fat luey

New member
מדהים כמו תמיד.../images/Emo13.gif

בעיקרון אני מעדיפה את הכחול, אבל הפלטה של הלבן מסתדרת לי יותר. חצאית מוצללת מדהים אצטרהאצטרה. טיפה מפריע לי שלשיער אין נקודה אחת שממנו הוא יוצא, כאילו שפשוט סירקו את השיער מאחורה והעבירו קדימה. אבל זה עניין של סגנון, אני מניחה. מדהים. ><" [םםםםםםםם!!!1]

broken winges

New member
מממ יש משהו בנוגע למה שאמרת

לשיער..אבל הוא פשוט יוצא יותר למעלה,יש לה שיער נפוח וזה כמו פוני שכזה. מן שיער קסדתי XDD תודה :]

זההה מדהיםם

זה ממששש יפה.. אין לי מיליםXD אני עדיין מחפשת חח.. אני מעדיפה את החולצה התכלת זה כ"כ יפה! נו..אין לי מילים..

Wandering Star

New member
100מם פשוט!

באמת
. החולצה הלבנה יותר יפה לדעתי, הפלטה שלה גורמת לקפלים להראות אמיתיים ממש
. כמו שהציעו כבר, מגפיים צבאיות יהיו נהדרות- או כאלה עם פלטפורמה ענקית וגותית כזאתי. גרביוני רשת עם הדפס לבבות נורא יתאים לה (כאילו, רשת רגילה, ואז כל כמה פיקסלים לב). באמת דולי מדהימה

FOBgirl

New member
../images/Emo99.gif|ריר|

היא כזאת יפה.
הלבן יותר יפה, רק תשני תרקע. ממשממשממש יפה.

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif יעע זה כ"כ מושלם!!!!!

אני הייתי הולכת על החולצה הלבנה
זה כזה גרררר אולי תעשי לה נעלי שפיץ ם עקב שפיץ גם כן גבוה וגרביון רשת גדולה?< או גרבי ברך מפוספסים שחור-לבן ואולסטאר שחור? או נעלי מכשפה? או מגפיים גבוהות מעור או ויניל, כאלה שיגיעו עד מעל הברך (כמו שג'וליה רוברטס לבשה ב"אישה יפה" ) זה כזה וואו

cute but psycho

New member
א-י-מ-א-ל-'-ה-!../images/Emo2.gif

זה הדבר הראשון שעלה לי לראש.. מושלם
איזה הצללות
כפליםן
כישרון
מקוריות
כעס
אני מסתכלת על זה ולא מבינה איך עשית את זה.. את החצאית אני בחיים לא הצליח!!! והחולצה מושלמת
אויש נו
אני אוהבת את הדברים שאת עושה, ואותך

shmeksit

New member
זו את בתמונה?

את כזו כוסית! מתי צבעת לכחול? נו דייי. ;[ זה כל כך אמיתי כזה, ואוף. נו. אין מילים! החולצה הלבנה. טוב נו ;[ אני אוהבת את הדוליז שלך. אבל אותך יותר 3>

למעלה