.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo99.gifהרבה יותר טוב עכשיו.^^

החצאית שעליה..
ואחרי הקפלים הקודמים..החולצה קצת חיוורת לי. אבל שוב..הרוב בטח יעדיפו את זה..אני פשוט אוהבת הבדלים גדולים בפלטה כזה.^^

sillyputty

New member
אהבתי יותר את הקודמת ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

אבל גם עכשיו זה טוב^^..

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאומג../images/Emo99.gif

היא מדהימה הדולי הזאת ממש מראה על השתפרות ענקית ^^

Dandoka

New member
ממש יפה!

ממש אהבתי את החצאית! הכל בעצם! XD אבל הייתי צריכה להסתכל עליה כמה פעמים כדי להבין אם ההבייס מופנה קדימה או אחורה. בגלל שזה נראה כאילו יש לה ציצי בגב.. תרככי את זה קצת!! זה מהמם !! XD

InvisibleTouch

New member
עועו. תסתכלי על הגירסא החדשה:O

תודה רבה. אני מרגישה ממש מפגרת שלא שמתי לב לטעות הזאת><, כנראה מתוך הרגל יצא לה צל מתחת לציצי, ולא הבנתי מה נראה יל לא הגיוני><. 3>.

sumsoom

New member
וואו מ-ד-ה-י-מ-ה!!!

החצאיות מהממות (שלושתן)הלוואי שידעתי לעשות ככה חצאים...ובחולצה כמו שאמרו כבר הכפלים בולטים

cecilia L

New member
בייס: if looks could kill

המגפיים איומות. וגם הגרביונים.
את כל השאר אני ממש אוהבת! בעיקר את הנוצות והצמידים.

shronet

New member
תגובה...

ממש אהבתי את הצמידים!! אני לא יודעת למה... הם יצאו כאלה אמיתיים^^ גם הנוצות ממש יפות. בנוצה השמאלית, הבדלי הצבעים קטנים יותר מבנוצה הימנית, ובשמאלית זה נראה יותר טוב. אז לדעתי, תליפי את הפלטה או שתגדילי את הבדלתי הגוונים. ההצללה בחלק העליון של השיער קצת גושית, אולי תחלקי את החלק שרואים לשתי קבוצות, כדי שיראה קצת יותר, אממ, שערי?
חוץ מזה הכל מעולה לדעתי, והאיפור ממש יפה

רחלי03

New member
חמודה...

וקצת זנותית. אהבתי מאוד את המחוך והשרשרת, יצאו ממש יפים! אני חושבת שהמגפיים יצאו יותר טוב אם ההצללה לא תהייה כ"כ מבולגנת. במגף לא צריך להיות הצללת רשת, עדיף שהוא יהיה חלק. הנוצות בהחלט יפות...

ינקיפנק

New member
הוא, היא יפהההה!

הצללה קצת מבולגנת מידי במגפיים.. קיצר, תראי בקובץ----------------

sillyputty

New member
בייס מפיקיז ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

או משו כזה.. לפי תיאור של Bleeding Roses.. שונאת את המכנסיים.
והדבר שיש לה ביד אמור להיות שוט [לא גמורה........]

Dandoka

New member
ההצללות של החולצה מצויינות!

ממש אהבתי! ^^ אמממממ המכנסיים לא גמורים, נכון? תצלילי o_O .. והצעה- כדי שזה יראה יותר כמו שוט, בד"כ הם בצבע חום נראה לי! אולי כדאי שתשני את הכחול?.. אבל בחירה שלך כמובן ^_^

sillyputty

New member
טנקסD: ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

השוט לא אמור להיות כחול, זה רק הקווי מיתאר><..

shronet

New member
אהבתי ממש...

אולי תוסיפי עוד גוון בהיר בחולצה? והמכנסיים- באחד השדח"מים הקודמים היה עליה מין התחלות כאלה של כפלים, לפי דעתי זאת היה מעולה. הצללה רגילה כזאת של מכנסיים צמודים, עם כפלי מתיחה קטנים... בעעע, אני לא יודעת להסביר את עצמי...

sillyputty

New member
מ.. ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

לא הוספתי עוד גוון כי זה יוצא קצת.. אהמ.. סוטה כזהXD תודה על התגובה.

למעלה