:)

השיער!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וגם השימלה!!! כ"כ מדהיםםם אהבתי את הפרה.כ"כ חמודדד

LudaGirl

New member
אההה

היא ממש יפה ואת בכלל מצוינת. אפילו אין סיבה להגיב לך. חחח הכי סבבה לאללה. אממ בפלטה של השמלה, הצבע הראשון לא נראה לי קשור כ"כ, כלומר, לא נראה לי מתאים. על טעם ועל ריח, אני מניחה. והגפיים קצת נראות לי ישרות מדי. הנעליים והשיער פשוט בסט

../images/Emo221.gif אני אהיה היום בעזריאלי D:

בייס מלאורלין אין לי שום רעיון איך להמשיך אותה. אה ואם למישהי יש פלטה בורוד לגרביון שקוף.

ינקיפנק

New member
איזה חמודהההה!!

אואואו, אואוא, אני יודעת! תעשי לה שתי קוקיות גבוהות ופוני בצבע בלונד פלטינה.. יש פלטות שקופות בגלרייה, תנסי אותן. |תפוחיםשליטע|

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif../images/Emo99.gif

אהבתי את ההדפס על החולצה שלה תעשי לה אולי תלתלם שחורים ארוכים כאלה

אלבוסוס

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo108.gif

עגבניות יהיו מקסימות לה.. בכל צבע.. (כל אחד סותר כאן..).

חמודה ^_____^~

ממש אהבתי את השילוב הצבעים.
-הסרט נראה קצת כמו קעקוע. -התחתונים טיפה'לה גושיים, וההצללה של החולצה עליהן קצת קיצונית. -השחור בעין של ההדפס של התפוח לא מוצלל.
-תנסי להצליל את הציצים קצת יותר כאילו, אמ, יש שם שני כדורים מתנפחים מנופחים לגמרי ולא כדורים מתנפחים מפונצ'רים [..
דימוים איומים, אני יודעת]. -ההדפס נראה כאילו הוא נמצא על משטח ישר. -הכתפיות של החולצה לא נראות כאילו שהן ממשיכות מעבר לנקודה ההיא בכתף, יותר כאילו שהן דבוקות לשם איכשהו בדבק מגע. פיקסל או שניים רק יוסיפו. וכמו שנאמר לפניי, גולגולים יהיו מקסימים
.

LudaGirl

New member
חחח לא שמתי לב שזה תפוח

בהתחלה, ואז ראיתי את הגבעול. חשבתי שזה צפרדע. אממ, אחלה גופיה, תדגישי את ההצללה על ההדפס. ותוסיפי לה איזה נעליים כאלה, נו המגפיים הענקיות האלה עם הפוך. מה שהיה באופנה בחורף. זה יתאים. ואיזה שיער בלונדיני ארוך יתאים..

Dandoka

New member
ממש יפה!

טוב הוספתי קובץ ואני אסביר חלק ממנו כאן--> את נראה לי עושה יותר מדי פיתולים עם השבילים, וזה דיי יוצר בלאגן.. אז עשיתי איך לפי דעתי זה יותר צריך להיות (בצבע האדום). הוספתי גם שני חלקים מבובה שעשיתי על אותו בסיס שתראי דיי מה הכוונה שלי. ותמיד מתחת לראש אמור להיות צל (הסופתי בצבע הירוק) תראי לדוגמא בחלק השני שחתכתי מהבובה שלי למעטה, שזה מה שניסיתי להראות לך, פשוט לא רציתי לעשות את זה עם המון צבעים.. זה שאת אמורה לקחת את הצבע הכי כהה בפלטה מתחת לאוזן וצמוד לצוואר וצמוד אליו הצבע אחריו. כך שקווצת השיער שצמודה לצוואר כולה קצת יותר כהה מכל האחרות. אני לא כ"כ טובה בדברים האלה אבל מקווה שהבנת משהו מהבלבול שלי. בכל אופן היא ממש יפה! ואני יודעת מנסיון שנורא קשה לעשות על פורטיט כי הכל יותר גדול ורואים הכל. אזז.. לראשונה היא מצויינת!

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifזה יצא בכלל לא איכס

וכבר הסבירו לך איך לשפר שם...אז... אממ זהו..

ינקיפנק

New member
^_^

עצה קטנה: תנסי למקם את הברק בין הפסים הכהים שיוצאים מתוך השורש, כמו בקובץ-------------------------------------------->>>>

למעלה