יפה. :] אני הייתי עושה את זה בלי מכנסיים, אבל איךשבאלך. ההצללות ממש טובות. יש לך רעיון לשיער? ^^
F fat luey New member 4/7/06 #41 יפה. :] אני הייתי עושה את זה בלי מכנסיים, אבל איךשבאלך. ההצללות ממש טובות. יש לך רעיון לשיער? ^^
S shi66 New member 4/7/06 #55 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאני כ"כ אוהבת את ההצללות של +ך ואת הפלטות שאת בוחרת זה זוהר לעיין את מוכשרת
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאני כ"כ אוהבת את ההצללות של +ך ואת הפלטות שאת בוחרת זה זוהר לעיין את מוכשרת
ק קלמנטינה מצויה New member 4/7/06 #68 ../images/Emo214.gifעשיתי גרסאות ../images/Emo2.gif אולי יהיה יותר טוב ככה?
F FOBgirl New member 4/7/06 #71 הכי שמאלית(נו, המקורית), ועם החולצה התכלת הכי יפות^^ תנסי לעשות: השיער הימני, חולצה תכלת, חצאית ורודה וכל השאר אותו דבר.^^
הכי שמאלית(נו, המקורית), ועם החולצה התכלת הכי יפות^^ תנסי לעשות: השיער הימני, חולצה תכלת, חצאית ורודה וכל השאר אותו דבר.^^
ק קלמנטינה מצויה New member 4/7/06 #88 ../images/Emo214.gifהנה...אבל אותו שער../images/Emo2.gif כי ככה יותר טוב
L leonel knight New member 4/7/06 #77 ../images/Emo19.gifאני אהבתי את השניה משמאל../images/Emo99.gif אבל כמו שנועה אמרה, לדעתי עדיף בלי מכנס P: אולי תעשי גרסא כזאת? רק לניסיון
../images/Emo19.gifאני אהבתי את השניה משמאל../images/Emo99.gif אבל כמו שנועה אמרה, לדעתי עדיף בלי מכנס P: אולי תעשי גרסא כזאת? רק לניסיון
B Black Pearl666 New member 4/7/06 #78 ../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif השנייה משמאל ../images/Emo99.gif זו זאת עם החצאית הסגולה והגופייה הירוקה
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif השנייה משמאל ../images/Emo99.gif זו זאת עם החצאית הסגולה והגופייה הירוקה
F fat luey New member 4/7/06 #36 אנייי!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif סוף סוף יש דולי! ואני עוד מרוצה ממנה! פרר. כמה זמן שלא עשיתי דולי. D: בייס מפה. המהמ רעיון לעגילים מקנדי בר. [ולא- את העגילים בצד אני ציירתי.] [לא שאני משווה את עצמי למיס קנדי בר או משהו.] [חס ושלום.] [פרר.]
אנייי!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif סוף סוף יש דולי! ואני עוד מרוצה ממנה! פרר. כמה זמן שלא עשיתי דולי. D: בייס מפה. המהמ רעיון לעגילים מקנדי בר. [ולא- את העגילים בצד אני ציירתי.] [לא שאני משווה את עצמי למיס קנדי בר או משהו.] [חס ושלום.] [פרר.]
Y Yume Chan New member 4/7/06 #40 גם אני מרוצה ממנה.../images/Emo99.gif זה לא הוגן. אני גם רוצה להצליל דוליז ככה.*הולכת להביא גרזן*
G gtfjfvbghcdfhfdyh New member 4/7/06 #46 איזה חמודהה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אהבתי את זאת עם המכנס הקצר.. היא מתוקה!
איזה חמודהה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אהבתי את זאת עם המכנס הקצר.. היא מתוקה!
ק קלמנטינה מצויה New member 4/7/06 #50 ../images/Emo214.gifהיי הבייס שלי ושל אופיר../images/Emo3.gif היא ממש יפה
B Black Pearl666 New member 4/7/06 #81 ../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif איזה יופי ../images/Emo99.gif אני אוהבת יותר את הגרסא עם המכנס הארוך והגופייה עם הירוק...
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif איזה יופי ../images/Emo99.gif אני אוהבת יותר את הגרסא עם המכנס הארוך והגופייה עם הירוק...