יום חמישי

dcohn

New member
../images/Emo112.gifיום חמישי../images/Emo112.gif

דודו טופז התאבד.

חצילע

New member
ממתי אנחנו משווים בדיחות שואה

לבדיחות דודו טופז? חוץ מזה, נכון שהבן אדם מסכן, ואיפשהוא יש לי טיפה חמלה כלפיו, אבל הוא הביא את זה על עצמו. החיים שלו היו תמיד מורכבים מדרמות, גם בשיא וגם בשפל...

oO Barbie Oo

New member
....

זה פשוט לא מפתיע שאנשים שבדיחות שואה מצחיקות אותם, מוצאים התאבדות של בן אדם בעקבות הגעה לשפל המדרגה דבר מצחיק. וזה לא קשור להאם הוא הביא את זה על עצמו או האם התקשורת חרצה את גורלו, זה לא רלוונטי ומה שהגבתי בתגובה מעלייך לא מעיד בשום אופן על העמדה שלי בנושא. אני פשוט חושבת שזה מזעזע שכלכך הרבה אנשים מוצאים את הסיפור של דודו טופז מצחיק, במקום להבין שהסיפור הזה כל כך עצוב עד שהוא גרם לשחקן הראשי בעלילה הזאת להתאבד. ושיהיה ברור שזאת הודעה מאוד לא מתייפיפת

Under the GUN

New member
זה מאוד משנה אם הוא הביא את זה על עצמו

הוא החליט לשלוח אנשים לתקוף מנהלים בכירים בערוץ 2 (ותכנן לפגוע בעוד 3 אנשי טלויזיה), וכל זה רק כי הם לא רצו לתת לו תוכנית מילא תגידי שחסר לו כסף, אבל יש לו כמה וכמה בתים, והוא עשה את בשביל האגו שלו, ולדעתי זה סיבה מספיק טובה לצחוק עליו... בדיחות שואה זה משהו אחר לגמרי, אותי אישית זה מצחיק, אבל אני מבין לגמרי אנשים שלא רוצים להתבדח על נושא כזה.. וזה לא שאני לא מכבד את השואה, זה נושא שמאוד חשוב לי ומאוד מעניין אותי, אבל מה לעשות - כשיש בדיחה מצחיקה צוחקים עליה, גם אם זה קשה לאנשים מסוימים

dcohn

New member
דודו טופז.

בדיחות שואה גם משעשעות, אבל תלוי לאיזה רמה צוללים איתן.

DafnOosh1

New member
אני יכולה להבין למה הרתיעה מבדיחות

שואה, אבל אם לומר את האמת, וכן, זה עצוב, כשהרבה מניצולי השואה כבר לא בין החיים, הן משאירות אותה לגיטימית לימינו ומהוות סוג של זכרון. השואה כל כך מוטמעת במורשת היהודית שהן לא יכולות להיות רק מצחיקות, הן גם משאירות תובנה מרירה כלשהי.

moran916

New member
זה באמת יכול להיות משעשע..

כמו בדיחות שואה... אבל לצחוק על זה כמה שעות אחרי זה לא כול כך משעשע אני בטוחה שבדיחות שואה לא נוצרו כמה שעות אחרי שהשואה נגמרה.. אנ יודעת אולי שהגזמתי אבל זה לא מצחיק אותי כול כך סליחה.

dcohn

New member
היתה לי תגובה ממש חופרת כתובה כבר,

אבל החלטתי לחסוך לך:] רק בואו בבקשה נפסיק להשוות את השואה להתאבדות של דודו טופז, יש הבדל עצום [דודו טופז הביא הכל על עצמו, אף יהודי לא בחר לעבור את השואה.] כנסו לפרופורציות.

moran916

New member
אני לא השוותי את דודו טופז לשואה

אבל בסדר זה כבר לא חשוב.. באמת נעזוב את זה..

oO Barbie Oo

New member
אז...

סנדלים חדשות של לי קופר ונעלי בובה אדומות של קדס שמתאימות לי בוווווול לשמלה החדשה :] יותר מאוחר טקס בטייסת. הוחלט למצוא חתן היום
ובע"ה אחרי זה פסטיבל מחולות של חיים. אפילו לא כואב לי כלכך על האחמשית אתמול ועל שהפסדתי את הצילומים של רוני היום :] איזו מהממת הילדה הזאת

למעלה