. אתן יודעות את החוקים. [?]
S Stinki Winki New member 9/7/06 #14 זה כ"כ מדהים.../images/Emo99.gif אין לי מילים. מאוהב| הקפלים בירכיים גאוניים והעיצוב ממש יפה
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 9/7/06 #16 D:../images/Emo96.gif יפהההההה^^. הכפלים בסוף השמלה מדהימים . מה שהפריע לי זה הכפלים למטה(שאני יודעת שהם הגיוניים בגלל הרגליים, אבל אולי אפשר לרכך אותם? לעשות אותם בהירים יותר?) וזהו^^.
D:../images/Emo96.gif יפהההההה^^. הכפלים בסוף השמלה מדהימים . מה שהפריע לי זה הכפלים למטה(שאני יודעת שהם הגיוניים בגלל הרגליים, אבל אולי אפשר לרכך אותם? לעשות אותם בהירים יותר?) וזהו^^.
B Bleeding Roses New member 10/7/06 #89 ../images/Emo90.gif../images/Emo122.gifלא הבנתי את יכולה להסביר לי שוב?
L lady blak New member 9/7/06 #3 תגיבו הפעם../images/Emo199.gif../images/Emo7.gif שניה^^ שלי ושל שירה.. בייס נעה פאט לואי... מה לשנות -חתימה חדשה,אני מאמצת עכשיו רק ת'ישן תגיבו הפעם,
תגיבו הפעם../images/Emo199.gif../images/Emo7.gif שניה^^ שלי ושל שירה.. בייס נעה פאט לואי... מה לשנות -חתימה חדשה,אני מאמצת עכשיו רק ת'ישן תגיבו הפעם,
L lady blak New member 9/7/06 #5 ../images/Emo199.gif=_= הא וכן,בחוטלות -אני- נעזרתי בטיוט' של דנה...^^
T think shon New member 9/7/06 #6 אני באמת חמודה, אבל...שירה-אולי הגיעה הזמן שתתחילי להשתמש בביסים אחרים?