.

InvisibleTouch

New member
../images/Emo110.gif.

להודעה ראשית! אחת בלבד! איזכור בייס חובה! שון ודנה גרובר תיצרו קשר כבר!

Winter Blue1

New member
../images/Emo108.gif נאמ. בייס שווארי

לא גמורה בכלל. צריכה עזרה עם השמלה. והשער. והכל. אה וגם איזה בכי? איזה דמעות ז"א. אממ כן זהו.

cecilia L

New member
בקשר לשיער-

השארת חלק שהוא לגמרי ריק מאחורי הראש, וזה נראה כאילו היא חצי קירחת או משהו. תוסיפי שם שיער (מה שירוק), אבל תעשי אותו כהה יותר. הקו האדום הוא בשביל להפריד בין השיער שנמצא מקדימה לשיער שנמצא מאחורה. אוחח, אני כזאת לא ברורה.
מקווה שהבנת משהו. :)

Winter Blue1

New member
תראי לא בכל הראש שלנו יש שער

וגם אם את תעשי ככה עם הראש. תראי ששם אין שער. כי זה החלק שמתחת לאוזן וזה. ולרוב השער צונח קדימה. אולי אני אוסיף קצת. תודה לך^^

cecilia L

New member
צודקת. ../images/Emo13.gif

אבל בכל זאת, יש לה מעט מדיי שיער.
וגם, שמתי לב עכשיו, שכדאי להוסיף לה גם קצת מאחורה (כחול) כדי שהשיער לא יראה מעוך מדיי. אגב, כשאני עושה ככה עם הראש אז יש שיער בכל מקום. תלתלים ארורים.

shronet

New member
היא ממש חמודה...

הקפתי בקובץ את הדמעות שהכי אהבתי. בשיער, השביל לא נמצא במקום...תחשבי שהבייס הוא לגמרי בפרופיל, בגלל זה אם את רוצה שהשביל יהיה באמצע הוא אמור לצאת ממש מהקו שבו הפרצוף נגמר. סימנתי בירוק איפה אני חושבת שהוא צריך לעבור, זה גרוע ולא מדויק כי אני לא רואה ממש את הצורה של הראש, אבל אני מקווה שהבנת את הכוונה. איפה שאת שמת את השביל זה מקום ממש לא הגיוני, גם בתור שביל בצד זה לא מסתדר לי...ו בגלל שהצורה של השביל לא נכונה אז כל הצורה שבה השיער נופל צריכה להשתנות. תנסי את זה, אם תסתבכי אני אשמח לעזור... אהבתי ממש את הקווי מתאר של השימלה
, תתחילי להצליל ונראה מה יצא מזה... עפ"י דוליז קודמות שלך ראיתי שאת נוהגת לעשות הרבה כפלים, אני חושבת שדווקא בדולי הזאת כדאי לך לנסות לעשות יותר שטחים מוצללים רגיל, בלי הרבה כפלים, כי זה יותר מתאים לצורה של השימלה. בהצלחה

../images/Emo66.gifתגובה

יש חלק בברך, שהשמלה צריכה להיות עליו אז זה לא הגיוני שהוא לא מכוסה סימנתי בכחול
אה, וגם כל מה שאמרו לך עד עכשיו

Winter Blue1

New member
הוו נכון תודה^^

תודה רבה. אבל עוד לא אמרתן לי איך אני יכולה להצליל את זה. בבקשה אני ממש צריכה

Winter Blue1

New member
זה מדהים.

מאוד מאוד. אבל הכפלים בחולצה. יותר מידי בולטים לטעמי. וגם הכפלים שבעיקרון איפה שהחזה. מהצד השני. אלו לא ממש כפלים של גב. נראה לי.

Stinki Winki

New member
הצללות טובות../images/Emo99.gif

החצאית שעליה לדעתי. האחורה של החזה (שכמות?) מוצלל כאילו זה החזה... בהתחלה לא הבנתי למה אין לה פנים

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifבקשר לחזה-חולצה.../images/Emo122.gif

הצללות מעולות חוצמזה.
אני ממש רואה שיפור בדולי הזאת.^^ [ואני אוהבת שרואים את הקפלים ושיש הבדלי גוונים.^^]

InvisibleTouch

New member
צודקת, לא שמתי לב לזה בכלל.

גם אחי הקטן שאל למה לא ציירתי לה פנים, ולא הבנתי מה לא טובO:

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo99.gif

רק אממ..הכפלים בחולצה יותר מדי גסים, וזו רק אני או שזה נראה כאילו יש לה חזה בשכמות?

למעלה