* של אמא - התחדשתי ב: כלום - הדבר שהכי הפתיע אותי: שומדבר מיוחד... - התאכזבתי בגלל: - - התעצבנתי בגלל: המחנכת הכלבה שלי >____> - בכיתי בגלל: - - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: דרכה עליי סוסה. לא מאחלת לכם את זה, אלא אם כן תעצבנו אותי - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: כמה חברות P: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שאני אשאר בבית בכיף D: ושאתקדם בפרוייקט שלי באנגלית, ואלך ל"בורגר בומבה" *____* השבוע במשחק: הלוואי והיה לי משחק >.> - היום הכי כיפי: - באיזו רמה אני היום: עדיין... 55 - כמה רמות עליתי: כלום - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 60 בלאט!! - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: כובע נורמלי? - שונות: מי יודע, אולי יתמזל מזלי ואני אצליח למכור כמה דברים... >> ואולי יהיה לי אפילו 10 מיל, דרך ארוכה מאוווווד לקסדת זאקום. אני מרגישה כלכך מרוששת לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:

יאי../images/Emo118.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אתמול. הלכתי לבה"ד 7 ל10 דקות ריאיון וחזרתי הביתה. - הדבר שהכי הצחיק אותי: http://derp.memebase.com/ - הרגשתי טוב עם עצמי כי: יומיות! [רק השבוע] - הפדיחה השבועית שלי: נקרע לי המכנס אתמול ם_ם - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Cheryl Cole - Everybody - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: עקרות בית נואשות
.. ומאסטר שף ממש נחמד [בישראל]. - הדבר הכי טעים שאכלתי: אייס לימונענע בארומה, נדלקתי. למרות שכל פעם שאני קונה את זה יש לזה טעם אחר
- התחדשתי ב: 80 שקל של חטיפים לשבועיים הקרובים. - הדבר שהכי הפתיע אותי: שמיונים לקורס הם ריאיון של 10 דקות. אתמול. - התעצבנתי בגלל: שנסעתי כל יום 3 שעות בכל כיוון... - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: הלכתי לקורס פוטושופ כשאני יודע פוטושופ. it haxes. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיהיה קצר כמה שיותר! חוזר לגדוד
השבוע במשחק: נכנסתי ממש לחצי שעה בניסיון להעלות את הדמות שלי בברה רמות, ועליתי רק מ19 ל21. התייאשתי ._. לוחמים ברמות נמוכות זה מעצבן. וכרגיל מיקום של מפלצות השתנה מאז ששיחקתי ברמות נמוכות
אז הסתבכתי קצת. אבל היי, כשיצאתי מהמשחק קיבלתי חתול ופאוץ'. לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ניר ניג.

Annnnnn15

New member
../images/Emo121.gifסכמ''ש ../images/Emo3.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: חמישי הקודם ואתמול
- הדבר שהכי הצחיק אותי: שפכתי בטעות על חברה שלי קוקטייל
- הפדיחה השבועית שלי: כל מיני קטנות פה ושם
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: שודדי הקריביים 3
- התחדשתי ב: המון שטויות לצבא
- התאכזבתי בגלל: שהייתי פחדנית!>< - התעצבנתי בגלל: ריבים מטופשים - בכיתי בגלל: הרגשתי די אבודה - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: Remember when we were such fools And so convinced and just too cool - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: מישהי שאין לי מושג איך קוראים לה, וניר שהצחיק אותי ב4 לפנות בוקר
- רציתי להגיד תודה ל: אמא על זה שלא זרקה אותי מהבית אחרי שרוששתי אותה
בטח היא מתנחמת בעובדה שאני תכף מתחפפת מפה
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שהכל יסתדר ויילך טוב
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: לא זוכרת איזה יום><'' - באיזו רמה אני היום: 115, ו59 בפייטרית - כמה רמות עליתי: 2? לא זוכרת כבר
תחזית לשבוע הבא: קודם כל להתגייס בשלום
אח''כ נראה לגבי המשחק
לסיום, רציתי להגיד לכולם שיהיה שבוע מצוין

Hasselblad

New member
למרות שיש עוד יום....

תגידו תודה לנעמה, כי אני שכחתי מזה לגמרי... - תודה נעמה
_______________ השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: חמישישי. - הדבר שהכי הצחיק אותי: ואוו לא זוכרת משהו ספציפי. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: עזרתי להציל גורת חתולים. - הפדיחה השבועית שלי: גם אם הייתה כנראה שאני מעדיפה לשכוח. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: לא קראתי - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: ראיתי סרט לשם שינוי -מצ'טה היה חביב. - הדבר הכי טעים שאכלתי: מרק אצל איריס. - התחדשתי ב: מחשב נייד - הדבר שהכי הפתיע אותי: שהזמינו אותי ל HT היום. - התאכזבתי בגלל: לא זכורה לי אכזבה. - התעצבנתי בגלל: כנ"ל. - בכיתי בגלל: לא ממש. - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: HT. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: הדודות, יון, החברים במשחק וכמובן שהחבר. - רציתי להגיד תודה ל: כולם! - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היום. - באיזו רמה אני היום: 166 - כמה רמות עליתי: נכון לכרגע 0 נקווה שאולי מחר. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): החדש באולו. - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: לפחות קצת גם אם לא עד הסוף HT. - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: זה עוד לא היה ברור עד עכשיו? - מכרתי: כרגיל מלא. - קניתי: לא נראה לי עשיתי שום קנייה השבוע. - מצאתי: כל מיני. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 167 - אסיים את הקווסטים: אולי לנסות את הבוס באולו. - אתחדש ב: לא יקרה. - שונות: לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן.

yonVata

New member
מחר עולים רמה?...

חסר לי איזה 12 אחוז
ואני ממש צריך בדחיפות לאמן את הסטאף החדש שלי

ווינגז

New member
נא הקלד נושא לתגובה

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: נראה לי שראשון, למרות שסתם הייתי שמחה בלי סיבה. - הדבר שהכי הצחיק אותי: שיחות ליליות (במסנג'ר ובטלפון) עם אנשים מסויימים ושיחה עם חברה טובה שגרה בחו"ל וכבר שכחתי כמה אנחנו מסוגלות להצחיק אחת את השנייה. ישבנו עם מיקרופון דולק והתפוצצנו מצחוק איזה שלוש שעות, בלי הפסקה. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: עשיתי את הדבר הנכון (נראה לי). - הפדיחה השבועית שלי: לא בטוחה שהיה משהו, האמת. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Get Him Back - Fiona Apple (כן, שוב פיונה
) - הספר הכי טוב שקראתי: סיימתי את "צלה של הרוח", שהיה הרבה פחות מוצלח ממה שעשו ממנו (למרות שעדיין לא רע). - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: דקסטר לנצח - הדבר הכי טעים שאכלתי: הכנתי מרק ואורז ופסטה (הפסטה ביום אחר
) שיצאו ממש טעימים, יאי לי ולניסיונות ההתחמקות שלי מהפסיכומטרי (למקרה שתהיתם למה נעלמתי). - התחדשתי ב: אישור תאורטי לעשות משהו אם אני דווקא רוצה
- הדבר שהכי הפתיע אותי: תגובה מסויימת למשהו שאמרתי. - התאכזבתי בגלל: אותו הדבר, וגם תגובה של מישהי אחרת לאיזו סיטואציה. - התעצבנתי בגלל: שאני שוב אוכלת סרטים
- בכיתי בגלל: לא בכיתי - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: לא נראה לי שהיה משהו ספציפי. - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: לבשל?
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: כל הרגילים ושחף. - רציתי להגיד תודה ל: ^ - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: בינתיים הוא התחיל סבבה. לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: קחו ממני את הפסיכומטרי הזה!!!

למעלה