.

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo99.gifוואו

את יודעת מה ממש יוסיף? סכין ביד שאמורה להחזיק משהו, שהמתכת מופנית כלפיי מטה כאילו הסכין נו החוד ><

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif|DDDDD: דולי.

XD אל תשימו לב זה בעקבות ההודעה של מיכל. אז אני שמחה! [הו מעיין אם את רואה את זה דברי איתי דחוף! אין ת"א] מריי דול האוס.

mirymoo

New member
נו אופיר!

דיי לשים אותה כבר! זה גורם לי להפיל את הלסת לרצפה ואחרי זה לבכות שעה כי אני לא כישרונית כמוך!

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifדולי מקסימה ^^../images/Emo99.gif

רק יש כמה דברים שאישית הפריעו לי, שני סוגי השיער לא ממש תואמים את שאר הדולי שיש לה מראה יותר בוגר/מבוגר, השיער נוטה לילדותיות יתר P: המכנסיים לא ממש מתאים גם לטוניקה וגם לנעליים, בגלל הפס הירוק הזה בסופם ואם כבר, אז בשיער הכחול, הקוקיות לא הגיוניות בגלל שהשיער לא נאסף אליהן כמו שהוא אמור להיות, זתומרת כשיש קוקו, הקבוצות בשער צריכות ללכת בכיוונו :) וזהו, סה"כ דולי מקסימה וכפלים נהדרים

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאה, ונראה לי שכדאי לשנות את הפל

טה השחורה של הנעליים בגלל שהן נראות אפורות/דהויות :)

FOBgirl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הן ככ יפות
ממ נראלי השיער של הימנית עם החולצה של השמאלית יהיה נחמד^^" ----- את להתחבר למסן. עכשיו. ^^

morusha

New member
איך לא שמתי לב שיש שדח"ם חדש??

ושלחתי ברוב טיפשותי לישן.. חח עשיתי כמה גירסאות לדולי ששרשרתי בשדח"ם הקודם... השינוי הוא בצבעים בשמלה ובכנפיים... בנעליים אין שינוי.. אח"כ אני אעשה... הבייס מאפיצ'ו.. ואני שולחת את זה בשני קבצים כי אין מקום..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo99.gif3/5/6/8

יותר מדי גרסאות.
ואני ממש ממליצה לך לשנות לגמרי את השיער..את יכולה לעשות הרבה יותר טוב מזה..

shanchan

New member
1-4-6-7 הכי יפות :)

השמלה פשוט מדהימה וגם הכנפיים
הייתי מציעה להוסיף שוונצים לשיער, ואולי לעשות לו עוד גירסאות..

Miss Naama

New member
אומגאאאאאד../images/Emo7.gif כלכךיפה

הכנפיים מקסימותמקסימותכלכך!! D: 1 או 5, ואני חושבת שכדאי שתנסי שיער בהיר ועם הרבה שוונצים כזה פרועכזה [[[: דולי מדהימה3>>

FOBgirl

New member
1, 3, 6, 8 ממש יפות../images/Emo99.gif

הקפלים אלוהיים. איך את עושה את זה? >_> ממש יפות. ממש ממש ממש. ^^

למעלה