.

D:../images/Emo96.gif

חמודה מאוד^.^ בשער מה שהפריע לי זה הקווים הקוים בין הקבוצות, ובשער שמאחורי הראש צריך עוד קצת הצללה כי, הוא מאחורי הראש:p. החולצה חמודה אבל יש בה מלא כפלים ובחותלות יש ממש הרבה ברק:0.

lady blak

New member
../images/Emo199.gif

שער לא החלק שלי,בעצם כן,רק הפוני והסרט^^ בחוטלות ניסיתי להוריד ברק ולא הצלחתי
... ונעלים גמלא הצלחתי לעשות אולי היא תיהיה יחפה ודי

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif..

בחולצה הכפלים שאת מתכוונת אליהם הן הכתומים שמאי הוסיפה? וכן בשיער אני אנסה לתקן כי לא כ"כ הבנתי :]

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifמאי-הורדתי טיפה ברק מהחותלו

shmeksit

New member
איזה חמודה ^^

תצלילי את הקשת תחליפי פלטה בהדפס לגוונים עם הבדלים יותר גדולים כדאי לך להסתכל על טיוט של חוטלות אממ זהו, השמלה והשיער ממש יפים!!

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif מאייקי זה החלקים שלך חח

עאלק שיער מושלם את חייבת לראות אותו בשדח"ם הקודם שם הוא היה פיכה

lady blak

New member
../images/Emo199.gifהאמ...

הקשת עדין לא מוצלל,נכון
בחוטלות אני לא מצליחה לשנות לכן אני יוריד אותם,עוד מעט... והקישוטים בכתום מוצללים זה היה קשה לעבוד בגוונים שקופים,אבל זה מוצלל
:-X

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifביקורת בונה

וזה משהו שאני רואה כבר הרבה זמן אצלך בדוליז, אני לא באה לפגוע או להעליב אז בבשה- לא לקחת ללב/קשה רוב הפעמים שאני מסתכלת על שיער שאת עושה, יש משהו לא ממש אסטתי שתמיד מפריע לי, אין לי מושג מה זה, אני מתקרבת לשיער ולא רואה שום פיקסלים כפולים ניסיתי להתעסק עם זה קצת באנימיישן שופ, וגיליתי שאת יכולה לעשות פשוט שיער מדהים (!!!) אם רק תורידי את קווי המתאר, כי עכשיו שאני מסתכלת על זה, זה באמת מה שיכול לגרום לזה, אז תנסי פעם אחת להוריד קווי מתאר (הרי במציאות גם אין קווי מתאר לשיער/בגדים שלנו, אם איי רייט?
) יום טוב ^^

Dandoka

New member
-->

אל תדאגי לא נעלבתי! אני שמחה לשמוע תגובות. וו.. את צודקת, אבל פשוט עכשיו כשניסיתי להוריד לה את הקווי מתאר זה הרגיש לי מוזר.. ואני יודעת שזה בעצם מוזר שהם יהיו. מאז ומתמיד ככה עשיתי דוליז- גם כי כל הדולרים כמעט של אתרים שאני רואה עושים ככה, חוץ מpixinside.. ממ זה התיקון.. יותר טוב?

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifהרבה יותר טוב!

רק יש איזו נקודה שמפריעה לי, ולא הבנתי מה זה (בקובץ)

EriS1

New member
וואו../images/Emo99.gif

זה ממש ממש יפה
הדוליז שלך נורא מיוחדות
אפשר את הבייס? :)

הדולי חמודה

השיער טוב בצד שמאל[שלנו] של הטופ (קוראים לזה מחוך?
) זה יותר מדי מרובע, תעשי את זה עגול כמו בצד ימין[שלנו] השמלה ממש ממש יפה
הנעליים טובות, אבל...לא'ידעת, קטנות מדי מקווה שעזרתי

shmeksit

New member
דייי ;;[[

השיער כזה אעאעא הכל כזה חמוד רק שהחלק האחורי של השמלה (בין הרגליים, באמצע) לא אחורי
הוא כאילו על הרגליים, אם לא הבנת רק תגידי ^^

למעלה