. חוקים. וזה.
B behind the masc New member 5/3/06 #2 ../images/Emo210.gifהצלחתי לשים שירים מקאזה באמפי XD אממ אני אתקן אותה תחצאית, אחרי שאני אלמד ואעשה ש"ב><" בנתיים><" הופקפה תגידי לי שאל היה שירשור
../images/Emo210.gifהצלחתי לשים שירים מקאזה באמפי XD אממ אני אתקן אותה תחצאית, אחרי שאני אלמד ואעשה ש"ב><" בנתיים><" הופקפה תגידי לי שאל היה שירשור
S ScOrPiO gIrL1 New member 5/3/06 #16 ../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gifוואו../images/Emo99.gif היא כ"כ יפה הכפלים מדהימים
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gifוואו../images/Emo99.gif היא כ"כ יפה הכפלים מדהימים
S shi66 New member 7/3/06 #78 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאהבתי ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif האממ.. רק את הפסים בחצאית קצת צריך לעגל $$ כמו בדוגמא .. אבל קצת יותר עיגולי .. ויותר פסים :
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאהבתי ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif האממ.. רק את הפסים בחצאית קצת צריך לעגל $$ כמו בדוגמא .. אבל קצת יותר עיגולי .. ויותר פסים :
ז זברה נוחרת New member 5/3/06 #4 שניההה?:-O../images/Emo97.gif בייס מטופי. פלטה מהפורום. לא גמורה. תעזרו ליייייייייי!
ש שושה היפיופה New member 5/3/06 #5 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifטופי גנב../images/Emo2.gif זה לא הבייסים שלה. . של גווינבר .
L lady from the hell New member 5/3/06 #10 ../images/Emo221.gif בשמלה הכפלים לא מוצללים נכון, אני מציאה לך להשתמש במדריך הבאה אבל תנסי לא להעתיק אלה לנסות להבין איך הכפלים הולכים ואז לצייר לפי השיטה שלך אה ושל מי המדריך?
../images/Emo221.gif בשמלה הכפלים לא מוצללים נכון, אני מציאה לך להשתמש במדריך הבאה אבל תנסי לא להעתיק אלה לנסות להבין איך הכפלים הולכים ואז לצייר לפי השיטה שלך אה ושל מי המדריך?
L lady from the hell New member 5/3/06 #6 ../images/Emo221.gif למיס פורום בייס סיטרון רוג' מה להוסיף? להסיר? להזיז?
ש שושה היפיופה New member 5/3/06 #11 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif בכובע תבהירי את הצבע הכהה מאוד:]
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif בכובע תבהירי את הצבע הכהה מאוד:]
L lady from the hell New member 5/3/06 #13 ../images/Emo221.gif ../images/Emo9.gif צאיך להוזיז משהו? להוסיף?
S ScOrPiO gIrL1 New member 5/3/06 #17 ../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gif../images/Emo99.gif להסיר - כלום להזיז - כלום להוסיף - אין לי מושג מושלמת!!!! איך את עושה את השיער ככה?
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gif../images/Emo99.gif להסיר - כלום להזיז - כלום להוסיף - אין לי מושג מושלמת!!!! איך את עושה את השיער ככה?
L lady from the hell New member 5/3/06 #28 ../images/Emo221.gif ניסיתי לעמיד לה את השער עם ג'ל אני רואה שזה לא יצא כמו שתכננתי
D Dandoka New member 5/3/06 #7 אף פעם לא הייתי בין הראשונות!../images/Emo3.gif הלוו! טוב אז בגלל שאין לי תחפושת לפורים חשבתי אולי סתם לזרוק על עצמי בגדים ולהתחפש ככה, עם חגורה ומשקפיי שמש מצחיקים שלא הצלחתי לצייר "\ כדאי?! -בסיס שלי. היערות יתקבלו בברכה ^^
אף פעם לא הייתי בין הראשונות!../images/Emo3.gif הלוו! טוב אז בגלל שאין לי תחפושת לפורים חשבתי אולי סתם לזרוק על עצמי בגדים ולהתחפש ככה, עם חגורה ומשקפיי שמש מצחיקים שלא הצלחתי לצייר "\ כדאי?! -בסיס שלי. היערות יתקבלו בברכה ^^