InvisibleTouch
New member
תגובה בונה. או משהו בסגנוןP:
הוספתי לך כאן קובץ תיקונים והצעות
, את ממש לא חייבת לעשות לפי זה. זו הצעה שלי, והיא נראית לי הגיונית. אם זה לא מה שהתכוונת או משהו אז סליחה^^. אוקיי,
צל ואור. הצל מסומן באיזורים שחורים, והאור באיזורים כתומים. איזורים שבדר"כ יש עליהם אור
הציצימP:, הכפלים בחצאית והקפלים בחולצה, וכל המקומות ה"מבריקים" [אמצע השרשרת, ה"קדימה" של הנעל]... איזורים חשוכים
מתחת לציצימP:, בין הכפלים והקפלים, וכל המקומות החשוכים [למשל שהצוואר עושה צל על השיער וכאלה]. מקווה שהבנת בציור^^.
קווי מתאר. מסומנים באדום. החצאית אמורה להסתיים בצורה עגולה, לכן סימנתי שם בערך איך לסיים אותה [לדעתיP:], את הציצים בדר"כ מסמנים לא כמו w אלא פשוט בקו ישר. זה יותר הגיוני.
הערה- מאחורי החצאית בדר"כ רואים את ה"מאחורה" שלה, בגלל זה סימנתי בוורוד עוד בד. חוץ מזה, הצללת את השיער מהבפנים החוצה וזה לא הגיוני, לכן הצללתי לך אותו מחדש לפי שלבים [דבר כזה נקרא "מדריך" או "טיוטוריאל"^^], יש המון המון שיטות להצללת שיער, הראיתי לך פה אחת מאוד פשוטה להתחלה, את מוזמנת לאמץ אותה או ללמוד לך חדשות. את יכולה לבקש טיוטוריאלים לשיער בשעוו"ה [
], ונשמח לתת לך
אסביר לך את השלבים: [משמאל לימין]. 1. לוקחים סתם צבע ומסמנים איפה יהיה השיער. עושים אותו בהתאם לאיך שהדולי עומדת [אני למשל עשיתי כאילו יש קצת רוח והשיער מתנופף, רואה?], מוסיפים קצת שוונצים ומצלילים על המצח. 2. צובעים הכל בצבע אחיד [ההכי כהה]. 3. מסמנים "פסי אור" בצבע כמעט הכי בהיר, בהתאם לצורת השיער. 4. מכהים את הפסי אור לצבע כמעט הכי כהה באיזורים המוצללים- ליד השביל, באיזורי האוזניים ומאחורי הצוואר. 5. מבהירים את הפסי אור לצבע הכי בהיר באיזורים המבריקים- איפה שמגיע האור ויש ברק. אם קראת, בבקשה תגידי, שאני אדע שלא עשיתי סתם. בהצלחה
מחכה לראות את השינוי. [ואגב זאת עם הכנפיים יותר יפה לדעתי^^.]
הוספתי לך כאן קובץ תיקונים והצעות