mini cat

New member
../images/Emo54.gif בייס מבאני סטיק

איך אני אוהבת אותה הכי הרבה רק עם שמלה והדיער. בלי כלום...

mini cat

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo4.gif *שיער

יפה יותר ככה. השאר איכככככסה

morusha

New member
סוף כל סוף שדח"ם חדש!!!

בשבוע הזה עשיתי כל כך הרבה דוליז ולא ידעתי מה לפרסם.. בייס מאפיצ'ו... הוספתי את הדובי הזה וקווי המיתאר שלו גם מאפיצו..

Wandering Star

New member
../images/Emo13.gif

קודם כל, הדולי מקסימה. מאוד מיוחדת ומלאת פרטים. שיער: איפה שהקשת רחבה יותר תבהירי אותה טיפה. בכללי, אני חושבת שיותר ברק יעשה רק טוב לשיער המקסים שעשית. אם תעיפי קצת מהצבעים הכהים יותר ותבהירי את השיער זה יהיה מעולה. מעל האוזן יש איזור ריק אך אמור להיות בו שיער, שהפוני יכסה אותו או משהו. אגב, בפוני אין צורך בהדגשה ברורה כ"כ של הקבוצות, ושם, יותר מכל מקום בשיער, נקודות אור יהיו פשוט מדהימות. שוונצים ושיערות סוררות שיצאו מהקוקו ישוו לו מראה ריאליסטי יותר. גם כאן דרושים (לדעתי) גוונים בהירים יותר. הקבוצה העליונה יותר בקוקו אמורה להיות כהה יותר משמעותית משאר השיער, והתחתונה ביותר כהה משמעותית. השרוולון נהדר, אבל הכתף צריכה להיות בהירה בהרבה משאר הבגד בשביל שתהיה בינה לבין השאר הפרדה. באובייקט כ"כ קטן אין טעם בקווי מתאר, פשוט תשחקי עם האור והצל. החולצה מהממת; הקפלים נהדרים והפלטה מעולה. גם החצאית נהדרת. בחלק הכחול הייתי מוותרת של הפס הכהה באמצע. שוב, באובייקט כ"כ קטן צריך רק משחקים של אור וצל. האולסטאר קצת לא ברורות. בחלק הלבן כן, אבל הורוד לא כ"כ. תנסי לפשט אותו ואת השרוכים תעשי בצבע בולט (ז"א- לא לבן)

fat luey

New member
השיער ממש יפה. אין הערות.../images/Emo3.gif

[באמת שאני חושבת שזה יפה. פשוט לאחרונה יש לי משהו נגד מאוהבים. P:]

o0Invisible0o

New member
מסכימה עם השאר.../images/Emo99.gif

השיער פשוט מעולה!!
בסלע הייתי מוסיפה גוון יותר כהה, משתמשת יותר בזה שקיים או פשוט מוותרת על הרשת.
הגלימה גם מעולה!^^

למעלה