יפה

)
השיער נראה קצת פלסטיקי כזה. תצלילי את קווי המתאר- זה תמיד מוסיף. תשתמשי בפלטה קצת יותר "חיה", תוציאי לה שוונצים, תתפרעי. מניסיון זה תמיד נראה הרבה יותר ריאליסטי. נכון שאת עושה לה מין תסרוקת "פנסי" [מהודרת, בלה] כזאת. אבל תוציאי לה עוד שיער ממקומות שלא ציפינוD: עוד דבר- השתמשת הרבה בגוון השני [הכמעט הכי כהה] בשיער, תצמצמי שם טיפה. ועוד משהו חשוב- סימטריה זה לא הגיוני. אל תעתיקי ותדביקי הפוך. זה נראה כאילו סתם זלזלת, וחבלD: החולצה טובה. בכוונה שרוול אחד יותר ארוך מהשני? תעשי כפלי מתיחה באיזור החזה, והייתי ממליצה לך להבליט טיפה יותר את הכפלים שכבר יש. היעזרי בטיוט' או שתסתכלי על דולע שנראית לך ריאליסטית, זה תמיד עוזר^^ החצאית קצת נפוחה, לא? אבל איך שאת אוהבת. תוסיפי לה יותר כפלים? לדעתי זה יראה יותר טוב. מניסיון- אני תמיד הצללתי פחות או יותר כמוך, אבל זה לא לגמרי ריאליסטי, הרי בתכלס האור לא נראה ככה, אלא הוא יותר מתרכז בסוף של החצאית. תסתכלי בחצאית ג'ינס שיש לי כמה הודעות מעליך, ותנסי ללמוד משם את השיטה. אבל קרדיט, כן?
ההצללות שלך, באיזור הברק, הן מאוד מקושקשות, זה בולט בייחוד בנעליים. גם השימוש בגוון השני מוגזם. עוד משהו קטן- הכפל שיש באיזור האצבעות? תצלילי את האיזור ההוא, כי זה שהעברת שם קו נראה סתם "תקוע" כזה. מבינה? בכללי היא מאוד יפה, השתפרת. קייצית. עושה לי קר להסתכל עליהP

: [ואם זה לא שולח אני מתה]