אני בטוחה שאני לא אחדש כמעט כלום
1. טוב אז אני נוי (או נויה לרוב האנשים שאני מכירה), בת 17 2. אני דיי גדולה יחסית לשכבה כי נשארתי שנתיים בגן :$ 3. מלא אנשים שרואים אותי בפעם הראשונה חושבים שאני רוסיה 4. אני מבינה ממש ממש טיפה רוסית (אבל עדיין! פעם ישבתי בתחנה מרכזית ושמעתי אחת שואלת מתי האוטובוס הבא ועניתי לה
) 5. יש לי חבר כבר מלא זמן :$ 6. הוא החבר השני שלי, כשהראשון היה לשבועיים בכיתה ז'
7. אז כן, אין לי הכי נסיון עם בנים... 8. הנשיקה הראשונה שלי הייתה יחסית נורא מוקדמת, גיל 13 וחבל.. 9. וזה גם לא היה מרצון ד"א 10. יש לי בלוג כבר 4 שנים ואני לא מתכוונת להפסיק לכתוב בו אף פעם. זה מזכיר לי שאני צריכה לעדכן אותו 11. אני ממש אוהבת ביולוגיה ולשון ז"ל 12. ושונאת מאוד מאוד ערבית 13. כשהייתי קטנה הייתי הולכת לכל מיני חוגים של מתמטיקה ומשפטים אחרי ביס
14. הייתי גם בנוער שוחר מדע.. כזאת ילדת כאפות 15. תמיד רציתי משקפיים, זה כזה יפה
אבל אני לא מוכנה לדפוק את הבריאות שלי בשביל זה 16. ועגיל בגבה, אבל כבר ירדתי מזה 17. יש לי מחלה לאיפור וקרמים וכאלה. את כל החסכונות שלי אני מוציאה על זה או על מסעדות 18. הלוואי ואיזה עיתון יקבל אותי להיות מבקרת מסעדות
אוכל חינם 19. אני טיפוס של בשר. לא כמו הבנות שהולכות ומזמינות סלט 20. אוי עשיתם לי חשק לאנטריקוט
21. אני נורא אוהבת את מקדונלד'ס.. אוכל תוך 10 דקות, זול, דיי טעים לדעתי. מה שגם זה נורא מזכיר לי את הילדות ומאז שהייתי קטנה אני קבועה שם 22. רציתי לעבוד שם, שוב, אוכל חינם! אבל הזונות לא החזירו לי טלפון :$ 23. החלום שלי זה להיות מנתחת
24. אבל יש לי עוד דרך ארוכה עד לשם, אולי אתחרט... 25. כרגע אני לומדת רפואה בימי שישי בקטנה 26. החדר שלי צהוב-בורדו כזה וזה נשמע דיי מזעזע, אבל אני אוהבת אותו 27. מאז שהייתי קטנה ניסיתי להעלים את הנמשים שלי 28. אני מאוד מאוד בהירה ואני גם לא יכולה להשתזף בגלל שיצמחו לי עוד יותר נמשים
(מעבר לזה שזה מסרטן) 29. אני חולהההה על סוכריות גומי 30. כשאני מדברת עם אנשים קורים הרבה מקרים שהם מבינים אותי לא נכון.. 31. כאילו, לפעמים אני קצת ידידותית מדיי, וכמה ידידים שלי חשבו שאני מתחילה איתם :$ 32. אני יורדת על אחרים הרבה, אבל אל תקחו קשה. אין לי בעיה כשיורדים עליי, כל עוד זה בטעם טוב 33. יש לי בעיה רצינית בקשר למשקל שלי 34. בתפוז אני משהו כמו 6 שנים, בכל מיני כינויים 35. אני שונאת את הקיץ 36. מתה על חורף, למרות שזה עושה לי יובש היסטרי בידיים 37. מתקלחת במים קרים, גם בחורף.. 38. אף פעם לא חולה בחורף
רק בקיץ. השנה זה יוצא דופן כי חברה הדביקה אותי במשהו :$ 39. יש לי בי"ס מוגבל 40. אני לא נוטה לשמור כ"כ טוב על קשרים.. 41. עצלנית רצח. מה שאפשר לעשות מחר, אני לא אעשה היום 42. אני אוהבת חיות, כל חיה. גם תיקנים מגעילים כאלה, אני לא הורגת אותם אלא מוציאה בעדינות מהבית 43. אני דיי שומרת טינה. אבל בכללי אני סולחת לאנשים, רק זוכרת להם דברים (לא מהטיפוסים המעצבנים שמזכירים בכל ריב את העבר) 44. אני אוהבת את טבריה כ"כ 45. נראית דיי טיפשה האמת.. אבל אולי זה יעבור לי מתישהו 46. אוהבת עקבים, לא הולכת עליהם הרבה אבל כי ביחד עם הפאקצה שאני זה נראה מאוד פרחי עליי 47. טלפון שמצלצל ממששששש מעצבן אותי 48. דיי רגישה לריח של סיגריות ומריחה את זה מכמה מטרים 49. שונאת ריח של דלק 50. אבל ריח של אש.. או לורד.. אררררר