100 דברים.

Aline In Chains

New member
../images/Emo111.gif 100 דברים. ../images/Emo168.gif

כי משעמם, ומזמן לא היה. ושאלונים זה משעמפן כבר. אז קדימה, 100 דברים עליכם,ואפשר גם מקרים שקרו לכם וכו'.. :) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 38. 39. 40. 41. 42. 43. 44. 45. 46. 47. 48. 49. 50. 51. 52. 53. 54. 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. 94. 95. 96. 97. 98. 99. 100. [כן,אשכרהמיספרתי.משעמם.;[ .]

וואי איזה חוסר חיים! ../images/Emo163.gif

1.אני נועה 2.אני בת 16.5 החודש. עוד.. 12 יום! 3.אני קיבוצניקית 4.אני לא גרה עם ההורים
5.יש לי נזם, עגיל בגבה, הרחבות של 6, אינדסטריאל וקעקוע. 6. יש לי כלבה 7.אני חראית במתמטיקה 8.אני אוהבת לרכל 9.אני אוהבת בצפר 10.אני אוהבת לשבת עם מישהו מהכיתה שלי ולשמוע מה יש לו לומר על כל העולם, בעיקר בגלל שתמיד יש לו מידע. 11.אני מנהלת פורום גרין גיי כבר שנה. 12.נקעתי את הקרסול בתחילת השנה ובגלל זה לא יצאתי לגדנע. 13.לצערי, שמעתי שכמה בנים מהשכבה נראו ממש טוב במדים.
14.אנשים חושבים שאני שרמוטה, אבל אני לא. 15.ממש לא. 16.אני אוהבת לשמוע הכל, חוץ מדיכאון 17.מאז שהייתי קטנה יש לי הרגל להירדם בקונצרטים של מוזיקה קלאסית. 18.אני אוהבת תיאטרון, ורוצה להיות שחקנית כשאהיה גדולה. 19.בא לי לעזוב את הארץ, ולגור בבריטניה. 20.אני מהאנשים ההיפרים האלה שנראים הכי שמחים בעולם תמיד. 21.למרות שבד"כ אני נוטה לכיוון ההפוך, אבל לא הרבה מכירים את הצד הזה. 22.אני פרנואידית בטירוף. 23.יש לי הפרעות קשב וריכוז. 24.יש לי איזה 4 מדבקות שונות בבחינות בגרות (התעלמות משגיאות כתיב, בוחן נטראלי, תוספת זמן, ועוד משו ששכחתי) 25.המקצועות שאני אוהבת (במפתיע, כי זה רבי מלל) זה היסטוריה, ספרות וציור. 26.אני אוהבת להקשיב 27.ולנסות לעזור. 28.אני צמחונית כבר שנתיים 29.ולא אוכלת ביצים שנה בערך 30.אני לומדת אנגלית ברמת 5 יח' והממוצע שלי זה 90+ 31.אני לומדת מתמטיקה ברמת 3 יח' והממוצע שלי זה 81 (
חרא) 32.הדמיון שלי מפותח 33.רוב היום אני מרגישה לבד, למרות שאני לא 34.הייתי אצל פסיכולוגים מכיתה ד' עד אמצע י'. 35.אני בנוע"ל 36.וממש מתגעגעת כרגע לחברים שלי משם 37.אין לי מה לומר יותר על עצמי. מצב רוח מעפן.

P i x i e s

New member
אבל אף אחד לא קורא ../images/Emo7.gif

1. קוראים לי יובל
2. בת 17 בקרוב... 25.3. יאללה שיגיע כבר! 3. אני מתה להיות בת 17. קודם כל כי זה קרוב ל18 (
) ודבר שני כי אז אני אוכל סוף סוף להוציא רישיוןןןן 4. עשיתי תאוריה ב12.12, עברתי
5. התחלתי ללמוד נהיגה ביום שני שעבר שעבר והיום היה לי שיעור נהיגה 6. 6. למורה קוראים סמי והוא ממש נחמד! 7. בהתחלה הייתי שיא הלחוצה מנהיגה וזה... אני ממש לא רוצה להיכשל בטסט הראשון! 8. בכלל יש לי בעיה עם הפסדים אבל נדבר על זה אח"כ 9. קיצר זה נהיה יותר טוב עם הזמן, אני מיישמת ולומדת 10. בכל מקרה, לגבי ההפסדים 11. אני ממש ממש גרועה בלהתמודד עם הפסד, אני כביכול מפסידה בכבוד כשבתכל'ס זה מבאס אותי רצח 12. וזה מה שהפך אותי לפרפקציוניסטית מטורפת 13. אני משתדלת להעלים את זה אבל מי שמכיר אותי יודע את זה עליי כבר בלי שאני אחצין את זה 14. אני שואפת להכי טוב, או לפחות להכי טוב שאני מסוגלת 15. בגלל זה שנה שעברה בתחילת שנה כשהייתי בשוק של "אשכרה צריך להתכונן למבחן" ממש בכיתי על כל מבחן שלא סיפק את רצוני (שהוא כמובן לציונים מעל 90...) 16. מתמטיקה הכי הורג אותי. אני 5 יח"ל ובבחינות אני משתגעת מלחץ. 17. יש לי מורה פרטית. 18. התחלתי לקחת שיעורים אצלה שנה שעברה אחרי המבחן השני וחלה השתפרות והגישו אותי על 91 ב005 אבל הלחץ המטורף והשאלה המכשילה באלגברה גרמה לי להגיע ל85 סופי 19. ואף אחד לא ממליץ לי לשפר אז זה הסופי שלי.
מאד לא מרוצה... 20. באנגלית אני בדוברים. 21. היה אמור להיות לי סידור שאני אסיים הכל בי' אבל הזונות האלה בסוף לא הסכימו ובעע סתם הכנתי את עצמי לשווא 22. טוב לא בדיוק אני את עצמי, יש לי מורה פרטית מכיתה ב' P: 23. ואני אסביר. 24. היה חוג אנגלית בבצפר ושיבצו אותי לקבוצה של המתקדמים וזה היה עם המורה הזאת 25. בסוף עברנו מגבעתיים ליהוד והיא התחילה לעשות שיעורים פרטיים כהעשרה לאח שלי אז רציתי גם 26. ומאז אני לא מסוגלת להיפרד ממנה! בשנה האחרונה קיצצתי אבל אני מתה עליה 27. עד הדוברי אנגלית בתיכון הייתי ממש ממש מתוסכלת בכיתות הרגילות. לא היה לי מה לעשות עם עצמי אז היא הביאה לי דברים לעשות
28. עד שנגמר החומר ההעשרתי אז פשוט עברנו להכנה לבגרות- טכניקות כתיבה ועשיתי חוברות של EFG וכו' 29. אני מתה על שפות 30. ספרדית למדתי מהבית ומהטלוויזיה קצת 31. ערבית הגברתי אבל זה מתנגש לי עם קולנוע והעדפתי קולנוע כי זה יותר קרוב למה שאני רוצה לעשות בחיים 32. אגב קולנוע. מתהההה על המקצוע הזה 33. זה ממש מעניין וממש כיפי. שנה שעברה לא היה לנו מעשי בכלל, רק על אמצעים קולנועיים והייתה בגרות שקיבלתי 100 סופי :] 34. יש לציין שגם במגן עצמו, בעבודת גמר ובציון ההגשה... הכל 100
35. ומסתבר שהבצפר שלנו מדורג בין הגבוהים בציוני בגרות בקולנוע ברחבי הארץ 36. ושלא תחשבו, המקצוע לא קל לכולם... יש כל מיני פרטים, סוגי שוטים ומשמעויות, תאורה וכאלה... זה מסתבך 37. השנה אנחנו לומדים תולדות הקולנוע (
) ומעשי 38. במהלך השביתה היו לנו סדנאות בימוי, הפקה וכו'.. בסדנת ליהוק פגשנו את המלהקת של דני הוליווד למי שמעוניינת P: 39. בסדנאות גם הכרתי מישהו מי"ב והיה לנו קטע אבל זה נגמר כי הבנתי שאני רק אפגע בו 40. ולמה, אתם שואלים? 41. כי אני תקועה בעבר. זה למה. 42. אני והאקס (תום) היינו ביחד בערך חצי שנה, נפרדנו ומאז אני לא ממש מתגברת על זה. קשה לי עם זה בטירוף, בעיקר כי אני לא באשליה שנחזור וזה עושה לי רע שאני מבינה כבר שלא יקרה כלום יותר 43. למרות שיש לי חברה ממש חכמה שיודעת את כל הפרטים הקטנים ומתעקשת שהוא אוהב אותי והוא סתם מתוסבך 44. זה נכון במובן כלשהו אבל הוא לא מאוהב\: 45. בקיצור הוא האח הגדול של חברה שלי, הכרנו דרך מקושרים והיה קשר ממש משמעותי גם מבחינתי וגם מבחינתו והוא הפך להיות אחד האנשים החשובים לי 46. ולמרות הכל רבנו המון.. אני מניחה שזה מה שהרס. 47. אני פשוט בנאדם שלא שומר את התסכולים בבטן. 48. אנחנו עדיין בקשר היום, נפגשים כל שבוע 49. שבת שעברה (לא זאת שהייתה אתמול) ממש התעצבנתי מחוסר היחס שלו פתאום אז פשוט אמרתי לו את כל הדברים שלא העזתי להגיד לו. 50. כנראה שזה עבד כי יום שני הוא התנצל ואחרי שביום חמישי שלחתי לו הודעה (שגם הגיעה לו...) הוא עוד יותר כעס ונכנס להיסטריה (
) ואתמול הבהרנו הכל ואחרי כמה זמן הוא התקשר ויצאנו לסיבוב. אוח

P i x i e s

New member
חלק ב'

51. אגב קראשים, יש לי אובססיה מטורפתתתת למורה שלי לקולנוע. כזה חתייייך יואו. 52. אבל היו קטעים שהוצאתי את עצמי טיפשה (דווקא במקומות שהייתי אמורה לצאת חכמה) 53. אבללל אני יודעת שהוא לא חושב שאני טיפשה:] 54. אני ממש מצחיקה אותו 55.בכל אופן, קולנוע ותקשורת זה הכיוון שלי בחיים. 56. זה התחיל בזה שעבדתי במעריב לנוער, אח"כ תקופה ריקה ואז, לפני שנה, התחלתי לשדר ברשת א'. 57. אחת ההזדמנויות המדהימות!! כבר שנה אני משדרת שם וזה כזה כיף ומספק 58. למרות שתמיד יוצא שאני ממש לא אחראית ומארגנת את כל התוכנית בכמה ימים שלפני התוכנית אבל עדיין אני משקיעה יחסית ויוצאות תוכניות מצויינות. 59. מי שתכל'ס קורא את זה- מחר בין 15:00-16:00 אני משדרת. 97.2 במרכז 98.4 אזור ירושלים:] 60. שנה שעברה ההורים הפתיעו בנסיעה לניו יורק, היה כיףףףףףף 61. חודש אחרי זה חברה שלי עזבה לארגנטינה, היה ממש עצוב 62. וחודש אחרי זה הכרתי את תום. 63. יש לי עוד חברה טובה שבתחילת כיתה ח' עברה לקנדה. היא באה בקיץ שבין כיתה ט'-י' אבל כולם פשוט היו עליה אז היה נורא קשה. 64. אז החלטתי בסוף י' לחסוך בקיץ ולטוס אליה. 65. עבדתי בקייטנה (סיוט) ואז פתאום ראיתי מודעה באינטרנט שמחפשים בני נוער לעבוד בICQ. באתי למיונים, היו שם פול אנשים אבל התקבלתי. 66. כמובן שזה היה תנאים נוחים בהרבה, היה מגניב לחלוטיייייייין. 67. בקיץ הייתי גם בניצנים (שזה היה ממש ממש מצויין) ואחרי זה נסעתי לאילת עם חברות שגם זה היה חוויה 68. מה גם שאז הכרתי את אחד הידידים הכי טובים שלי היום - החבר הכי טוב של תום. 69. אני זוכרת שכשאני ותום נפרדנו אחרי איזה שעה התקשרתי אליו ובכיתי לו בעיקר על האם אני והוא נמשיך להיות בקשר כתוצאה מהפרידה. יעני היה לי עצוב לחשוב שאולי זה יגרום לנתק בינינו כי בסה"כ הוא החבר הכי טוב שלו... 70. אבל זה לא שינה כלום
71. הוא אח גדול של מישהו מהכיתה שלי וגם עם האח הקטן התחברתי ממש לאחרונה. 72. בכלל יחסית יש לי הרבה חברים מכל מיני מקומות. 73. אני מכירה הרבה אנשים וזוכרת שמות. 74. ביום שישי לפני שבועיים היינו כמה אנשים אצל חברה, היה ממש משעמם, אז בהחלטה ספונטנית פרשנו ארבעה אנשים לת"א. 75. וככה התחלתי לצאת לפאבים. 76. הפאב הקבוע הוא epiphany, כי זה הפאב הראשון שנכנסנו אליו והסלקטור ממש ידידותי כזה. 77. כשראינו אותו ידעתי שכדאי לפלרטט איתו וליצור קשר. 78. וזה באמת עבד לטובתי. שישי שהיה עכשיו הוא הזמין אותנו לדרינק P: 79. שישי הזה גם טעמתי קוקטיילים ויואווו היה כזה מגעיל. מוחיטו ואמרטו רוסי. 80. היה 1+1 אז חשבנו ששניהם בעצם יכולים להחשב כ1+1. מסתבר שלא. פאקינג 72 ש"ח על שני קוקטיילים שלא אהבנו!!! 81. אז פשוט לקחנו עוד אחד מכל אחד. חינם, נו. אז שמנו שלושה קשים בכל אחד, הצמדנו מים ושתינו ביחד... חחח 82. גיליתי שיטה די טובה להיכנס לפאבים... אם הסלקטור חמוד כזה אז להגיד לו שהיינו בסילבסטר ואיך הוא לא מזהה אותנו
83. זה גרם לי להבטיח לבוא גם שבוע הבא... חחח 84. בקיצור זה ממש כיף. אבל סוג של נתפסתי אז אני לא בטוחה מתי אני אלך שוב. 85. יש לי בעיה עם פלירטוט.. אני לא ממש טובה בזה 86. מעניין אם הייתי פחות ביישנית מה היה יוצא מזה. 87. אני אוהבת ממש מוזיקה 88. אני מנגנת גיטרה שנתיים וחצי (גם תווים גם טאבים..) 89. חוץ מזה אני לא יכולה בלי מוזיקה. חייבת לשמוע מוזיקה ברקע. 90. אני שומעת כל מיני סוגים ופתוחה מאד לסגנונות 91. אני אוהבת גם דברים כבדים כמו גראנג' וכאלה אבל פשוט שלא יצעקו לי באוזן. הכי שונאת את זה 92. יש להקה בארץ שעושה מחוות לביטלס שנקראת "מג'יקל מיסטרי טור".. ההופעות שלהם פשוט מצויינות! 93. שבוע הבא יש להם הופעה בבארבי ת"א אבל יום למחרת יש לאבא, לתום ולחברה יומולדת אז בטוח החברה תעשה משהו או בקיצור משהו יתנגש
94. מה עוד? יאללה נסיים 100 אם אני כבר כאן 95. אני אוהבת לדעת ולחקור 96. אני אוהבת אופנה, אמנות ותרבות 97. אני רוצה להתקבל לגל"צ 98. אני מקווה שזה יקרה כי אם לא אני אמות 99. באמת אמות יעני. 100. כבר אמרתי שאני פרפקציוניסטית?

KeReN 0R

New member
קראתי את הכל../images/Emo70.gif עכשיו תשלמי לי../images/Emo8.gif

חח סתם...היה מעניין (וחופר) אבל מעניין
גם אני כותבת

noyy

New member
אני בטוחה שאני לא אחדש כמעט כלום

1. טוב אז אני נוי (או נויה לרוב האנשים שאני מכירה), בת 17 2. אני דיי גדולה יחסית לשכבה כי נשארתי שנתיים בגן :$ 3. מלא אנשים שרואים אותי בפעם הראשונה חושבים שאני רוסיה 4. אני מבינה ממש ממש טיפה רוסית (אבל עדיין! פעם ישבתי בתחנה מרכזית ושמעתי אחת שואלת מתי האוטובוס הבא ועניתי לה
) 5. יש לי חבר כבר מלא זמן :$ 6. הוא החבר השני שלי, כשהראשון היה לשבועיים בכיתה ז'
7. אז כן, אין לי הכי נסיון עם בנים... 8. הנשיקה הראשונה שלי הייתה יחסית נורא מוקדמת, גיל 13 וחבל.. 9. וזה גם לא היה מרצון ד"א 10. יש לי בלוג כבר 4 שנים ואני לא מתכוונת להפסיק לכתוב בו אף פעם. זה מזכיר לי שאני צריכה לעדכן אותו 11. אני ממש אוהבת ביולוגיה ולשון ז"ל 12. ושונאת מאוד מאוד ערבית 13. כשהייתי קטנה הייתי הולכת לכל מיני חוגים של מתמטיקה ומשפטים אחרי ביס
14. הייתי גם בנוער שוחר מדע.. כזאת ילדת כאפות 15. תמיד רציתי משקפיים, זה כזה יפה
אבל אני לא מוכנה לדפוק את הבריאות שלי בשביל זה 16. ועגיל בגבה, אבל כבר ירדתי מזה 17. יש לי מחלה לאיפור וקרמים וכאלה. את כל החסכונות שלי אני מוציאה על זה או על מסעדות 18. הלוואי ואיזה עיתון יקבל אותי להיות מבקרת מסעדות
אוכל חינם 19. אני טיפוס של בשר. לא כמו הבנות שהולכות ומזמינות סלט 20. אוי עשיתם לי חשק לאנטריקוט
21. אני נורא אוהבת את מקדונלד'ס.. אוכל תוך 10 דקות, זול, דיי טעים לדעתי. מה שגם זה נורא מזכיר לי את הילדות ומאז שהייתי קטנה אני קבועה שם 22. רציתי לעבוד שם, שוב, אוכל חינם! אבל הזונות לא החזירו לי טלפון :$ 23. החלום שלי זה להיות מנתחת
24. אבל יש לי עוד דרך ארוכה עד לשם, אולי אתחרט... 25. כרגע אני לומדת רפואה בימי שישי בקטנה 26. החדר שלי צהוב-בורדו כזה וזה נשמע דיי מזעזע, אבל אני אוהבת אותו 27. מאז שהייתי קטנה ניסיתי להעלים את הנמשים שלי 28. אני מאוד מאוד בהירה ואני גם לא יכולה להשתזף בגלל שיצמחו לי עוד יותר נמשים
(מעבר לזה שזה מסרטן) 29. אני חולהההה על סוכריות גומי 30. כשאני מדברת עם אנשים קורים הרבה מקרים שהם מבינים אותי לא נכון.. 31. כאילו, לפעמים אני קצת ידידותית מדיי, וכמה ידידים שלי חשבו שאני מתחילה איתם :$ 32. אני יורדת על אחרים הרבה, אבל אל תקחו קשה. אין לי בעיה כשיורדים עליי, כל עוד זה בטעם טוב 33. יש לי בעיה רצינית בקשר למשקל שלי 34. בתפוז אני משהו כמו 6 שנים, בכל מיני כינויים 35. אני שונאת את הקיץ 36. מתה על חורף, למרות שזה עושה לי יובש היסטרי בידיים 37. מתקלחת במים קרים, גם בחורף.. 38. אף פעם לא חולה בחורף
רק בקיץ. השנה זה יוצא דופן כי חברה הדביקה אותי במשהו :$ 39. יש לי בי"ס מוגבל 40. אני לא נוטה לשמור כ"כ טוב על קשרים.. 41. עצלנית רצח. מה שאפשר לעשות מחר, אני לא אעשה היום 42. אני אוהבת חיות, כל חיה. גם תיקנים מגעילים כאלה, אני לא הורגת אותם אלא מוציאה בעדינות מהבית 43. אני דיי שומרת טינה. אבל בכללי אני סולחת לאנשים, רק זוכרת להם דברים (לא מהטיפוסים המעצבנים שמזכירים בכל ריב את העבר) 44. אני אוהבת את טבריה כ"כ 45. נראית דיי טיפשה האמת.. אבל אולי זה יעבור לי מתישהו 46. אוהבת עקבים, לא הולכת עליהם הרבה אבל כי ביחד עם הפאקצה שאני זה נראה מאוד פרחי עליי 47. טלפון שמצלצל ממששששש מעצבן אותי 48. דיי רגישה לריח של סיגריות ומריחה את זה מכמה מטרים 49. שונאת ריח של דלק 50. אבל ריח של אש.. או לורד.. אררררר

noyy

New member
המשך

51. פעם אחת בחיים שלי לעסתי מסטיק מנטה, כשהייתי בת 7 בערך וישר זרקתי אותו. הטעם המגעיל הזה צרוב אצלי במוח ומאז אני לא מתקרבת לזה 52. גם קולה אני לא הכי מספמטת 53. בא לי החלקה!!!1 54. לאחרונה גיליתי שמתרומות זרע אפשר לעשות הכנסה צדדית של 52 אלף שקל בשנה. סתם שלפחות תחכימו ממה שאתם קוראים 55. אני לא יודעת לבשל 56. גם לא לנקות 57. ומה זה בא לי בכל זאת להתחתן עוד איזה 5 שנים ככה! 58. אני ממש אוהבת בנים שנראים כמו בנים, רחבים כאלה וגדולים 59. ואם הוא מצחיק.. אז זה שם אותו ביתרון בולט 60. ולא צריך הרבה כדי להצחיק אותי 61. האמת, צריך הרבה כשרון כדי לא להצחיק אותי 62. אני לא לוקחת קשה הפסדים 63. מה שכן, אני נוטה לקחת קשה יותר ציונים. לא כי זה ממש מעניין אותי כל החרא של בי"ס, אלא כי אני יודעת שלרפואה צריכים ציונים מפוצצים 64. בגלל זה אני בפחד תמידי לגבי תעודת הבגרות שלי. כל המקצועות צריכים להיות מעל 90 בסופי 65. אני נורא נורא אוהבת פיזיקה אבל בגלל כל מיני אילוצים לא הגברתי 66. כרגע אני בכימיה-ביולוגיה. כימיה זה פאנן, לא עושים כלום ומקבלים את הציון הגבוה, רק שהחומר משעמם. ביולוגיה זה אותו הדבר רק עם חומר מעניין. 67. אני ממש אוהבת את עזריאלי ובכללי את ת"א 68. ואת המסעדות בת"א. רמה אחרת
69. לא נראה לי שאי פעם אעזוב את הארץ 70. בכל השיעורים אני מקשיבה, גם כשהחומר משעמם. בד"כ המורה יוצרת איתי קשר עין לאורך כל השיעור אז לא נעים לי 71. אין לי טעם בבגדים, מודעת לזה 72. גם לא בגברים, גם לזה אני מודעת 73. אני טיפוס דיי חברותי ואני משתגעת אם אני נמצאת לבד ליותר מדיי זמן 74. פעם הייתי צמחונית לשנה בערך. נשברתי, בשר זה טעם החיים 75. אני חולה על ילדים קטנים!!
76. לרוב אני ממש לא פוטוגנית 77. כבר שנה בערך שאני מנסה לעבות את הגבות שלי ו.. נאדה 78. כשהייתי בכיתה א' שמו לב שאני מתפתחת מהר מדיי. הייתי הכי גבוה מכל הכיתה וכבר התחילו לי כל מיני סימני התבגרות :$ עשו לי אז מלא בדיקות 79. אבל עובדה שיצאתי נורמלית בסוף 80. למרות שמאז כיתה ו' אני באותו הגובה (1.65) וכנראה שלא אגבה יותר
81. אני ממש מתעצלת ללמוד לתיאוריה. 82. אחרי הבגרויות... 83. בדיוק בשבוע של הבגרויות תוקעים לי כל מיני שיעורים במכללה וכוס אמק 84. לפעמים אני ממש מצטערת שנכנסתי לזה. מה אני קשורה לתכנות בכלל 85. אני ממש שונאת את השיער שלי. הייתי אוספת, אבל אסוף לא מתאים לי, אז הוא נשאר פזור. והוא מכוער 86. יש לי כמעט את כל ההרחבות לסימס (הראשון, לא השני) שקניתי בכספים של ימי הולדת.. קרוב ל1000 שקל בזבזתי על המשחקי המכוער הזה 87. יש לי בושם אחד, דיי נדוש למען האמת ודיי ישן, שהוא הקנזו היפה שלי
רק גשאני שמה אותו נותנים לי מחמאות. 88. אני דיי מסודרת למען האמת, אבל לא פריקית של נקיון 89. הכתב שלי זה.. אלוהים ישמור. היום ילד בא להעתיק והוא לא הבין כלום אז פשוט הקראתי לו 90. גם המורות.. על המבחנים עושים לי הרבה סימני שאלה ליד כל מילה שניה שלא הבינו 91. הרכזת שכבה מתה עליי, היא ממליצה עליי על מלא פרוייקטים ודוחפת אותי לכל מיני קורסים מפוצצים (המכללה והאונ' זה בזכותה), כדי שלדבריה אני "אצליח בחיים". כפרה עליה 92. אבא שלי למד באותו הבי"ס שאני לומדת בו
והוא בן 50 93. בכללי אבא בחור טוב. דיי ישר, אף פעם לא משקר. רק עצבני מעט. סומך עליי לרוב 94. לעומתו, בשביל אמא אני תמיד אשאר ילדה קטנה 95. אני ממש מתפדחת מהגוף שלי בים/בריכה/מקלחות משותפות.. לא יודעת מה אעשה בצבא 96. מה עוד.. הא כן, בכל בגרות יש לי הרגל של להמר. אבל אני מהמרת מושכל, באמת. לא יצא מצב שאני אדפוק את עצמי בכוונה 97. גם בלשון וגם בהיסטוריה א' יש לי 95 סופי (והימרתי, בעיקר בהיסטוריה). פשוט הרמה של הבגרויות קצת נמוכה מדיי, יש הרבה בחירה, ממש יותר מדיי, אז זה פשוט מתבקש. מי אני שאגיד לא להקלות 98. בכיתה שלי יש דיי אוירה של ציונים, שכל מהות החיים זה כמה קיבלת במתמטיקה או אם אתה 4 יחידות או 5. מדכא קצת ללמוד בכיתה הזאת האמת 99. בלי קשר, נזכרתי עכשיו שמכיתה ב' לא לבשתי שמלה (וחצאית בכלל לא). היום ראיתי בקניון שמלה מהממת ואני הולכת לעשות מהפך 100. הא! בגליון הקודם של מעריב לנוער קידמו את הבלוג (אחרי 4 שנים שהמדור המזדיין הזה קיים, וכבר נגמרו להם כל הבלוגים). אני עוד אגיע איתו גם לטלוויזיה

© h i l a ©

New member
אגב

אם את רוצה משקפיים ויש לך ראיה טובה את יכולה לקנות משקפים שרואים דרכם רגיל (אני מתכוונת למשקפי ראיה). מוכרת אחת אמרה לי שהמון עושים ככה

noyy

New member
אני יודעת שהרבה עושים את זה

אבל אם תחשבי על זה, זה קצת דבילי
נכון שזה יפה, אבל אם מישהו לא באמת צריך משקפיים אז למה.. זה לא כמו טבעת או שרשרת ששמים סתם כשמתחשק

Snow fairy

New member
השתדלתי לכתוב דברים שאתם לא יודעים../images/Emo3.gif

1. אני מאיה 2. החלום הכל גדול שלי זה לטייל בעולם 3. אבל איכשהו זה תמיד נדפק לי [לא התקבלתי לUWC, לא התקבלתי למשלחת לארה"ב-פולין-ישראל, פולין בבי"ס כנראה מתבטל, הייתי אמורה לנסוע עם אמא לרומא והיא ביטלה ואין לי כסף לוואקן] 3. שנה שעברה ניסיתי להתקבל לUWC 4. כל התקופה שבים הרגע שהתחלתי לארגן את הטפסים ועד לרגע שקיבלתי את התשובה שלא התקבלתי היתה מדהימה ומלאת תקוות והפי הפי ג'וי ג'וי 5. כשקיבלתי את המכתב התחילו חודשיים-שלושה של הדיכאון הכי גדול של החיים שלי. הייתי בוכה כל היום בבי"ס, בוכה כל היום בבית ובוכה כל הלילה במיטה. פשוט בוכה 24/7 6. היו לי 3 חברים [+טלום שהוא משהו לא מוגדר] 7. לכולם היה שיער ארוך כשהייתי איתם 8. אמא שלי חשבה שאני לסבית, היא שאלה אותי כמה פעמים ברצינות אם יש לי נטיות 9. פעם הידיד הכי טוב שלי רצה אותי ודחיתי אותו כי הייתי מאוהבת בחבר הכי טוב שלו 10. הייתי מאוהבת בו המון המון זמן גם אחרי זה 11. עכשיו עבר לי 12. אבל אני עדיין חושבת שהוא הכי חתיך בבי"ס בערך
13. לפני 4 שעות בערך גיליתי שאני לא זכאית לאזרחות גרמנית. היה פה הרבה בכי 14. אני ילדה די בכיינית בכללי 15. וזה ממש מעצבן כי אני לא שולטת בזה והיתה לי תקופה שדווקא הייתי בסדר 16. נניח היום קיבלתי 81 בהיסטוריה ופשוט התחילו לרדת לי דמעות 17. אני טיפוס ממששששש הומני 18. אני תופרת, מנגת [גיטרה, פסנתר ועכשיו גם כינור], מציירת, ומפסלת לעתים די רחוקות [אמא מורה לקרמיקה] 19. אני רבה יחסית הרבה עם אמא 20. זה כי אני לא מפחדת לעצבן אותה 21. פעם אבל היה יותר גרוע, בגיל 14-15 היינו רבות פעמיים ביום צעקות בלאגנים 22. אני נורא נורא אובססיבית למשקל שלי. אם אני רואה שעליתי קילו אפילו אני יכולה להתחיל להכנס להיסטריה ולבכות בטירוף 23. אני מכורה לשוקולד, ובגלל זה נורא קשה לי בימים האחרונים. החלטתי שאני לא אוכלת יותר ממתקים ואוכל מסוכר ובינתיים זה הולך די טוב:] 24. יש לי תקופות של תה. פעם יכלתי לשתות -רק- צ'אי עם חלב, אח"כ -רק- תה פסיפלורה מנגו ועכשיו אני בתקופת ארל גריי 25. אני מסתדרת עם אבא שלי די טוב, הוא חמוד ובדר"כ מבין אותי ועומד בצד שלי בריבים 26. אני מכורה לפייסבוק. ולאיביי. ולתפוז. 27. אני בתפוז מאז כיתה ו'! התחלתי בפורומים פיות שדונים וכל השאר, סרטים מצוירים ודיסני, פארקים ורכבות הרים ובנותP: 28. בגיל 14 הורידו לי נקודת חן בין הירך למותן בצד [איפה שהפס של התחתונים] ונשארה צלקת ממש מכוערת 29. אגב, עשיתי להם בלאגנים שם כי הם אמרו לי להתפשט ואני כמובן התחלתי לבכות [מה, היה רופא זכר!] 30. בסוף נתנו לי להשאר עם תחתונים:] 31. הייתי במכבי כיתה ג',ה',ח',ט',י' 32. רוב הזמן היה מושלם 33. בכיתה ט' היו כמה משברים 34. כיתה י' עזבתי את סניף מכבים ונשארתי רק בסניף מודיעין 35. י"א פרשתי ממכבי 36. אבל הקורס מדריכים שהיה בסוף כיתה ח' היה אחת החוויות המגניבות. היה פשוט... כיף 37. יש לי אוסף תליונים, בערך 40-50 תליונים 38. אני ממש אוהבת תכשיטים 39. יש לי כבר בערך שנה וחצי על הצוואר את השרשרת השחורה הזאת הנמתחת עם העיגולים שלכולם היה בכיתה ד' בערך 40. הייתי עד היום בצרפת פעמיים, תורכיה פעמיים, ארה"ב, צרפת, הולנד, אנגליה ועברתי בבלגיה 41. אני ממש רוצה ללמוד באוני' באיזה עיר אירופאית [הלסינקי/ברלין/קופנהגן/סטוקהולם/לונדון/דאבלין/אוסלו/אמסטרדם/פריז...] 42. אני רוצה ללמוד או קולנוע או משחק או עיצוב אופנה או מוזיקה 43. רוב האנשים שרואים אותי בטוחים שאני ג'ינג'ית טבעית 44. אפילו כאלה שהכירו אותי לפני שצבעתי:| 45. שיפצו לי את החדר כשהייתי בקורס מדריכים בכיתה ח' לפני היומולדת 46. לפני זה שנאתי את החדר שלי 47. אחרי השיפוץ הוא היה חדר נסיכות כזה סגול ויפה 48. עכשיו כל הקירות מלאים בגיטרות/פוסטרים/ציורים ויש עוד המוןהמון דברים שהוספתי, ועכשיו החדר הזה הוא הכי יפה והכי אני בעולם וזה פשוט המקום שאני הכי אוהבת בעולם 49. חסרים לו רק מחשב ושירותים ומקלחת כדי להיות 100% מושלם 50. אני ממש מתעניינת בתרבות סקנדינביה

למעלה