.

rotemi22

New member
וואו. זה פשוט מדהים..! ../images/Emo99.gif

הכל מדהים, אבל שני הקיצוניים לדעתי ממש מיוחדים

מה עדיף?

בייס שלי, כמובן. איזה גוון עדיף, והערות אחרות? (הוא מזכיר לי קצת בייס של גראפיק דולז, למרות שלא לקחתי השראה וכלום. מוזר.)

Dandoka

New member
מקסים!!!

כמה היערות קטנות: ההצללה בבטן מוזרה קצת.. אולי תרככי קצת את שני חצאי העיגול מסביב לפופיק. הם יותר מדי חזקים.. ווהאור שיוצא מהאף לא אמור להגיע עד למעלה לפרצוף, זה אמור להתחבר לגבה. בבייס הבהיר זה פחות בולט, אבל בכהה זה דיי מעצבן לעין האור הזה.."\ חוץ מזה אהבתי הכל! הפרופורציות מעולות והפרצוף ממש חמוד!! אהההההההה! XD

InvisibleTouch

New member
שתיהן^^.

עומ. בצבע של השמאלית יש הבדלים יותר גדולים בפלטה והבטן שלה נראית שרירית בצורה מוזרה. בימנית זה פחות בולטP: יו את מוכשרת כל כך
.

כי היא שרירית../images/Emo6.gif

ניסיתי לעשות אותה שרירית
האמת, הבטן שלה מזכירה לי את הבטן של הבייס מהקסים של איילת.:D אני רוצה לבחור גרסה אחת, אחרת, אם אני ארצה לצייר דולי על הבייס, אני בחיים לא אצליח לבחור גוון עור>< אני אתקן. תודה בנות^^ עזרתן לי המון. (הגבתי לכולן בהודעה אחת
)

../images/Emo214.gifפרצוף של בייס :|:|

תגובות... *פרצוף מתחנן*... גר...
שאני לא אשכח להוסיף את הביייססס... שאני לא אשכח להוסיף את הביייססס... שאני לא אשכח להוסיף את הביייססס... ............ שאני לא אשכח להוסיף את הביייססס... ..................... שאני לא אשכח להוסיף את הביייססס...

mirymoo

New member
אפיצ'ו

אני בפתח תקווה עדיין..... אמממ עשיתי את זה מרוב שעמום ( גם אין לי פה בייסים ופחלטות:() צדדים מעותקים. ניסיון לשיטה חדשה...לדעתי זה גושי מידי... איזה שיטה עדיפה זאת או הקודמת?

Yume Chan

New member
אני לא ממש מכירה את השיטה הקודמת,

אבל אני חושבת שהשיער הזה מאוד נחמד. ^^ אני חושבת שאפשר להוריד קצת מהקווי מתאר הברורים של הקבוצות. הצללות על.

השער מאוד סימטרי../images/Emo96.gif

ומאוד ישר. הוא אמור להיות גלי נכון? אז אולי היא יהיה יותר פרוע כזה?^^'''. אני גם לא זוכרת את שיטת הצללה הקודמת..

InvisibleTouch

New member
מה שהן אמרו../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

לדעתי גם תשני את הסיום שלו, הוא לא ריאסליסטי שכזהP: ולמרות ההערות - הוא באמת יפה^^ השתפרת
.

הואממש יפה,../images/Emo54.gif

אבל הלמטה טיפה מטריד כי זה יוצר מעין קסדה כזו סביב הראש שלה
. אבל השיטה יפה:)

o0Invisible0o

New member
הוו..דולי של נועה!!../images/Emo2.gif

היא ממש חמודה.^^ הייתי מציעה להוסיף גוון כהה אחד בשיער [שורשים ומקומות כהים כאלה..שיראו קצת.^^] וגוון בהיר בנעליים, הן מוצללות? [יש לי קצת בעיה עם השחור כאן.
] חוצמזה היא ממש חמודה, קצת ריקה בשבילי..את יכולה להוסיף הדפס מגניב או משו..

rotemi22

New member
שלי... אם מישהו זוכר אותי ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif

טוב, אז אם מישהו זוכר אותי, הגבתי פה כמה פעמים.. אני קוראת סמויה [
], כי אין לי כ"כ זמן להגיב...
בכל מקרה, הכנתי דולי חדשה, ונראה לי שדי השתפרתי מהפעם הראשונה
יש שתי גרסאות, אחת עם כנפיים ואחת בלי.. אז.. איזו יותר יפה, ומה כדאי לשפר/להוסיף/לתקן [אני גרועה בהצללות
]? תגובה למגיב
האא, הבייס מפינק לנד

למעלה