:)

אלבוסוס

New member
מגניבה!!! ../images/Emo108.gif

מדהימה ומקורית, ללא ספק
. להערות: השוונצים בשיער מוזרים, הם צמודים מדי לראש, נראה לי. החולצה השחורה באה בקו מוזר על הכתפיים, היא ישרה להפליא ורק יורדת בכתפיות, מה שיוצר רושם לא ריאליסטי. הפסים בחצאית לא מוצללים מספיק, קצת יותר הבדלי גוונים, אני חושבת. ההצללה במכנס חלולה לטעמי, אבל על טעם וריח.. הארות: הנעליים.. הצורה, הדגם, החותלות, האבזם.. מדהים ללא ספק. וכל הכבוד שהתמודדת עם הבייס שלך-שברגליים הוא יפה להדהים אך קשה לביצוע-כ"כ יפה. השילוב בין החולצה לגופיה הורודה לבנה מקסים, נורא מתאים שכזה. הקבוצות בקוקיות נפלאות וחמודות נורא, כמובן.. וה-בייס המקסים שלך.. מדויק, מקסים, מוצלל היטב, תנוחות טובות.. אין מה להגיד.

shanchan

New member
כל כך אהבתי! ../images/Emo99.gif

השיער מגניב ברמות. החולצה מוצללת ממש ממש יפה. הנעליים והחתולות- פשוט מדהים. זאת פשוט בובה מטורפת! היא כל כך... יפה, מקורית, מיוחדת. מסכימה עם אלה שאמרו שבמכנסיים הורדים ההצללה קצת שטוחה... למרות שזה יפה גם ככה. בובה מדהימה!

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifבייס מסרברל'ס גרדן..

הצללה שלי, ופנים שלי ^^ אני לא חושבת שהיא גמורה..

PurePurple

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo99.gif

צינזור פרחוני למדיXD היא נורא נורא ריקהOO תוסיפי תכשיטים (צמידי זהב\פנינים, צמיד מגניב כזה לרגלXP) השיער

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif DD:

תודה, אני יודעת שהיא ריקה, אני אוסיף לה משהו, תודה על ההצעות

אהבתי את הצינזור!!!!

מאוד. אני שלא כדאי להוסיף לה עוד משהו...אני לא אוהבת שמעמיסים על דולי כדי שלא תהיה "ריקה".. מתאים לה להיות ריקה..אולי תוסיפי קצת פרחים על האדמה..ליד הרגל של הדולי. אני לא חושבת שתכשיטים יתאימו לה.. דולי מהממת!!

יא. ../images/Emo99.gif

מה הם הפיקסלים הורודים-אדמדמים האלה? פרחים, נכון? :$ הם רעיון מקסים.

Them Bone

New member
../images/Emo19.gifתודה../images/Emo9.gif *מוחמאת*

הא כן.זאת אני מניק' של חברה :)

אלבוסוס

New member
היא.. ../images/Emo99.gif ../images/Emo108.gif

אהבתי את הבגד והפרחים.. מאוד..
השיער מקסים לטעמי, אך לא כ"כ מתחבר ללוק שלה.. הוא נראה אסוף שלאחר יד, יומיומי שכזה. וזו לא דולי יומיומית.. צמה/ שיער פזור ואולי אפילו קוקו ארוך יותר יתאימו יותר לדעתי. לא כדאי להוסיף תכשיטים רגילים כאלה. היא לא נראית אחת שתסתובב עם שרשראות פנינים ותכשיטי זהב שכאלה.. זר בשיער יכול להתאים לה, צמידים שנראים רקומים כאלה, קישוטי פרחים במקומות אחרים.. הלוק היער-טבע נורא יתאים לה, אני חושבת.

Them Bone

New member
../images/Emo19.gif לדעתי דווקא השיער מתאים,

כאילו, זה מוסיף משהו מיוחד למראה שלה :) תודה רבה ואני אוסיף לה משהו

Mrs Johnny depp

New member
וואוווו אהבתי ממש../images/Emo99.gif

איזה רעיון מקורי ויפה *-* לדעתי כדאי בחזייה להוסיף עוד פרחים מבצבצים. את יכולה להוסיף שהיא תחזיק ביד פרח גדול מאותו הסוג של הפרחים האחרים אבל עם גבעול^^ ואפשר להוסיף ברקע פרחים מתעופפים בצבעים שונים... לדעתי כדאי לשמור על פשטות ולא להוסיף יותר מדי דברים, היא יפה ככה
.

Them Bone

New member
../images/Emo19.gif תודה ../images/Emo25.gif

אני אנסה להוסיף לה עוד פרחים, ואני אראה איך זה יצא
אני אנסה את כל שאר הרעיונות שלך גם :)) שוב, תודה

LudaGirl

New member
יפה מאוד

היית צריכה לעשות מן מבט יותר מפתה בעיניים, אולי עיניים צרות יותרץ והשיער אחלה

למעלה