Snow fairy
New member
המשכוש
51. כל סקנדינביה נראית לי מדהימההה 52. יום אחד אני אתחתן עם שוודי
53. הפסנתר שלנו בבית הוא בן 150 שנה 54. הוא הכי יפה בחיים 55. אבל צריך לכוון אותו כל חצי שנה בערך והוא די צולע, חלק מהבאסים בכלל לא עובדים. 56. התנשקתי עם 7 בנים 57. ועוד כמה בנות סתם מתוך משחק או משהו בסגנון 58. אין פרק של חברים שלא ראיתי לפחות 3 פעמים 59. אני במגמות תיאטרון ואמנות. אמנות זה נחמד כי זה אמנות אבל בעיקרון אני לא כ"כ נהנית. 2 המורות דפוקות. אבל אני בחיים לא אעזוב:] 60. שלא נדבר על מגמת תיאטרון שזה בערך הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים 61. יש לי במיטה המון כריות סגולות [9 בערך], בובה של כלבה מחוררת [פופיק, נזם, גבה] שכשלוחצים על הבטן היא מייללת ומן עכבר כזה שנפתח לכרית 62. מי שלא אוהבת סגול שלא יכנס לחדר שלי. המצעים שלי סגולים, הקירות שלי סגולים, יש לי ציור סגול גדול שאחותי ציירה לי על הקיר, הקופסא של המכונת תפירה שלי סגולה, סלסלה גדולה סגולה ובטח עוד כמה דברים סגולים 63. זה הצבע האהוב עלי 64. זה וירוק ניאון 65. יש לי מלאמלא לקים בצבעים ממש מגניבים [ירוק ניאון, ורוד ניאון, סגול, סגול בוהק, כחול, כחול בוהק וכו'] 66. חברים צוחקים עלי הרבה, אני בן-אדם שממש קל לצחוק עליו 67. יש 2 דברים שיכולים לשגע אותי- חום ואיטיות. כשהם מגיעים ביחד לא כדאי לכם בכלל להיות ברדיוס של 5 מטר ממני 68. אף פעם לא היה לי חבר ליותר מחודש וחצי 69. חלק טוענים שזה כי יש לי סטנדרטים גבוהים מדי, חלק טוענים שאני לא מסוגלת לאהוב [זה רק ג'ואל טוען ליתר דיוק], אני פשוט טוענת שעדיין לא מצאתי את הבחור שלא יעצבן אותי יותר מדי
70. יש לי 3 אחיות וכולן בלונדיניות עם עיניים כחולות, וגם אמא, ואבם סתם קירח, אז תמיד שואלים אותי כשיוצאים וזה איך יצאתי ג'ינג'ית
71. את החשמלית שלי קניתי לעצמי [גם את המגבר], קרעתי בשביל זה את התחת קיץ שלם 72. יש לי גם קלאסית ואקוסטית 73. ובבית בכללי יש לנו גם כינור, מנדולינה, אקורדיון, חליליות, פסנתר ו.. נראה לי שזהו 74. אמא מורה לקרמיקה אז יש לנו סטודיו לקרמיקה בבית 75. אבא מהנדס מערכות טנקים באיזה חברת היי טק וזה מסווג אז אף פעם לא ראיתי את העבודה שלו 76. וזה לא פייר כי לפני זה הוא היה טייס ואחותי הגדולה פעם היתה איתו כשהוא הטיס מטוס ואני לא
77. ההורים שלי יחסית צעירים, הם התחתנו כשאמא שלי היתה בת 20 ואבא בן 23 והולידו את אחותי הגדולה כשאמא היתה בת 25 78. תמיד בטוחים שאני ואחותי חברות וכשאנחנו מספרות שיש בינינו הבדל של 6 שנים אנשים בשוק 79. אני ואחותי הגדולה בקשר ממש ממש טוב והיא כמו חברה הכי טובה כזאת שאפשר לספר לה הכל וזה כיףכיףכיף
80. אני מכורה למחשב, ליד המחשב אני מאבדת את תחושת הזמן ושורפת ככה שעות:| 81. יאלו היא החברה הכי טובה שלי 82. למרות שלפעמים יש קצת בעיות כי אנחנו נורא נורא שונות, אבל אני משתדלת לסבול את השטויות שלה, והיא את הסופר שטויות שלי
83. בגלל זה אני באמת מאמינה שהחברות שלנו היא לנצח:] 84. יש לי G6PD 85. מה שאומר שאני אלרגית לפול ולעוד כל מיני דברים שלא הייתם מעלים על דעתכם שיש בהם קמצוץ פול בכלל 86. אבל היתה לי תגובה אלרגית רק פעם אחת בחיים מתרסיס חמוץ כזה בטעם אננס והתנפחה לי הלשון לממדים די עצומים:X 87. אגב, זה די מצחיק, כי זו מחלה עירקית, וכדי שלנקבה תהיה אותה, צריך ש2 ההורים יהיו נשאים, ומ2 המשפחות בכלל אין לנו שורשים עירקים
88. אני מתייאשת נורא מהר. נניח בשאלונים [הסיבה שאני לא עונה על הארוכים], אם אני אשכרה מצליחה לענות עד הסוף ואז זה אומר לי לפצל את ההודעה כי יש יותר מדי תווים, אני פשוט סוגרת את החלון כי אין לי כוחO_O 89. כשהייתי קטנה הייתי מטומטמת 90. וגם הייתי ממש מכוערת [ונמאס לי שאומרים לי שלא כי זו עובדה
] 91. היו לי מלאמלא חצ'קונים שהייתי חופשי מתעללת בהם ומשאירה לעצמי עיגולי דם קרוש איתניים על הפרצוף, הייתי שמנמנה+, הייתי מסתרקת ועושה קוקו נמוך והיה לי שיער חום מקורזל, והייתי הולכת עם בגדים שממש לא מחמיאים לי 92. בקיצור, קטסטרופה 93. אני חוווווולת מרצ'נדייז [אבל כבר ראיתם את זה בשרשור מרצ'נדייז
] 94. אני שומרת כל מה שנותנים לי. מכתבים, מדבקות, ברכות יומולדת, פלאיירים מחו"ל, יומנים... 95. רק בחדר יש לי עפרונות ציור, אקרילים ומכחולים, צ'יינוגרף, עפרונות ציור, פחמים ו2 סקטצ'בוקים 96. כבר שאני לא מציירת מספיק:[ 97. עד כיתה ז' בערך האמנתי באמת ובתמים בפיות ומכשפות וכל השיט הזה. הכל באשמת אחותי!!!
98. עכשיו אני חכמה יותר, אבל עדיין מוקסמת מכל עולם הפנטזיה וכן מאמינה ברוחות ומאגיה וכל השאר 99. יש 4 גאוני על, שאני פשוט חושבת שהם צריכים לשלוט בעולם- ג'וני דפ [שחקן כמובן], טים ברטון [במאי], דני אלפמ[מוזיקאי]ן וויקטוריה פרנסס[ציירת] 100. אם זה אומר לי לפצל את ההודעה אני אתאבד. אבל אני אפצל אותה קודם כי חבל על המאמץ
[פיצלתי!] בחייאת, תגיבו אם קראתם.
51. כל סקנדינביה נראית לי מדהימההה 52. יום אחד אני אתחתן עם שוודי