^^.

נׁעה

New member
ובכן

היא לא כזאת טובה, והראש מאוד לא פרופורציונאלי, ובכל זאת הייתי רוצה תגובה, אם אפשר. :)

נׁעה

New member
אגב,

אני יודעת שהיא נורא בנאלית, אין בה שום דבר מיוחד, אני אישית לא הייתי עושה עליה דולי
. זה יותר בכיוון של נסיון, כי ככל שאני אבין יותר איך בייס והצללה של בייס אמורות להיות, ככה אני אצליח יותר גם בתנוחות קצת יותר מסובכות. אז בבקשה, תגובות בנות...?

Stinki Winki

New member
לא מסכימה.

אני חושבת שאם הצוואר היה יותר דק זה היה ממש הזוי שהוא מחזיק את הראש. ובאופן כללי, במציאות, הצוואר פחות או יותר בעובי של הראש

sillyputty

New member
ההצללות טובות^^ ../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif

אבל הקו הזה באמצע הפרצוף טיפה מוזר><

sillyputty

New member
../images/Emo65.gifהדולי העשירית../images/Emo65.gif../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif

זותומרת חצי דולי.על הבייס השני שלי... ויהייה לה המשך, אחרי שאני אמשיך תבייס.. הפלטה של הבייס מ- צבב"ה.

sillyputty

New member
היא חמודה^^ ../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif

וגם הבייס חמוד. והיא לא ממש ניראת דתיה...

PurePurple

New member
דולקאט^^../images/Emo108.gif

איזה כיף זה לעבוד אצל אמאXD ומה-29 לחודש אני אתחיל לקבל גם משכורתD: |גיל 14 וזה>>"| אני מאוד אוהבת את הדולי הזו
איזה שבוע של עבודהOo ועדיין אין שיער
למישהי יש רעיונות?
אה ותגובה למגיבה^^"

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo99.gif

בכל הדולי האור בא מצד ימין [שלנו] ורק בחצאית בצד השמאלי האור בא מצד שמאל..לא ממש הגיוני
סימנתי בורוד על החצאית מאיפה צריך לבוא האור. בחגורה יהיה יפה לדעתי אם יהיו חורים כאלה של חגורה
סמנתי באדום עליה
וחסר בכמה מקומות הצללות על. [החגורה על החצאית (רק בצד ימין מוצלל
), האבזם על החגורה, וגרבי הידיים על הגוף והצאוורון (?) בחולצה גם על הגוף.] חוץ מכמה הערות קטנוניות אלו, הדולי מושלמץ-יחודית-מקורית-ויפה ואת מוכשרת

PurePurple

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo6.gif

תיקנתי הכל^^ בחצאית פשוט הורדתי את האור
נראה יותר נורמאלי
תודה רבה רבהD:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifצודקת ^^

נראה יותר טוב בלי האור [:
אני כבר רוצה לראות אותה עם שיער והכל...

PurePurple

New member
../images/Emo108.gifאו קיי^^

היא גמורה
אני הכי אהבתי את השיער שעליה ואת אלה שמשמאלה... אבל אני בכל זאת רוצה לדעת את דעתכן^.^

למעלה