יום חמישי

DanieLushka

New member
וואלה, הארי פוטר 6 אחלה דבר.. הופתעתי.

סרט מרשים מאוד ויזואלית.. וביחס לשאר הסרטים בסדרה, דווקא נהניתי.
צ'עמם לי תחת. ):

יו איזה חרא אני לא מאמין שאני מפספס עוד אחת!!

כרטיסים בחינם לפאקינג שלום חנוך בפאקינג קיסריה.ביום שבת. ושוב תחבורה ציבורית דופקת אותנו! בדיוק כמו שהיה עם 'נפגשים בסיבוב', כוסעמק.איזה מרגיז.

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gifבלהבלה.

נסעתי אתמול לחן בלילה, ישנתי אצלו
יותר מאוחר קפצנו לעיר לעשות כמה סידורים, ואז הוא הקפיץ אותי לקניון כי ההורים שלי היו שם..אז נסענו לקנות את כל מה שנשאר. שזה נעלי ספורט,שעון,מצעים[ורודים
],תחתונים וטופים,ועוד כמה חולצות וגופיות לבנות:) אח"כ חזרנו הביתה,ישנתי וזה. ועוד איזה חצי שעה+ חן בא לאכול עם כל המשפחה וזה, ההורים שלי עושים על האש. יו, איזה מביך. שלושה ימים לגיוס!

dcohn

New member
~היום שלי~

התעוררתי היום בבוקר עם חיוך על הפנים
מצאתי את עצמי מורעבת בבית, בלי אוכל, עד שתמר התקשרה ושאלה מה אני עושה... תוך 10 דק' הייתי למטה, נסענו אליה הביתה לקחת כסף, נסענו לאסוף את מאי ונסענו שלושתנו לרח' הברזל:] אכלנו במסעדה די חדשה וממש חמודה- הברזל 32, זה על עיקרון קינג ג'ורג' 26
(יש מצב שטעיתי במספרים
) ישבנו שם המוווווון זמן ואז פרשנו לבית של תמר... בערך ב8 היא החזירה את מאי הביתה ונסענו לאסוף ידיד שלה מבאר שבע שהיה באירועים בגני התערוכה שם וישבנו איתו אצלה בבית:] סה"כ יום נחמד פלוס. אני לא מאמינה שמחר יום שישי!

danieli rose

New member
יום של קלישאות

זה נגמר. אין לי למה לצפות בינתיים ואני לא כ"כ יודעת איך אני ממשיכה מכאן... "זה לא קל, מישהו קם וחותך הוא הולך זה לא קל תודי את פוחדת זה לא קל כמה רצית להמשיך ואמרת חבל, זה לא קל. ויש משהו באוויר ואת משערת שזהו חלק מהיופי של הסוף..."

למעלה