.

FOBgirl

New member
תודהD:

בקשר ל3- הגרביונים מוצללים וגם הפס הכתום^^" 4- נראלי שגם זה מוצלל
5- כי בצד שמאל השיער מסודר אחרת, וגם הוא יותר בצל מהראש שלה.. בערך>< לא ממש הבנתי למה התכוונת ב1, את יכולה להדגים?
תודה

LudaGirl

New member
בובה- דורשת תגובה בונה.

טוב, הבייס מויוה לה דאקי. אני ממש צריכה תגובה בונה. לא עשיתי בובות שנים וזה בכלל לא בא לי בקלות כמו פעם. איך עושים קפלים בחולצה? יצא לי ממש מוזר. ומה נסגר עם השיער הזה? איך מתקנים ומה עושים למטה לעזאזל? ומה מוסיפים לה. היא הבובה הכי ריקה בעולם אני יודעת שזה סוף השרשור אז מקסימום אשים אותה גם בשרשור הבא..

FOBgirl

New member
הנה^^

תמונה בקישור^^ מה שבצהוב: כדאי שתעשי את הברק ככה, זה ממש לא הגיוני שהוא ישר ככ. 1.השיער נוראא ישר, ומסתדר ישר וזה לא הגיוני[ואם זה היה הגיוני זו הייתה זנות
]. בירוק ציירתי לך איך כדאי לשנות. [צד שמאל זה ממש כמו שוונץ כזהD:] 2.לא הבנתי מזאת הנקודה הכחולה הזאת, והיא צצה 3 פעמים, מה שמוקף בסגול זה הנקודה. 3.הקפלים בחולצה גם ישרים ולא הגיונים, הנה המלצה לשינוי.[בירוק.] 4.לא עשית לה שוונצים, אז ציירתי לך המלצה שלי לשוונצים בשיער הזה. מקווה שתתקני, כי היא נורא יפה, ואת ממש מוכשרת
**המלצה= מה שאני הייתי עושה, ממליצה לך גם.^^"**

../images/Emo66.gifתגובה בונה (כי דרשת!)

השיער השיער מוצלל טוב. לדעתי חסר קצת ברק למעלה החולצה אין בכלל מה לשפר, החולצה מושלמת
החגורה צריך להצליל המכנסיים המכנסיים טובים. כדאי לך להוסיף כיסים, לדעתי הצעות לאביזרים מקווה שעזרתי

InvisibleTouch

New member
לתחרות כנפיים של מירב וסיוון^^.

המהמ. בייס שוגר קרים. משהו לא מסתדר לי בה
. והיא מין, אעעמ. פיית אופנה שכזאתP:

DaRk ShinES

New member
מותר לי להגיב למרות שאני שופטת|-B

צריך ברק זה פשוט זועק עוד ברק(בהכל חוץ מהשיער)
ועוד הצללה בווסט שלה[?] אסור לי להגיב אם יפה או לא:$

InvisibleTouch

New member
יש ברק בשיער ובחולצה,

המכנס זה ג'ינס אז אין בו הרבה ברק. אני אוסיף לג'קט ולנעליים עוד צבע בפלטה, תודה רבה3>.

shmeksit

New member
בייס של מירב, לתחרות כנפיים ^_^

איזה גירסא? (איזה "חולצה" ואיזה כנפיים?) איך עושים טיפות דם לעזאזל? ואני נואשת לשיער ;[ אממ זהו, ותגובה למגיבה ^^

shmeksit

New member
תודה ../images/Emo25.gif

לגבי הנעליים, הם מתרחבות רק בסוף ואני אוהבת את זה ככה גם לי יש נעלים דומות לאלה..

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif הימנית, לטעמי../images/Emo99.gif

רק כדאי להוסיף בימנית עוד כמה נוצות בצד השמאלי שלה מאיפה שהכנף נתלשה, וכמה נוצות מרחפות באוויר כזה וכמה פרועות בזו שעל הקרקע, שיראה יותר כמו כנף תלושה ולא כמו גוש O:. זה ממשיפה^^

shmeksit

New member
|מתעלפת||מתה| אעאע תודה ../images/Emo25.gif

ידעתי שחסר לי משהו בכנף קלעת בול ^^ אממ ולהשאיר אותה עם "חולצתרשת"? רצה לתקן P: נעמההגיבהלי |מתרגשת|

בייס מגראפיק דולז.

יותר מידי השפעה של האופנה פה (נו מה, אני בניו יורק. כבר שלושה שבועות, שורצת כמעט כל יום בקניונים ובחנויות). בכלל, יש כאן המון ג'ינסים-צינור, חולצות ארוכווווות באורך(
), וינטאג', חגורות מותניים וכו'. אני נהנית מזה
סתמתי><

fat luey

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

~פאאאאק
~ המהמ, רק בשיער מפריע לי שהוא נורא ישר- זה לא הגיוני. ^^ [מה ניו-יורק?
*קנאה* את אצל קרובי משפחה או משהו? D: כיף לך. ;[ ]

FOBgirl

New member
OOOOOOOOOOO:

דאמט. השיער ככ יפה. רק תוסיפי שוונצים והוא מושלם.

Miss Naama

New member
לא מסכימה O: ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

השיער כלכך מושלמבובתי כזה כזה ונונונונו כמו בפרסומת לשמפו כלכךךךךDDDDDDDDDDDD:
|מאוה| אומגאד, רקיע, מדהימה שכמוך

למעלה