:)

../images/Emo214.gifתגובה קטנה!! :)

הדולי נורא יפה. וממש השתפרת
יש כמה תיקונים, בעיקר בחצאית.. ששמתי בקובץ. בחצאית יש את הכפלים הגדולים הנראים לעיין, ויש את הכפללים בתוך הכפלים. שגורמים לכפללים להיות כפלים חחחחח
כמו שסימנתי פסים בחצאית. הוספתי חלק אחורה לשמלה.. צריך אותה, תצבעי אותה בצבע בהיר ותעשי צל בצד ימין
המחוך לפי דעתי זקוק לסרט שם...
אבל הוא יפה גם ככה אם בא לך
הא וו..הוספתי שם דוגמא של חצאית שהכנתי, שתראי את הכפלים. אבל אם את רוצה כן.??
דולי ממש יפה, וזה הכל.. ^^

Stinki Winki

New member
תחשבי על זה

זה לא הגיוני. זה קפלים מלשון להתקפל, בד מתקפל, ולא כפלים מלשון הכפלה- החולצה לא מוכפלת
אחח איפה איילת כשצריך אותה

tamaguchi girl

New member
|כר|זה מדהים../images/Emo99.gif

בשיער, ציירת את קודקוד הראש באמצע המצח
תעלי אותו כלפי מעלה ב5-6 פיקסלים

LudaGirl

New member
חחח תודה על התגובות

הצבע שחור והכל שחור כי זו השמלה שלי. כלומר, העתק. ואין לי סיבה לשנות צבע כי רציתי שזה יראה כמו ששלי נראית. כנ"ל השיער. קלמנטינה, תודה על התגובה. לא הבנתי כל כך מה כל הכפלים שם, כלומר, אני יודעת איך עושים כפלים למיני, לא לארוכה. חפיף. תודה רבה בכל זאת.

sillyputty

New member
ושוב פעם../images/Emo122.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif

[דולי עשירית
] אני עדיין ממשיכה את הבייס.. אני קצת תקועה.. השיער ממש דפוק.. הוא אמור להיות כזה גלי שמנוני ופרוע
אבל הוא לא ממש ניראה כך
. ניסיתי הצללות על אבל זה ניראה ממש מוזר.. הפלטה של הבייס מצבב"ה והפלטה של העיניים של מישהי מהפורום.. אני לא ממש זוכרת.. >< וזה הבייס השני שלי.

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifלתחרות דולי שחורה D=

Room4Squers סיימתי אותה (פחות או יותר...) חשבתי על לעשות לה מטריית תחרה ביד.. כדאי? אין לי מושג למה עשיתי את הכובע -_-' אבל היא נראתה ריקה בלעדיו :/ איזה עדיף עם הנוצות או בלי? כדאי להוסיף לה נוצה וורודה-בהירה בין הירוקה והצהובה? אעעע אני משתגעת ממנה!!!@#$%^&*&^$#&^%^#!!111 אחד אחד -_-' help.....

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifהצעת שוחד

תגובה למגיבה כי כשאני מגיבה לכולן אז המסימום שאני מקבלת זה שתי תגובות :(:(:(

Stinki Winki

New member
היא מהממת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לדעתי מצב הנוצות סבבה כמו שהן עכשיו.
|מאוב|

תגובה../images/Emo96.gif

כובע יפה
.גם הנוצות שוותD:. השער יפה גם אבל השער מאחורה ניראה פחות מושקע מהפוני היפה הזה
, אולי כי בפוני זה יותר מסודר כזה:p. השרוולון האדום יפה ומוצלל טוב:].במחוך רק מפריע לי שיש קפל בסוף אבל אין באמצע, הבנת אותי?
אחלה חצאית, אהבתי מאוד. הבעיה היחידה לפי דעתי היא שהצבעים לא קשורים אחד לשני וזה לא ניראה כמו שמלת נשף( זאת הייתה המשימה לא? או שאני מתבלבלת לגמרי

../images/Emo97.gifהיא מטריפה../images/Emo99.gif

אני חושבת שאולי במקום שתי הנוצות הקטנות האלה תציירי נוצה גדולה ומרשימה כזאת בלבן/ ירוק.

ינקיפנק

New member
איפה היית כל כך הרבה זמן??

התגעגנו.. ואוו, היא ממש יפה, ומטרייה יהיה נחמד..

.

היא מוזרה
אני לא אוהבת אותה.. השיער מוזר והשמלה ממש גרועה חח עשיתי אותה בדקה. הבייס מ-foxy's משהו כזה..

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifהשיער ממש יפה ../images/Emo13.gif

אני מציעה להוסיף כפלי מתיחה בין הרגליים

תגובה|Eפה|

השער יפה דווקא:]. האור והצל בו מאוד נחמדים^^. השמלה אולי לא מטריפה אבל רואים בה שיש פה הבחנה ופונטנציאל. אולי אם לא היית עושה בדקה זה היה מטריף^^. לדוגמא, רואים שאיפה שהיד עשית משיכה של הבד, זה מראה שאת חושבת על דברים כאלה וזה נחמד^^. אולי כדאי להוסיף אור ולהוריד את ההצללה בפופיק
.

חוות דעת על שיער

שעשיתי אחרי המון זמן שלא עשיתי דולי
נראה לי עשיתי די טוב את ההצללה>< הקן החיצוני מעצבן ואין לי מוש איך לתקן אותו. מישהי?

למעלה