.

MorSims

New member
תיקנתי../images/Emo70.gif../images/Emo204.gif

היה קצת קשה אבל התגברתי...
רבה

../images/Emo97.gifניסיתי סגנון הצללה חדש בשיער

אני ממש מרוצה ממנו. אני אשאר איתו. אני חושבת. לא גמורה. אפיצ'ו

../images/Emo66.gifגם אני מרוצה ממנו../images/Emo6.gif

צרפי טיוט' אומשו, אני רוצה לדעת איך להצליל ככה בשיער

FOBgirl

New member
גמאני מרוצה ממנו../images/Emo6.gif

ממש יפהDD: ---- את מכירה את הדר, נו מג"ד וזה?

באמבוק

New member
אאאאאפיצ'ו.

לבריאות.
אוקיי. יש רק חולצה. נא להתייחס בבקה אך ורק לאיזור הבטן כי השרוולים והציצימ נוראיים. תגובה בונה בבקשה? [=

FOBgirl

New member
יפה../images/Emo99.gif

לבריאות
רק להוריד קווי מתאר. לדעתי יתאים ג'ינס ארוך וקרוע (אעעעעע חם לייי), או ג'ינס קצר ומקופל, כפכפים או אולסטאר, שיער חום עם סיכה לפוני או בלונד\חום תלתלים. ^^

באמבוק

New member
הומ, תודה ^^

נראלי אני אנסה לעשות אולסטאר. עד שסוףסוף יוצא לי משהו נורמלי, מוסיפים לו משהו שהוא שליטע. ואני אלך על החום עם התלתלים. תודה ^^"

LudaGirl

New member
היא חמודה מאוד

כלמור, הסוודר. אבל שימי לב. עשית את האור לא מקדימה אלא מצד ימין של הבובה. אבל ההצללה על החזה ועל הידיין באה מקדימה. תורידי קווי מתאר במקומות הנכונים (כמו למטה) ואולי תוסיפי איזה הדפס מעניין?

FOBgirl

New member
דולי די חדשה../images/Emo13.gif

פרסמתי גם בשדחם הקודם
בייס מארייי [למה נראלי שזה לא נכון?><]

FOBgirl

New member
הו טעיתי../images/Emo10.gif

תודה^^ זה בוקסר, ואין בו קפלים לפי מה שבדקתי

Dandoka

New member
מה?!?!..

אני לא רוצה להשמע מגעילה, אבל זה ממש מעצבן וטיפשי שאמרתי לך שדח"ם קודם שהבייס מסטודיו סטלה ואת כתבת שזה ממארייי, והנה שוב את כותבת שזה ממאריייי! מה הקטע? פעם ראשונה זה בלבול, פעם שנייה זה טעות וחוסר הקשבה ואיכפתיות מוחלטת מהיוצר.

FOBgirl

New member
מצטערת שהזכרון שלי קצר-.-

באמת סליחה. -.- אני פשוט מכניסה לעצמי משהו לראש וזה לא יוצא. -.-

LudaGirl

New member
תגובה בונה? משו בסגנון..

טוב, בקובץ סימנתי לך כמה דברים. 1- השיער יצא ממש יפה, אבל את צריכה להחליף בין סדר ההצללה. כלומר, עשית כהה, ואז בהיר יותר. עלייך להמשיך קצת עם ההצללה הכהה, בצורה מונוטונית, ואז להבהיר. 2- סימנתי לך מתחת למכנס כי שם רואים את זה הכי טוב. אבל בכל מקום, הצללה מתחת. 3- תצלילי את גרביוני הרשת. וגם את הפס הכתום שלהם. 4- על הנעל, תצלילי את הפס השחור שתוחם אותה. 5- ההצללה בצד שמאל (שלנו) של השיער שלה שונה מצד ימין. והפס השחור צריך להיות מוצלל קצת יותר.בסך הכל, אחלה בובה.

למעלה