100 דברים.

Snow fairy

New member
המשכוש

51. כל סקנדינביה נראית לי מדהימההה 52. יום אחד אני אתחתן עם שוודי
53. הפסנתר שלנו בבית הוא בן 150 שנה 54. הוא הכי יפה בחיים 55. אבל צריך לכוון אותו כל חצי שנה בערך והוא די צולע, חלק מהבאסים בכלל לא עובדים. 56. התנשקתי עם 7 בנים 57. ועוד כמה בנות סתם מתוך משחק או משהו בסגנון 58. אין פרק של חברים שלא ראיתי לפחות 3 פעמים 59. אני במגמות תיאטרון ואמנות. אמנות זה נחמד כי זה אמנות אבל בעיקרון אני לא כ"כ נהנית. 2 המורות דפוקות. אבל אני בחיים לא אעזוב:] 60. שלא נדבר על מגמת תיאטרון שזה בערך הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים 61. יש לי במיטה המון כריות סגולות [9 בערך], בובה של כלבה מחוררת [פופיק, נזם, גבה] שכשלוחצים על הבטן היא מייללת ומן עכבר כזה שנפתח לכרית 62. מי שלא אוהבת סגול שלא יכנס לחדר שלי. המצעים שלי סגולים, הקירות שלי סגולים, יש לי ציור סגול גדול שאחותי ציירה לי על הקיר, הקופסא של המכונת תפירה שלי סגולה, סלסלה גדולה סגולה ובטח עוד כמה דברים סגולים 63. זה הצבע האהוב עלי 64. זה וירוק ניאון 65. יש לי מלאמלא לקים בצבעים ממש מגניבים [ירוק ניאון, ורוד ניאון, סגול, סגול בוהק, כחול, כחול בוהק וכו'] 66. חברים צוחקים עלי הרבה, אני בן-אדם שממש קל לצחוק עליו 67. יש 2 דברים שיכולים לשגע אותי- חום ואיטיות. כשהם מגיעים ביחד לא כדאי לכם בכלל להיות ברדיוס של 5 מטר ממני 68. אף פעם לא היה לי חבר ליותר מחודש וחצי 69. חלק טוענים שזה כי יש לי סטנדרטים גבוהים מדי, חלק טוענים שאני לא מסוגלת לאהוב [זה רק ג'ואל טוען ליתר דיוק], אני פשוט טוענת שעדיין לא מצאתי את הבחור שלא יעצבן אותי יותר מדי
70. יש לי 3 אחיות וכולן בלונדיניות עם עיניים כחולות, וגם אמא, ואבם סתם קירח, אז תמיד שואלים אותי כשיוצאים וזה איך יצאתי ג'ינג'ית
71. את החשמלית שלי קניתי לעצמי [גם את המגבר], קרעתי בשביל זה את התחת קיץ שלם 72. יש לי גם קלאסית ואקוסטית 73. ובבית בכללי יש לנו גם כינור, מנדולינה, אקורדיון, חליליות, פסנתר ו.. נראה לי שזהו 74. אמא מורה לקרמיקה אז יש לנו סטודיו לקרמיקה בבית 75. אבא מהנדס מערכות טנקים באיזה חברת היי טק וזה מסווג אז אף פעם לא ראיתי את העבודה שלו 76. וזה לא פייר כי לפני זה הוא היה טייס ואחותי הגדולה פעם היתה איתו כשהוא הטיס מטוס ואני לא
77. ההורים שלי יחסית צעירים, הם התחתנו כשאמא שלי היתה בת 20 ואבא בן 23 והולידו את אחותי הגדולה כשאמא היתה בת 25 78. תמיד בטוחים שאני ואחותי חברות וכשאנחנו מספרות שיש בינינו הבדל של 6 שנים אנשים בשוק 79. אני ואחותי הגדולה בקשר ממש ממש טוב והיא כמו חברה הכי טובה כזאת שאפשר לספר לה הכל וזה כיףכיףכיף
80. אני מכורה למחשב, ליד המחשב אני מאבדת את תחושת הזמן ושורפת ככה שעות:| 81. יאלו היא החברה הכי טובה שלי 82. למרות שלפעמים יש קצת בעיות כי אנחנו נורא נורא שונות, אבל אני משתדלת לסבול את השטויות שלה, והיא את הסופר שטויות שלי
83. בגלל זה אני באמת מאמינה שהחברות שלנו היא לנצח:] 84. יש לי G6PD 85. מה שאומר שאני אלרגית לפול ולעוד כל מיני דברים שלא הייתם מעלים על דעתכם שיש בהם קמצוץ פול בכלל 86. אבל היתה לי תגובה אלרגית רק פעם אחת בחיים מתרסיס חמוץ כזה בטעם אננס והתנפחה לי הלשון לממדים די עצומים:X 87. אגב, זה די מצחיק, כי זו מחלה עירקית, וכדי שלנקבה תהיה אותה, צריך ש2 ההורים יהיו נשאים, ומ2 המשפחות בכלל אין לנו שורשים עירקים
88. אני מתייאשת נורא מהר. נניח בשאלונים [הסיבה שאני לא עונה על הארוכים], אם אני אשכרה מצליחה לענות עד הסוף ואז זה אומר לי לפצל את ההודעה כי יש יותר מדי תווים, אני פשוט סוגרת את החלון כי אין לי כוחO_O 89. כשהייתי קטנה הייתי מטומטמת 90. וגם הייתי ממש מכוערת [ונמאס לי שאומרים לי שלא כי זו עובדה
] 91. היו לי מלאמלא חצ'קונים שהייתי חופשי מתעללת בהם ומשאירה לעצמי עיגולי דם קרוש איתניים על הפרצוף, הייתי שמנמנה+, הייתי מסתרקת ועושה קוקו נמוך והיה לי שיער חום מקורזל, והייתי הולכת עם בגדים שממש לא מחמיאים לי 92. בקיצור, קטסטרופה 93. אני חוווווולת מרצ'נדייז [אבל כבר ראיתם את זה בשרשור מרצ'נדייז
] 94. אני שומרת כל מה שנותנים לי. מכתבים, מדבקות, ברכות יומולדת, פלאיירים מחו"ל, יומנים... 95. רק בחדר יש לי עפרונות ציור, אקרילים ומכחולים, צ'יינוגרף, עפרונות ציור, פחמים ו2 סקטצ'בוקים 96. כבר שאני לא מציירת מספיק:[ 97. עד כיתה ז' בערך האמנתי באמת ובתמים בפיות ומכשפות וכל השיט הזה. הכל באשמת אחותי!!!
98. עכשיו אני חכמה יותר, אבל עדיין מוקסמת מכל עולם הפנטזיה וכן מאמינה ברוחות ומאגיה וכל השאר 99. יש 4 גאוני על, שאני פשוט חושבת שהם צריכים לשלוט בעולם- ג'וני דפ [שחקן כמובן], טים ברטון [במאי], דני אלפמ[מוזיקאי]ן וויקטוריה פרנסס[ציירת] 100. אם זה אומר לי לפצל את ההודעה אני אתאבד. אבל אני אפצל אותה קודם כי חבל על המאמץ
[פיצלתי!] בחייאת, תגיבו אם קראתם.

NoFaRi1

New member
../images/Emo23.gif88-92 בול אותו דבר

למרות שקשה לי להאמין שהיית מכוערת :]

Aline In Chains

New member
../images/Emo141.gifאני..וזה.

1. וול, אני אלין
2. ויש לי עוד איזה חודש משהו כזה, 17
3.איזה הזוי זה, כי אני נפשית..ילדה בת 11. 4. היום לי ולרותם החבר המדהים שלי, יש חודשיים
:) 5.ולמדתי היום עד 19:30! כוסעמק. שואה. 6.וול, מה עוד..אני מנגנת על גיטרה 3 שנים,כמעט כמעט. 7.ומציירת מגיל 0 בערך. 8.נושמת אומנות ומוזיקה. 9.ובעתיד אני מתכננת אחרי הצבא לעבור לת"א, וללמוד בשנקר עיצוב אופנה\פנים..או אפילו אדריכלות. 10.יש לי 4 בגרויות החודש. בשלישי הזה יש לי בגרות באנגלית.כל החודש הזה לחוץ לי טילים. 11.אני ממש אוהבת ספרים. ואני כותבת קצת..לעצמי בעיקר. 12.התחלתי לא מזמן לקרוא את הולדת ונוס, אחלה ספר. 13. אני אובססיבית לכל מיני דברים. 14.מאני דיפרסית (לא מאובחנת.) 15.ויש לי גם OCD לא קטן. 16.אתאיסטית. 17.אני לא מעשנת\שותה. 18.הכי אוהבת..ריח של גשם. 19.רותם הוא החבר השני הרציני שלי:] 20.והוא הכי מדהים בעולם
. 21.אני בת יחידה! וכיף לי. 22.אבל לפעמים זה גם די משעמם..הייתי רוצה שיהיה לי אח בן 17,משהו כזה. 23.בקרוב קרוב..אני צובעת תחדר..ומשנה את כולו.סוףסוף. אני עדיין חושבת על צבעים ועיצוב. 24.אני חייבת לסוע בקרוב מתישהו לשנקין להסתובב..מי שמתנדב לבוא איתי, בכיף:> 25.חייבת לקרוא עיתון כל בוקר, הורוסקופ בעיקר XD ולפתור תשחץ. 26.אני שונאת בוקר. לוקח לי מלא זמן לקום, ואני פשוט שונאת בוקר. גם נורא קר. 27.ואני גם שונאת מתמטיקה. כ"כ. 28.לעומת זאת, אני הכי הכי אוהבת היסטוריה..ואמנות:> 29.אני לא כ"כ בן אדם של בגדים. אני יכולה להתלבש הכי זרוק שאפשר ולהרגיש טוב.. 30.אבל דווקא כשאני אתלבש הכי מושקע שיש, אני ארגיש לא בנוח וכו' וכו'.. 31.המ מה עוד..הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל 15..משהו כזה. 32.וסקס ראשון עוד לא היה:] 33.אני אוהבת חורף.
. גשם בעיקר..זה מדהים. 34.אני הכי הכי אוהבת להתכרבל בפוך..עם שוקו חם. כמה שזה נשמע נדוש..אבל זה הכי טעים בארץ. 35.במיוחד אם רותם לידי XD 36.וול, מה עוד..אני די שונאת את עצמי. 37.במיוחד את המראה החיצוני שלי. 38.את האופי שלי אני די אוהבת..לאחרונה. 39.ואני אוהבת לאכול. שמנה שכמותי. נכון שאוכל זה אלוהי פשוט?! :] 40.התנשקתי עם 6 אנשים. 41.אני נורא רוצה קעקוע של מפתח סול..או משהו שמקשר בין אומנות למוזיקה. 42.אני נמצאת במגמת אומנות ויזמות. 43.היום שאלו אותי בערך 10 פעמים אם לקחתי סמים. 44.אנלא לוקחת סמים..אבל יש מצב שאני נראת כמו אחת שלוקחת XD 45.בא לי ללמוד לנגן על פסנתר, או מפוחית. 46.אני חובבת צילום. מתכננת בקרוב לקנות מצלמה חדשה. 47.יש לי נטייה לסמל אירועים\ימים..בצמיד\חוט\שרשרת:) זכרונות. 48.ואני גם די אוהבת לשמור דברים מכל מיני אנשים,מכתבים,כל מיני מזכרות וזה. יש לי מגירה. 49.יש לי בסביבות 25 דיסקים מקוריים. לא אספנית כ"כ גדולה. 50.שונאת איפור. לא התאפרתי בחיים, ואני גם לא אתאפר. :S 51.אני גם די שונאת בשמים, וקרמים למינהם. טבעי זה הכי אחותי. 52.לרוב חושבים שאני שוודית\פולניה\נורבגית...זה הזוי XD 53.אני רוסיה. אבל לא מהרוסים עם הפסנתר והגרביים עד המצח. 54.אני מתה על שוודים. וכ"כ רוצה לגור שם;[ 55.Opeth,Queen,led zeppelin..הלהקות האהובות עליי. 56.וג'ף באקלי אהבת חיי. כ"כ מדהים..קול מלאכים. 57.הכי הכי אוהבת מים,ונסטי. אני די שונאת קולה. 58.אני ממש אוהבת את ת"א. 59.יש לי טעם די משונה בבנים, ז"א.. אנלא יודעת..שונה מהחברות שלי..אולי?. 60.אני אוהבת אותם..עם שיער ארוך(החולשה שלי:( ),עם בגדים הכי זרוקים שאפשר.. 61.אני שונאת בנים שמתלבשים כמו כוסיות, ומתנהגים ככה. 62.אני אוהבת אותם..עם שפתיים יפות, וטעימות..ועיניים יפות. 63.לא אכפת לי איזה צבע..העיקר שיהיו טובות..כאילו, המבט. 64.אני 1.69, ואני לא גובהת כבר איזה שנתיים. 65.גם המשקל לא כ"כ משתנה, האמת הוא די יורד. 66.אני היחידה כנראה שלא עושה תיאוריה ולא מתכננת בכלל לעשות טסט ולא כלום, 67.אני שונאת מכוניות. ולא מתכוונת ללמוד נהיגה :S . 68.לאחרונה אני לומדת ממש טוב. אין לי ציונים מתחת ל90. חוץ מאחד. (85) 69.גם את הדבר הזה עשיתי. 70.אני רוצה למות בגיל 70 בערך.. 71.בא לי שהיומולדת הזו תיהיה הכי מיוחדת שאפשר. אין לי רעיונות בכלל עדיין;[ 72.ואי. פעם נורא רציתי עגיל בגבה XD ירדתי מזה מהר אבל. זה משאיר צלקת גם :S 73.ואני שונאת את השיער שלי. חוץ מהצבע שלו. 74.וגם את העיניים..כי הן מעצבנות. 75.אני כותבת בלוג..מכיתה ז' בערך. 76.אבל בכיתה י' עברתי לישרא..ואני עדיין כותבת. מי שרוצה: 233501. 77.אני די פרנואידית. 78.ואני בן אדם שיעזור תמיד, ואני מוכנה להקשיב לכל אחד. 79.ואני חייבת מתישהו לפני הצבא לעשות טיול להודו\שוודיה. 80.פסיכולוגיה די מעניינת אותי. 81.אני שמנה. ומכוערת. 82.וגם נורא נורא עצלנית. 83.אני שונאת להתקלח במים קרים בחורף. אני אח"כ עצבנית כל היום. 84.מה שקרה בדיוק היום. והייתי עצבנית כלללללל היום. 85.כולם חשבו שיש לי גנים של סבתא מרוקאית בת 709 במחזור. 86.התחלתי לקרוע לילד מהכיתה שלי דפים מהמחברת(נוי,לדודיXD), 87.ודי רבנו מכות. אבל מגיע לו. כוסעמק. 88.אני נראת טיפשה. 89.אוהבת שיחות ארוכות בטלפון. 90.וגם נורא אוהבת מכתבים. ולכתוב..בעיקר :] 91.אני שונאת את הבצפר שלי. 92.כי הוא מפגר, ומלא במורים מטומטמים שלא יודעים כלום. האעהערערהעה. 93.די מכורה למקדונלדס, אבל אני בגמילה. קסת קסת. 94.אני אוהבת טבעות, וכל מיני חוטים לידיים..:] 95.נורא רוצה לצאת לפולין כבר. 96.בעיקר בגלל הסיפורים של סבתא רבא שלי..ניצולת שואה. 97.מה עוד מה עוד..אני די לא יכולה בלי המחשב. 98.ונראה לי שאני תכף אעלה לישון. 99.אז שיהיה לילה טוב לכולם:). 100.ומי שקרא שיגיד.
:) .

P i x i e s

New member
אני קראתי../images/Emo25.gif

וגם אני חייבת לקרוא עיתון כל בוקר! ורוצה קעקוע של מפתח סול! ועם הרבה אני מזדהה איתך בעצם P:

KeReN 0R

New member
קראתי../images/Emo70.gif

כתבת בשבילי לפחות חצי מהדברים (אנחנו ממש דומות
) אה, וכמובן- ג'ף באקלי
בזכותך התחלתי לשמוע אותו ועכשיו אני לא יכולה לעבור יום בלי לשמוע שירים שלו

giraffeeeee

New member
אני.

1. קוראים לי איילת 2. בת 17.4 בעוד 2 ימים 3.מושבניקית 4.יש לי אחות 5.וכלבה 6.צופיפניקית מכיתה ד'. 7.הדרכתי ד' שנה שעברה 8.השנה אני ראשג"דית ד' ונציגת השכבה במועצת הנהגה (ונציגת הנהגה במועצת תנועה) ומנהלת אתר השבט 9. יש לי פטיש לאיפור, דאודורנטים, בשמים, שרשראות, צמידים וטבעות. 10. עד כמה שהסעיף הנ"ל מצביע על היותי נשית, אני הכי לא, טוב נו. רדו סעיף. 11. הייתי טומבוי. 12. הייתי פאקצה. 13.הייתי אימו. 14. עכשיו אני מחפשת את עצמי. 15.בגלל זה גם עשיתי פוני אחר ממה שכולם חושבים שמתאים לי. 16. הנשיקה הראשונה שלי הייתה לפני שנה וחודש, טיול חנוכה עם מישהו שרק הכרתי. 17. יומיים אחרי התנשקתי עם חבר שלו. 18. יש לי תדמית של שרלילה, אני לא. 19. אני פשוט נימפומנית.
20. יש לי אובססיה לאנשים. 21. אני מכורה ליזיז שלי, חזק חזק, כמו לסמים. 22. אני מנסה להיגמל ממנו ולא מצליחה. 23. מכיתה ג' הלכתי לפסיכולוגים ויועצי ביצפר עד סוף י' אחרי הטיול שנתי, שם נחשפתי לכל הגועל בשכבה שלי (לוסק מבין) 24. היו לי ארבעה פלאפונים מסוף ו' ועד עכשיו. נוקיה, טילט (?), סמסונג,LG, ועכשיו מוטורולה V3M 25. המזל שלי בתולה, אבל חוץ מביקורתיות אין לי שום מאפיין של המזל. 26.בוביז ואני כבר שנתיים
אהבת חיי הילדה הזו! 27.את לוסק אני מכירה מכיתה ד'. 28. יש לי כמה ידידים שיודעים עליי הכל הכל הכל, אני סומכת עליהם בעיניים עצומות. 29. ויש את הידידים האחרים (העבריינים) שאנשים מעדיפים שאני לא אסתובב איתם, הם לא רוצים שאסתבך. 30. אבל הם הכי דואגים לי שבעולם. 31. ולא כולם מכירים אותם כפי שבוביז ואני מכירות אותם, הם האנשים היותר מקסימים שאני מכירה. 32.המטבח שלנו בשיפוצים, אז כרגע עושים כלים בכיור של המקלחת. 33. זה דיי מרגיש לי כמו בימים הראשונים שלנו בבית. 34. החדר שלי ירוק תפוח עם עיגולים סגולים. 35. הכינויים שלי - יול/יולי/יוליה (יולי היו לי ציפורה - הכינוי המלא, על פי החברות מהביצפר הקודם).יוצור, קווקזית, בוביזה,ביילת, חיילת, דיילת,נזלת, ניילת, מכוערת, שמנת, מזיינת, מוצצת, נדפקת, טיילת (על פי בוביז), איילתי, איילתוש, נושה (כינויי משפחה). 36.יש לי פטיש לכובעים סרוגים וצעיפים שאמא שלי סורגת לי. 37.יש לי משפקיי קריאה. 38.אני אפעם לא בוכה בפרידות. 39. ילדת רילטין גאה כבר 6 שנים. 40. יש לי חוסר קשב וריכוז. 41.לפני הריטלין הייתי מופרעת, עכשיו בימים שאני לא לוקחת יש עליי השפעה שכאילו לקחתי אבל אני בכלל לא מרוכזת. 42.אני אלרגית לעקיצות של דבורנים וכאלה. 43. לפי הצבא אני בתת משקל. 44. יש לי שקד שלישי. 45. בגלל זה אני חולה לרוב בדלקת גרון. 46. יש לי מלא שפתונים ליובש אבל אני יותר אוהבת לאכול את השפתיים. 47. רק מחנוכה התחלתי להשתמש בהם באופן כמעט קבוע. 48.מתחילת כיתה ט' אני כותבת המון, כל דבר שעולה בראשי, שירים סיפורים וסתם רגשות. 49. יש לי מחברת שבה אני כותבת מה עובר עליי כל יום בערך. 50. ויש מחברת שירים. 51. ובלוג. 52.אני אוהבת לצלם, סתם תמונות אבל בעיקר את עצמי. 53. בגלל זה קיבלתי את תפקיד "מנהלת אתר השבט" 54. רוב הסיקורים האחרונים באתר הם שלי. 55. די אין לי כוח כבר.

נראה כמה אני אצליח

1. אני אנסה לא לעשות את זה בנאלי 2. כאילו אתם כבר יודעים שקוראים לי יערה 3. ושאני דתיה 4. ושיש לי רישיון ושהייתי שנתיים בפורטלנד 5.אז יאללה משו אחר 6. אין אפחד שאני דלוקה עליו ברגע זה 7. היה אחד וזה התחיל להיות רציני 8. אבל אז התברר לי משו ונשבר לי ממנו 9. קיבלתי 86 במבחן במתמטיקה 10. זה מאכזב אותי מצד אחד 11. מצד שני סבבה כי חשבתי שאני אקבל הרבהה פחות 12. אני אמורה לעשות 23 תרגילים לחזרה למבחן בפיזיקה היום 13. 23 זה מספר די חשוב 14. כשהיתי בקליפורניה עם חברים במלון אז ראיני את הטריילר של זה 457357357 פעם 15. וזה התחיל לרדוף אותנו 16. מסתבר שהתאריך לידה שלי [2.5 אם לא ידעתם!!] מתחבר ל23 אכשו 17.כנל המספר של הרישיון 18. והת"ז 19. והID קארד שלי של בצפר 20. זה היה משוגעעע בקושי נרדמתי בלילה 21. עד שראיתי את הסרט ומהה התאכזבתי 22. אה סרטים 23.אני אוהבת אקשן ודרמות 24. הכי אני אוהבת סרטי מאפיה 25. אבל עוד לא ראיתי הסנדק 26. השתולים מעולה לדעתי 27. פייט קלאב ראיתי עד האמצע ואז נהרס לי 28. לא משנה בעצם 29. המ אני אוהבת בשר 30. את האמת שמחר יהיה היום המאושר בחיי 31. סבתא ראתה שאני כ"כ מתגעגעת לסטייקים איכותיים 32. שהיא הלכה לאייזן [חיפאים מבינים במי מדובר] וקנתה לי שם סטייק אנטירקוט#$%@#$&^$%&#%^*$^789 33.!%&@$%&#%^*#^%&@$^ 34. מחר היא מכינה לי אותו ואני הולכת לאכול אותו אצלה
35. סתם תאמת היום המאושר בחיי היה היום שבו נדעתי בלמבורגיני 36. היא הייתה כזאת כוסית 37. אני בקשר רופף עם אנשים מפורטלנד 38. חבל אבל מה לעשות 39.אבא שלי בפורטלנד עכשיו 40.הוא הולך לקנות לי בגדים של אמריקן איגל כפרעליו 41. אני רוצה להיות עו"ד נראלי 42. עשיני בגרות G בכתה והייתי היחידה שהלך לה טוב 43. ואפילו לא היה לי מילון
44. אני אוהבת אנשים עם הומור 45. אני שונאת טיפשות 46. מחרפנות אותי שאלות כאלה מטומטמות 47.נניח בכתה המורה כותבת משו ואז יש אחת שכל הזמן שואלת למה 48.מה למה!!!!!!! סתמי!!! 49. אני במחזור 50. זה כואב;[ 51. עברנו את החצי חבריא!! 52. אני אוהבת קטנוניות 53. זה תמיד הולך ככה "אני לא אוהבת להיות קטנונית אבל..." 54. יש סט של בדיחות פרטיות עליי בכתה 55. זה נורא מצחיק אני נכנסת ואז מתחילים לשיר והיא עולה לגגגגג 56. אני אוהבת ראפ 57. שירטל הייתה אמורה להביא לי רשימת המלצות לשירים לא?;[ 58. אני שונאת שאנשים מעשנים/שותים בשביל צומי כזה 59. אני חושבת שכל האשנים שאני מכירה עושים את זה 60. וזה למה אני שונאת אותם:| 61. אני חושבת שמיציתי 62.אני הולכת לעשות פיזיקה 63.אם קראתם אז תסמנו ע"י זה שתגידו מה אתם חושבים על איטלקיות

100 :)

1.אני אורנית 2.נולדתי ב9.9.91 א' בתשרי ,מה שאומר שאני בערך בת 16 ו3 חודשים 3.אני גרה בקרית מוצקין מאז שנולדתי 4.נולדתי ברמב"ם 5.ההורים שלי גרושים מאז שהייתי בת 6 או 7 6.סבבה לי עם זה 7.אני גרה עם אמא 8.עד לפני שבועיים כמעט ולא הייתי בקשר עם אבא... אני מקווה שזה ישתפר עם הזמן 9.יש לי 4 אחים:אחד מאמא ואבא,עוד אחד מאמא ועוד שניים מאבא 10.אני לומדת אומנות 11.לא מצטערת לשניה שבחרתי את זה :) 12.החזירו לנו גרפיקה
13.אני ב3 יחידות מתמטיקה ו4 אנגלית 14.אני תלמידה סבירה... 70-80 כזה 15.אני בצופים כבר 7 שנים 16.שנה שעברה הדרכתי ה' :) חמודייים 17.השנה אני מדריכה ט' 18.תכלס,מספק ברמות :) הכי כיף שיש 19.באופן כללי אני מתה על טיולים 20.אני סוגשל פטריוטית 21.אני ימנית 22.אני כותבת 23.רק לאחרונה התחלתי לכתוב שירים וכאלה... 24.יש לי אפילו שיר שהלחינו והקליטו לי :) יצא מגניב אש. 25.יש לי גם דף יוצר :) 26.בכללי אני מתה על מוזיקה 27.אני נורא אוהבת ישראלי ורוק ישראלי 28.עברי ,שלמה ארצי,כפיר אפשטיין :) 29.אני מעריכה ממש זמרים שגם כותבים ומלחינים את השירים שלהם :) זה מיוחד 30.אני אוהבת לצלם :) 31.די מחרבשת.. אבל יוצאים דברים יפים,אז מה רע? 32.אה יש לי בלוג! 33.סיפור הבלוגים שלי התחיל ככה: בערך בכיתה ח' פתחתי בלוג בגלל שעוד חברות שלי פתחו.. כתבתי כמו איזה פאקצה :|, אח"כ פתחתי עוד בלוג-אנונימי,שבסוף לא היה אנונימי,ואז עברתי לישרא,שוב פעם-לבלוג אנונימי ואז איזה מישהו גילה אותו.. וחזרתי לתפוז-שוב פעם,בלוג אנונימי-שלאט לאט התפשט בין אנשים והפך לממש לא אנונימי אבל כיום..זה לא ממש מפריע לי. 34.חפרתי 35.אין לי בסט פרינד 36.לא זקוקה ממש להגדרה הזאת 37.שנה שעברה הייתי ממש סגורה עם אנשים 38.עכשיו זה קצת מתחיל להשתפר.. ולצאת החוצה 39.באופן כללי אני ממש ביישנית עם אנשים שאני לא מכירה 40.ליד חברים שלי אני הכי לא 41.אני לפעמים קצת היפר...זה מפחיד יעניי אני יכולה לדלג באמצע הרחוב ושטויות 42.ממממ אפעם לא היה לי חבר 43.היה לי סוג של משהו 44.כאילו.. אני וחברה שלי עשינו מסיבת יומולדת... והיא הזמינה איזה מישהו שלומד איתנו אנגלית.. דיברנו כל הערב וזה... והתנשקנו[הנשיקה הראשונה שלי] 45.היה כיף והכל...אבל זה נמשך בדיוק ליומיים טוב שלא הייתי בסרטים :| אבל היה כיף 46.אני מתגעגעת לזה קצת :( 47.מאז לא היה אף אחד... 48.מתי הוא יבוא? :( 49.טוב חפרתי.. 50.50 51.אני 1.58 52.די נמוכה,אבל אני אוהבת את זה :) 53.אני אוהבת את העיניים שלי :) 54.אני שונאת את הרגליים שלי 55.אבל בכללי-בכלל לא רע לי עם עצמי :) 56.אני די רגישה 57.מתעצבנת בקלות ולפעמים מדברים שלא שוים את זה 58.אני שונאת צביעות ושקרים 59.שונאת שמתנשאים עליי 60.פעם הייתי ממש אנטי סיגריות 61.לאחרונה קצת עבר לי 62.כאילו..תעשו מה שבאלכם 63.אפעם לא השתכרתי 64.זה נראלי מעניין..אבל לא בתקופה הקרובה 65.אני בתפוז מכיתה ח'...או ז' 66.וואי בסביבות ה5 שנים 67.אני כותבת ב'צופים','שביעיסטים','בנות',ולפעמים ב'אהבה בגיל ההתבגרות' 68.אני הכי אוהבת את פורים 69.כזה חג חמודי :) תחפושות ושטויות 70.אעע פיתחתי אהבה לכוכבים :) 71.וירח 72.בחנוכה דרום ראו אותם מעולה :) :) 73.אהה אין כמו הנגב 74.אחד המקומות 75.בכלל-אין כמו הארץ :) 76.ירושלים 77.וואי בכיף הייתי עוברת לגור שם 78.יש לי הליקס כבר שנתיים 79.נו העגיל בלמעלה של האוזן 80.אפעם לא היה לי גשר 81.אני מפחדת מרופא שיניים |: פעם אחרונה שהייתי כמעט הרבצתי לרופאה 82.קל לי יותר לדבר עם אנשים שגדולים ממני 83.אני מרגישה שהם מבינים אותי הרבה יותר 84.נו מה,יש להם יותר ניסיון :) 85.יש לי מקושרים 86.נו מה לעשות,כולם בסוף מושפעים :| 87.אני מתה על היםםם :) 88.תכלס,הוא יפה בכל מצב-חורף קיץ-זה לא משנה :) 89.כואב לי הראש |: 90.אני שוקלת לעשות שנת שירות 91.לא סגורה על זה 92.טוב האמת יש עוד זמן... נראה 93.תמיד אומרים לי שאני בוגרת לגילי 94.זה כיף :) 95.כאילו..ילדותיות זה נחמד אבל עד גבול מסוים 96.קר לי 97.בא לי נזם 98.כאילו.. זה יפה 99.אני מפחדת שלא יתאים לי 100.100 :) קראת? תנ/י חיוך.

למעלה