מה שפונקציות גורמות לבנאדם לעשות...
1. אני שירה :] 2. הכינוי הכי נפוץ זה "שירי" או שירילי, אבל שירה אני הכי אוהבת. 3. עוד 12 יש לי יומולדת 17, ואני אמשיך לציין זאת שוב ושוב. עד מחר, וזה יהפוך להיות "עוד 11 יום!!1!!11אחדאחד!" 4. אפרופו יומולדת, החברים שלי מקבלים בחני פתע בימים האחרונים בסגנון: "מה קורה עוד עשרים יום?!?!" וכל הכיתה ביחד עונה ביאוש... [זה מעצבן, אני יודעת
] 5. אני לומדת נהיגה, שיעור 12, ואני עושה את זה בעיקר כדי שאני אוכל לברוח מהעיר כמה שיותר מהר ולא אצטרך להידחף באוטובוס ישן עם 100 איש בשביל זה. 6. יש לי כלב וחצי. אחד שהוא שלי, ואחת של אחי אבל היא רוב הזמן כאן. אז זה כלב וחצי. 7. היו לי עוד שני כלבים. אחד נדרס, השני נעלם, והשלישי - הנוכחי... גורלו להימחץ ע"י הנעל של אבא שלי או משהו כזה. 8. הכלב הזה פושטק. הוא נובח על אנשים, מכוניות, חתולים וכל עצם נראה לעין. 9. בכלל, ההיסטוריה שלי עם בעלי חיים היא לא משהו. היו לי איזה 5 אקווריומים במהלך חיי וסופם של כל הדגים היה להירקב במים עכורים יותר מאלה של הירקון, באמאשלי. הגעתי למצב שזה אשכרה הסריח. ולא ראו את הדגים. 10. הפטיש העיקרי שלי הוא לשוקולד. השני לביטלס והשלישי לשלום חנוך ותמוז. 11. השתתפתי היום בשיעור ספורט! וגם בשיעור שעבר!!! תודו שזה נדיר. 12. אני שונאת שיעורי ספורט, תנ"ך, מתמטיקה, ספרות... בקיצור, כל שיעור חוץ מרדיו והיסטוריה. 13. עד כיתה ט` הייתי מצטיינת בכל מקצוע בלימודים. מכיתה י` לא. 14. אבל היי, היו לי אחלה בגרויות

15. 87 לשון, 88 היסטוריה, 100 מתמטיקה ה`. 16. את כל חטיבת הביניים העברתי בהתמכרויות לסדרות נעורים. מגרש ביתי, או סי ואפילו עניין של זמן. עכשיו אני בקטע של מקדרימי. 17. נו, האנטומיה של גריי. 18.עברתי לחדר חדש השנה

מחדר קטנטן, כתום עם קירות מתקלפות ("אצלנו בשכונה מזה עניים... הלחם יבש, הקירות מתקלפות, אין חדר מדרגות, אין מדרגות, עוד אלמנטים של עוני...") - עברתי לקומה למעלה ושיפצתי את החדר. 19. יש לי עכשיו קיר אדום, כל השאר אפורים, פוסטר של הביטלס וחתונת הרפאים, מחשב, טלויזיה ומיני מערכת סטיראו. אה כן, ומיטה וחצי

. 20. אני אוהבת את החדר שלי. בעיקר כי החלון משקיף לנוף מדברי מדהים. 21. סתם, לא באמת. הוא משקיף לואדי ולמחנה צבאי, וכל היום עוברים שם בדואים עם כבשים. 22. אבל זה לא שאנחנו נוסעים על גמלים בבאר שבע או מבשלים על טבון. 23. רק בימי שלישי. 24. לפי 18 אפשר להבין שאני מכורה לאסי וגורי. 25. אבל זה לא חוכמה, רוב האנשים מכורים. 26. אצלי זה מכיתה ו` בערך. 27. ככה גם ההתמכרות לfriends. מכיתה ה` ראיתי לפחות 3 פעמים כל פרק. 28. אני שונאת הארי פוטר. קראתי את הראשון וזה הספיק לי לכל החיים. 29. אבל אני כן קוראת ספרים, בין זפזופ להקלדה...
30. לעומת ג`יי קיי רולינג, דוד גרוסמן גאון

31. אני שמאלנית, אבל לא אוהבת לדבר על זה. 32. כי אין לי כוח להיכנס לויכוחים פוליטים. 33. אבל אין לי בעיה לדבר שעות על כמה שאולמרט אידיוט, פרץ טמפיט ובוש דביל. 34. הייתי הולכת לעצרת-רבין מגיל 6 בערך, כי המשפחה שלי שמלאנים יפי נפש.
35. הם גם חצי דתיים, אבל זה כבר סיפור אחר. 36. אפרופו שמאלנים, האמנים שאני הכי אוהבת בארץ הם דוד גרוסמן בספרות, עירית לינור בתסירטאות ושלום חנוך במוסיקה. 37. הם לא הכי טובים, אבל אני הכי מתחברת
38. ניגנתי על פסנתר שנתיים כשהייתי ביסודי, והפסקתי. 39. ועל גיטרה כמה זמן, וגם הפסקתי. 40. אין לי חוש קצב טוב במיוחד, וכושר התמדה גרוע מאד. 41. אבל אני מכורה למוסיקה, כמו כולם. 42. נעבור לילדות? 43. אז ככה. אני גרה באותו בית מיום היוולדי. 44. את החברה הכי טובה שלי אני מכירה מכיתה א`. 45. הייתי ילדה בכיינית רצח. 46. עד גיל 4 לא הסכמתי ללכת לאף גן. 47. עד כיתה ח` הייתי ילדה ביישנית ושקטה עם קצת חברים. 48. איפשהו בכיתה ט` זה השתנה. 49. אלכוהול וגברים בהחלט היו מעורבים בשינוי הזה

50. הפעם הראשונה ששתיתי הייתה בבית אצל ידיד שלי, בעקבות משחק קרה-קופה. 51. זאת הייתה הוודקה הכי מגעילה בעולם. 52. אני ממש טובה בקרה קופה ושיטהד. ופוקר אני לא אוהבת. 53. אני שונאת רמי. אבל זה המשחק היחידי שכולם יודעים חוץ ממלחמה. 54. הייתי 3 פעמים בחו"ל - לונדון, פראג ואמסטרדם. 55. השנה אני אגיע, כנראה , לקנדה. 56. ברוקעצמאות של שנה שעברה צעקתי עם חברות לפיטר רוט שיעשה לנו ילד. 57. אני מניחה שכמו חצי קהל. 58. גם לפיטר רוט היה לי פטיש. זה עבר. 59. עכשיו האהבה מחולקת שווה בשווה לשלושתם. ומי זוכר את הרביעי

60. נכון שאין אף אחד שלא אוהב את מוניקה סקס? 61. או סקס באופן כללי?