בייס מריס דול האוס =]=] לאחר הרבה תיקונים..
א אלבוסוס New member 25/6/06 #64 החולצה מדהימה.. ../images/Emo108.gif השיער גושי קצת.. ותכהי את האיזור שליד הצוואר, שייראה החלק האחורי של השיער..
החולצה מדהימה.. ../images/Emo108.gif השיער גושי קצת.. ותכהי את האיזור שליד הצוואר, שייראה החלק האחורי של השיער..
M morusha New member 25/6/06 #107 ../images/Emo51.gif ותיקונון..! אני לא יודעת איך לעשות את השיער פחות גושי והכהתי את השיער באזור של הצוואר.
../images/Emo51.gif ותיקונון..! אני לא יודעת איך לעשות את השיער פחות גושי והכהתי את השיער באזור של הצוואר.
L LudaGirl New member 27/6/06 #171 התיקונים השתלמו היא מצוינת תצלילי שורה אחת של פיקסל מתחת לטייץ השיער לא גושי לדעתי
א אלבוסוס New member 25/6/06 #65 אהבתי את השיער.. ../images/Emo108.gif הג'ינס גם מצויין. החולצה בעייתית מעט. אני מנסה להבין למה.. אני חושבת שיש בה יותר מדי קפלים, כשאין הדגשה על קפלים חיוניים יותר..
אהבתי את השיער.. ../images/Emo108.gif הג'ינס גם מצויין. החולצה בעייתית מעט. אני מנסה להבין למה.. אני חושבת שיש בה יותר מדי קפלים, כשאין הדגשה על קפלים חיוניים יותר..
S shanchan New member 25/6/06 #66 room 4 squares חולצה בהשפעת מחוך ממש ממש מגניב שאני כל כך חושקת בו והוא עולה 200 שקל :/ אה, ממש לא אותו דבר, כמו שאמרתי- רק מושפע מזה הממ.. כמה גרסאות. ואגב חוץ מזה, יש לי עוד 4 בובות מהשבוע האחרון שלא הספקתי להראות פה :/ [אגב- חברים שלי טענו שהיא מזעזעת :/]
room 4 squares חולצה בהשפעת מחוך ממש ממש מגניב שאני כל כך חושקת בו והוא עולה 200 שקל :/ אה, ממש לא אותו דבר, כמו שאמרתי- רק מושפע מזה הממ.. כמה גרסאות. ואגב חוץ מזה, יש לי עוד 4 בובות מהשבוע האחרון שלא הספקתי להראות פה :/ [אגב- חברים שלי טענו שהיא מזעזעת :/]
S Stinki Winki New member 25/6/06 #67 וווווווואאאאאווווווווווווווו../images/Emo99.gif חברים שלך מפגרים אם ככה!!! היא כ"כ מדהימה!! ההצללות משגעות הבלונדה הכי יפה לדעתי וואו!!
וווווווואאאאאווווווווווווווו../images/Emo99.gif חברים שלך מפגרים אם ככה!!! היא כ"כ מדהימה!! ההצללות משגעות הבלונדה הכי יפה לדעתי וואו!!
S shanchan New member 25/6/06 #68 תודה ../images/Emo9.gif וגם אני הכי אהבתי את הבלונדית איזה מהבגדים?
M mirymoo New member 25/6/06 #70 ../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif לחברים שלך יש בעיות
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif לחברים שלך יש בעיות
C cute but psycho New member 25/6/06 #76 היא מושלמת../images/Emo99.gif אני רוצה לצייר כזאת מזעזעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקסים, פשוט מקסים!!!!
M Mrs Johnny depp New member 25/6/06 #89 מדהיםםם!! ../images/Emo99.gif חברים שלך רעים הכי אהבתי את השיער הסגול עם הסרטים של השיער החום, ובבגדים את המחוך עם החולצה מתחת, ואת המכנסיים ועליהם החצאית מוכשרת;[
מדהיםםם!! ../images/Emo99.gif חברים שלך רעים הכי אהבתי את השיער הסגול עם הסרטים של השיער החום, ובבגדים את המחוך עם החולצה מתחת, ואת המכנסיים ועליהם החצאית מוכשרת;[
G gtfjfvbghcdfhfdyh New member 25/6/06 #106 אהההההההההההההההההההה החברים שלך טיפשים?!?!?!?! אהבתי את השיער הירוק החולצה השחורהוהמכנס השחור.. זה מדהיםםםםםםם ההצללות מדהימות!!! במיוחד בחולצה! זה מהמםםם מאוד מאוד מאודד מאוהב| מאוהב| מאוהב|
אהההההההההההההההההההה החברים שלך טיפשים?!?!?!?! אהבתי את השיער הירוק החולצה השחורהוהמכנס השחור.. זה מדהיםםםםםםם ההצללות מדהימות!!! במיוחד בחולצה! זה מהמםםם מאוד מאוד מאודד מאוהב| מאוהב| מאוהב|
Y Yume Chan New member 25/6/06 #117 נורא אהבתי.../images/Emo99.gif היא ממש ממש מיוחדת. כל אחת מן הגירסאות. החברים שלך באקות.
א אלבוסוס New member 25/6/06 #120 היא מקסימה.. ../images/Emo108.gif אעאע, אם זה מזעזע מה יפה?? בכל מקרה, בגרסאות.. לדעתי: השיער לאיודעת, החולצה השמאלית ביותר, מכנסיים שניים מימין.
היא מקסימה.. ../images/Emo108.gif אעאע, אם זה מזעזע מה יפה?? בכל מקרה, בגרסאות.. לדעתי: השיער לאיודעת, החולצה השמאלית ביותר, מכנסיים שניים מימין.
S shi66 New member 26/6/06 #130 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifחברים שלך ../images/Emo178.gifמקנאה האאאאאאאאאאאאא מי החברים האלו?? אני אתן להם כאפהה זה לא יכאב רק אולי קצת-הרבהההה הרבה הרבה הרבה..: ]] |מאוהב מאוהב|
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifחברים שלך ../images/Emo178.gifמקנאה האאאאאאאאאאאאא מי החברים האלו?? אני אתן להם כאפהה זה לא יכאב רק אולי קצת-הרבהההה הרבה הרבה הרבה..: ]] |מאוהב מאוהב|